Νυμφομανία: Οι ορμόνες που «κινούν τα νήματα» – Πώς να εντοπίσετε τα εθισμένα άτομα στο σεξ

Νυμφομανία: Οι ορμόνες που «κινούν τα νήματα» – Πώς να εντοπίσετε τα εθισμένα άτομα στο σεξ

👉Η νυμφομανία είναι μια πολύ δυσάρεστη κατάσταση για όποια γυναίκα την βιώνει, καθώς έχει ψυχολογικές και παθολογικές προεκτάσεις και ουσιαστικά κάνει μια γυναίκα να έχει ακόρεστη όρεξη για σεξ και να μη νοιάζεται για κάτι άλλο, αδιαφορώντας για τις οποιεσδήποτε επιπτώσεις στη ζωή της.

Κοινώς, μια νυμφομανής θέλει να κάνει σεξ με όποιον βρεθεί μπροστά της και δυστυχώς νιώθει σπάνια ικανοποίηση, για αυτό και αναζητά όλο και περισσότερο την συγκεκριμένη πράξη. Φυσικά, είναι άλλο μια γυναίκα που της αρέσει το σeξ, μιας και αυτή είναι μια πολύ φυσιολογική κατάσταση και άλλο μια γυναίκα που χαρακτηρίζεται νυμφομανής.

Η νυμφομάνια έχει ψυχαναγκαστικό χαρακτήρα και οδηγεί σε μια αχαλίνωτη σεξουαλική δραστηριότητα, η οποία καταλήγει ανεξέλεγκτη. Μάλιστα είναι μια ψύχωση πολύ επικίνδυνη για την υγεία της γυναίκας, αφού σύμφωνα με τους ειδικούς, μέσα στην μανία της εκείνη δεν λαμβάνει προφυλάξεις και εκτίθεται σε σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

Είναι μια ψυχική και συναισθηματική διαταραχή, που όμως μπορεί να συνοδεύεται και από άλλες ψυχαναγκαστικές συμπεριφορές ή άλλες ψυχικές παθήσεις. Τα κυριότερα συμπτώματα της νυμφομάνιας είναι τα εξής:
  • Επίμονες και εμμονικές σκέψεις που είναι συνέχεια στο μυαλό και αφορούν το σeξ και τις φαντασιώσεις και είναι συνέχεια στο μυαλό.
  • Ψυχαναγκαστική ανεξέλεγκτη συμπεριφορά με σκοπό το συνεχές σεξ για ικανοποίηση, που κάνει κάθε άλλη συμπεριφορά της γυναίκας να μην υπάρχει (επαγγελματική, κοινωνική, ψυχαγωγική).
  • Ψυχαναγκαστικός αυνανισμός με την γυναίκα να ερεθίζεται συνέχεια για να αυτοϊκανοποιηθεί.
  • Ανεξέλεγκτη συμπεριφορά που κάνει την γυναίκα να μεταμορφώνεται και να μην μπορεί να ελέγξει την συμπεριφορά της.
Βέβαια, η νυμφομάνια είναι μια κατάσταση που έχει σαν βασικά αίτια της το άγχος, την κατάθλιψη, την χαμηλή αυτοεκτίμηση, τις ενοχές και τα αισθήματα ντροπής. Όλα αυτά οδηγούν σε μια σειρά αποτυχημένων σχέσεων, ενώ πολύ συχνά το άτομο καταφεύγει και στα ναρκωτικά και το αλκοόλ.

Οι ειδικοί από την πλευρά τους, τονίζουν ότι δεν πρέπει να μπερδεύουμε τις γυναίκες που αγαπούν το σeξ με τις νυμφομανείς, μιας και είναι απολύτως υγιές για μια γυναίκα να θέλει να έχει πολλές ερωτικές εμπειρίες με διάφορους άντρες.

Παθολογικά, η νυμφομανία είναι όπως και ο εθισμός στα ναρκωτικά, μιας και οι νυμφομανείς εθίζονται στις ίδιες ορμόνες με τους ναρκωμανείς, εκείνες που εκκρίνονται κατά την διάρκεια του σeξ. Οι ορμόνες αυτές είναι οι οξυτοκίνη, ντοπαμίνη, σερετονίνη και επινεφρίνη και ουσιαστικά προκαλούν το “high” που αναζητά ένας εθισμένος για να νιώσει καλά.

Το διάβασα στο ygeiamasnews.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1078,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Νυμφομανία: Οι ορμόνες που «κινούν τα νήματα» – Πώς να εντοπίσετε τα εθισμένα άτομα στο σεξ
Νυμφομανία: Οι ορμόνες που «κινούν τα νήματα» – Πώς να εντοπίσετε τα εθισμένα άτομα στο σεξ
Νυμφομανία: Οι ορμόνες που «κινούν τα νήματα» – Πώς να εντοπίσετε τα εθισμένα άτομα στο σεξ
https://www.pillowfights.gr/wp-content/uploads/2016/10/photo223.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/04/blog-post_50.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/04/blog-post_50.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content