Στ. Πλουμιστός: Ποιο είναι το δικό σας ισχυρό ψυχικό χάρισμα;

Στ. Πλουμιστός: Ποιο είναι το δικό σας ισχυρό ψυχικό χάρισμα;

👉Ποιο είναι το πιο ισχυρό θείο δώρο σας;Το πιο έντονο ψυχικό σας χάρισμα; Γνωρίζετε πράγματα πριν ακόμη τα ακούσετε; Μπορείτε να διαισθανθείτε τις πραγματικές προθέσεις των συνανθρώπων σας; Έχετε το αλάνθαστο συναίσθημα ότι πρέπει ή δεν πρέπει να κάνετε κάτι;

Είμαστε όλοι γεννημένοι με κάποιο ψυχικό χάρισμα ή αλλιώς «έκτη αίσθηση» με την οποία μπορούμε να ερμηνεύσουμε τον κόσμο πέρα ​από τις φυσικές μας αισθήσεις. Αξιοποιώντας αυτό το ψυχικό χάρισμα που είναι "Δώρο" του Δημιουργού και γνωρίζοντας πώς να το χρησιμοποιήσετε είναι μια δύναμη υπέρ σας. Σε αυτό το άρθρο σας παρουσιάζω τα τέσσερα πρώτα χαρίσματα που νιώθουν όσοι αφυπνίζονται πνευματικά. 


Τα πρώτα 4 ψυχικά χαρίσματα είναι:
  1. Η ευαισθητοποίηση  = Ένστικτο 
  2. Η εμπειρία = Διακοή 
  3. Η ικανότητα = διόραση
  4. Η γνώση = Διαίσθηση
Η ευαισθητοποίηση = Ένστικτο : είναι η ικανότητα δημιουργίας συναισθημάτων σε κάποιον άλλον. Μπορεί συχνά αυτοί οι άνθρωποι να αισθανθούν προβλήματα ή αδικίες που γίνονται στη ζωή ενός άλλου ανθρώπου.Τα άτομα αυτά είναι επιρρεπή σε πολύ έντονα συναισθήματα. Όλο αυτό είναι ένα Θείο δώρο που τους προσφέρει παράλληλα ενσυναίσθηση. Είναι Θείο δώρο το να μπορείς να συντονίζεις τα συναισθήματα κάποιου άλλου και να μπορείς να τα νιώθεις παράλληλα. 

Η εμπειρία = Διακοή : είναι η ικανότητα να ακούει κάποιος φωνές και μηνύματα από το πνευματικό επίπεδο.Κάποιος που έχει ισχυρή ευαισθητοποίηση μπορεί να διακρίνει ένα βαθύτερο νόημα πίσω από αυτά που μπορεί κάποιος να λέει.Συχνά είναι αρκετά ευαίσθητοι στους ήχους γύρω τους. 

Η ικανότητα = διόραση είναι η ικανότητα να προβλέπει κάποιος γεγονότα,να μπορεί να διαισθανθεί την αύρα και να έχει προαίσθηση για πράγματα που πρόκειται να συμβούν. Όσοι έχουν όλα τα παραπάνω χαρίσματα θεωρούνται ισχυροί και ίσως μπορούνε να δούνε το ‘’εσωτερικό’’ των ανθρώπων. Μπορεί να έχουν προφητικά όνειρα και να βλέπουν αύρες και πνεύματα. 

Οι διορατικοί άνθρωποι είναι δημιουργικοί και θυμούνται εύκολα πρόσωπα και μικρές λεπτομέρειες. Αυτό είναι ένα μεγάλο ψυχικό δώρο. 

Η γνώση = Διαίσθηση : είναι το αίσθημα που νιώθει κάποιος ότι γνωρίζει πράγματα χωρίς φυσικά στοιχεία ή αποδείξεις. Συχνά η γνώση υπάρχει ήδη και το καταλαβαίνει κάποιος με ξαφνικές γνώσεις για το παρελθόν, το παρόν ή το μέλλον. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό ψυχικό δώρο, που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σε όσους το έχουν.

Ξέρουν τι θα πει κάποιος πριν το πει και μπορούν να συζητήσουν για πολλά θέματα ακόμη και αν δεν γνωρίζουν πολλά πράγματα σχετικά. Είναι αναλυτικοί και πολύ καλοί στο να κατανοήσουν τα  προβλήματα του άλλου.

Πολύ πιθανόν όλοι να έχουμε έναν συνδυασμό αυτών των χαρισμάτων αλλά υπάρχει συνήθως ένα που θα είναι πιο δυνατό,πιο έντονο σε κάθε άτομο. Μεταξύ των τεσσάρων η ευαισθητοποίηση και η εμπειρία είναι τα πιο διαδεδομένα και είναι εξαιρετικά σπουδαίο. 

Σας προτείνουμε να δείτε: ''Ποιος είναι ενεργειακό άτομο και γιατί; - Γιατί ξεχωρίζουν;''


Για να ανακαλύψεις αν είσαι ένας ψυχικά διορατικός άνθρωπος, ακολουθούν τα πιο συνηθισμένα σημάδια που μαρτυρούν ότι έχετε κάποιο από τα ψυχικά χαρίσματα:

1. Είσαι πολύ ευαίσθητος με την ενέργεια του περιβάλλοντος στο οποίο βρίσκεσαι.Καταλαβαίνεις ενστικτωδώς αν κάτι πάει καλά ή αν κάτι πάει λάθος στο μέρος που βρίσκεσαι.
2. Νιώθεις άβολα ανάμεσα σε πολύ πλήθος. Οι πολλές ενέργειες των ανθρώπων μπορούν να σε αποσυντονίσουν.
3. Ξέρεις πως να κρίνεις τους χαρακτήρες. Συνήθως πέφτεις μέσα για κάποιον από την πρώτη εντύπωση που σου δίνει.
4. Δείχνεις μεγάλη ενσυναίσθηση για τους άλλους και μπορείς εύκολα να νιώσεις τον άλλον.
5. Ανατριχιάζεις όταν νιώθεις πως το ένστικτο σου σε καθοδηγεί ή σε προειδοποιεί για κάτι.
6. Όταν συνομιλείς αναφέρεις συχνά την έκφραση: Νιώθω πως.. ή Αισθάνομαι ότι
7. Αρνητικές οντότητες και αναμνήσεις βίαιων περιστατικών σου προκαλούν ναυτία.
8. Μπορείς και νιώθεις την παρουσία πνευματικών οντοτήτων που υπάγονται σε φύλακες Αγγέλους.
9. Νιώθεις αλλαγές στις συνθήκες του περιβάλλοντος (από αλλαγή στην θερμοκρασία ως την πυκνότητα του αέρα) χωρίς να υπάρχει προφανή αιτία για την μεταβολή αυτή.
10. Έχεις οξεία αίσθηση της όσφρησης!
11. Διαισθάνεσαι όταν δύο άνθρωποι έχουν μαλώσει μεταξύ τους ή αν γενικά κάτι δεν πάει καλά στη σχέση τους.
12. Κάποιες φορές νιώθεις μία γαργαλιστική αίσθηση στην κορυφή του κεφαλιού σου.
13. Ενώ μπορεί να βρίσκεσαι μόνος σε ένα μέρος έχεις την αίσθηση πως δεν είσαι εντελώς μόνος σου.
14. Από το πουθενά μπορεί να νιώσεις ενεργειακές δονήσεις τις οποίες αισθάνεσαι σε όλο σου το είναι.
15. Όταν είσαι σε εγρήγορση νιώθεις μία αίσθηση μουδιάσματος.
16. Αναγνωρίζει αυτόν που σου λέει ψέματα και πέφτεις μέσα στον να εντοπίζεις τους ψεύτες.
17. Ακολουθείς γενικά το ένστικτό σου γιατί πιστεύεις σε αυτό και τον τρόπο που σου προσφέρει καθοδήγηση.
18.’Εχεις άριστη σχέση με τα ζώα και αγαπάς πολύ τις φυσικές ομορφιές της φύσης.

Κάντε συνεδρίες στο Voice Healing και ανακαλύψτε τα ψυχικά σας χαρίσματα ΕΔΩ



Η ψυχική διόραση είναι ένα σπουδαίο χάρισμα. Σου μαθαίνει να χρησιμοποιείς το πνεύμα και το σώμα σου ώστε να έχεις πρόσβαση σε πληροφορίες και γνώσεις που δεν προσφέρονται με φυσικό τρόπο.

Για να καλλιεργήσεις αυτή την ικανότητα μάθε να ακούς την καρδιά και τα συναισθήματα σου, τιθασεύοντας το μυαλό και τον μακρόσυρτο εσωτερικό διάλογο των σκέψεων της καθημερινότητάς σου.

"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1078,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Ποιο είναι το δικό σας ισχυρό ψυχικό χάρισμα;
Στ. Πλουμιστός: Ποιο είναι το δικό σας ισχυρό ψυχικό χάρισμα;
Στ. Πλουμιστός: Ποιο είναι το δικό σας ισχυρό ψυχικό χάρισμα;
https://www.diaforetiko.gr/wp-content/uploads/2017/09/pia-yperdynami-echi-to-kathe-zodio-1200x6301200630.jpg
https://i.ytimg.com/vi/PrP9Rmccn0c/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/12/blog-post_710.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/12/blog-post_710.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content