Οι σταρ που θα εγκαταλείψουν τις ΗΠΑ αν επανεκλεγεί ο Τραμπ…

Οι σταρ που θα εγκαταλείψουν τις ΗΠΑ αν επανεκλεγεί ο Τραμπ…

👉Οι Δημοκρατικοί σταρ του Χόλιγουντ με τη σκέψη και μόνο μιας επικείμενης νίκης Τραμπ... παθαίνουν νευρικό κλονισμό. 
Για τους Τζον Λέτζεντ, Κρίσι Τέιγκεν, Μπρους Σπρίνγκστιν, Ρίκι Μάρτιν και Τόμι Λι, η ζωή στην Αμερική φαίνεται να κρέμεται από μια κλωστή καθώς απείλησαν δημοσίως ότι θα φύγουν από τη χώρα εάν ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κερδίσει άλλη μία θητεία.
Το έργο το έχουμε ξαναδεί και πριν από τις εκλογές του 2016, όταν μια σειρά διασημοτήτων όπως η Μάιλι Σάιρους, η Γούπι Γκόλντμπεργκ, ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον και η Έιμι Σούμερ, υποσχέθηκαν να εγκαταλείψουν τις ΗΠΑ εάν ο Λευκός Οίκος έπεφτε στα χέρια του Τραμπ. Κανένας από αυτούς τους πρωτοκλασάτους σταρ δεν τήρησε ωστόσο την υπόσχεση που έδωσε εκείνη την εποχή.

Οι νέοι «επαναστάτες» θα κάνουν άραγε την απειλή τους πράξη;

Τζον Λέτζεντ και Κρίσι Τέιγκεν




Ο Τζον Λέτζεντ σε συνέντευξή του στο Cosmopolitan UK τον περασμένο Σεπτέμβριο υπαινίχθηκε ότι αυτός και το μοντέλο-σύζυγός του, Κρίσι Τέιγκεν, θα πάρουν την οικογένειά τους και θα φύγουν από την Καλιφόρνια σε περίπτωση επανεκλογής Τραμπ. Ο κάτοχος του βραβείου Grammy που μαζί με τη σύζυγό του έκανε την περασμένη Δευτέρα στην Φιλαδέλφεια εκστρατεία υπέρ του Μπάιντεν, δηλώνει «εξαντλημένος» από τον Τραμπ, αποκαλώντας την ηγεσία του «ντροπιαστική»

«Πού και πού το σκεφτόμαστε να εγκαταλείψουμε της ΗΠΑ», δήλωσε ο θρύλος της μουσικής. «Γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε εδώ, οι οικογένειές μας είναι εδώ. Θα ήταν πολύ δύσκολο να φύγουμε, αλλά δεν ξέρω τι πρέπει να κάνει κανείς όταν η χώρα έχει έναν ηγέτη που προσπαθεί να καταστρέψει τη δημοκρατία. Σε κάποιο σημείο, εάν αυτό το σχέδιο - να καταστρέψει δηλαδή τη δημοκρατία- επιτευχθεί, θα πρέπει να πάμε κάπου όπου υπάρχει μια πραγματική δημοκρατία που σέβεται το κράτος δικαίου και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Εάν η Αμερική επιλέξει να είναι ένας τόπος που δε σέβεται τη δημοκρατία- , τότε οι άνθρωποι θα πρέπει να αρχίσουν να σκέφτονται να πάνε κάπου αλλού. Είναι πραγματικά ντροπιαστικό και ανησυχητικό».

Μπρους Σπρίνγκστιν





Παρά το ότι έχει ηχογραφήσει ένα από τα πιο «αμερικανικά» τραγούδια στην ιστορία -Born in the USA- o Mπρους Σπρίνγκστιν δήλωσε πανέτοιμος να φύγει για την άλλη άκρη του κόσμου, σε περίπτωση επανεκλογής Τραμπ: «Εάν επανεκλεγεί ο Τραμπ -το οποίο δεν θα συμβεί, προβλέπω ότι θα χάσει- εάν όμως γίνει, θα σας δω στο επόμενο αεροπλάνο», δήλωσε στην Daily Telegraph τον προηγούμενο μήνα. Ο Σπρίνγκστιν έχει μια μακρά ιστορία δημόσιων επιθέσεων εναντίον του Τραμπ, τον οποίο χαρακτηρίζει «απειλή για τη δημοκρατία μας». «Δεν ξέρω αν η δημοκρατία μας θα μπορούσε να αντέξει άλλα τέσσερα χρόνια υπό την κηδεμονία του», είπε στο The Atlantic τον περασμένο Ιούνιο.

Τόμι Λι




Ο Σπρίνγκστιν δεν είναι ο μόνος ρόκερ που σχεδιάζει να εγκαταλείψει τις ΗΠΑ αν κερδίσει ο Tραμπ τις εκλογές. Ο ντράμερ του συγκροτήματος Mötley Crüe, Tόμι Λι, δήλωσε τον περασμένο μήνα πως εάν ο Τραμπ πάρει ξανά την εξουσία, εκείνος θα πάει να ζήσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. «Φίλε, ορκίζομαι στον Θεό ότι αν ο Τραμπ κερδίσει τις εκλογές, τότε εγώ θα πάω να ζήσω στο Ηνωμένο Βασίλειο», δήλωσε ο Λι στο Big Issue. 

Είπε επίσης ότι μπορεί να μετακομίσει στην Ελλάδα, όπου γεννήθηκε πριν μετακομίσει στις ΗΠΑ σε ηλικία ενός έτους. «Θα επιστρέψω στη πατρίδα μου, θα επιστρέψω στην Ελλάδα και θα πάρω ένα σπίτι σε ένα από τα νησιά της». Εξηγώντας την περιφρόνησή του για τον πρόεδρο, ο Λι, τόνισε: «Αυτό που πονάει περισσότερο είναι ότι νιώθω σαν να ντρέπομαι. Αισθάνομαι ότι οι άνθρωποι στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο βλέπουν την Αμερική και σκέφτονται: «Τι στο διάολο κάνετε εκεί; Σταματήστε να ψηφίζετε διασημότητες και ψηφίστε κάποιον πραγματικό πολιτικό που να μπορεί να διαχειριστεί τη χώρα».

Ο Λι προέβλεψε επίσης ότι ο Τραμπ θα προσπαθήσει να επηρεάσει τις εκλογές. «Αυτός ο τύπος θα κάνει οτιδήποτε για να κερδίσει. Θα είναι απάτη, κομπίνα. Νιώθω ότι ακόμη κι αν πάμε όλοι να ψηφίσουμε Μπάιντεν, ο Τραμπ θα αμφισβητήσει τα αποτελέσματα των εκλογών. Δεν νομίζω ότι θα θέλει να φύγει από τον Λευκό Οίκο. Οι εκλογές δεν έχουν “κλειδώσει” και δεν με νοιάζει τι λένε οι δημοσκοπήσεις».

Ρίκι Μάρτιν



Ο Λατίνος ποπ σταρ Ρίκι Μάρτιν είπε ότι αυτός και ο σύζυγός του Χουάν Γιοσέφ θα σκεφθούν να ζήσουν την «la vida loca» (τίτλος τραγουδιού του Ρίκι) μακριά από τις ΗΠΑ εάν ο Τραμπ εξασφαλίσει μια δεύτερη θητεία. Ο Μάρτιν έχει εργαστεί σκληρά για την εκστρατεία του Μπάιντεν, για να βεβαιωθεί ότι αυτό δεν θα συμβεί. «Κάποια στιγμή το σκεφτόμασταν και είχαμε σχέδια να φύγουμε από τη χώρα, αλλά όχι. Πρέπει να μείνουμε εδώ και πρέπει να αγωνιστούμε για τα δικαιώματά μας και για όσα πιστεύουμε », δήλωσε ο Μάρτιν στο Variety την περασμένη εβδομάδα. «Υποστηρίζω από την αρχή τον Μπάιντεν… Νομίζω ότι είναι η μόνη επιλογή που έχουμε. Είναι σπουδαίος πολιτικός και υπήρξε και σπουδαίος άνθρωπος σε όλη του τη ζωή. Αυτή είναι η στιγμή πρέπει όλοι να συνασπιστούμε και να είμαστε δυνατοί για την πορεία αυτού του έθνους…»

Διασημότητες που είπαν ότι θα φύγουν το 2016 ... αλλά δεν το έκαναν

Mάιλι Σάιρους



«Έχουμε όλοι συνθλιβεί γαμ..το από τα ποδοπατήματα αυτού του πλούσιου κω…πίδα. Ειλικρινά σκατά, φεύγω από τη χώρα αν αυτός είναι ο Πρόεδρος μου! Δεν λέω πράγματα που δεν εννοώ!», έγραφε η Σάιρους σε ανάρτηση της στο Instagram, τον Μάρτιο του 2016. 

Τι είπε μετά; Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Facebook αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του 2016, μια δακρυσμένη Μάιλι δήλωνε: «Και χαρούμενοι χίπηδες, προσαρμοζόμαστε και δεχόμαστε όλους για αυτό είναι. Κι έτσι, Ντόναλντ Τραμπ, σε αποδέχομαι. Αυτό πονάει, αλλά σε δέχομαι ακόμη και ως Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, και αυτό είναι εντάξει, αυτό είναι καλό γιατί νομίζω ότι τώρα θέλω να γίνω ελπιδοφόρος χίπι. 

Αλλά σε παρακαλώ μόνον, να μεταχειρίζεσαι τους ανθρώπους με αγάπη και να μεταχειρίζεσαι τους ανθρώπους με συμπόνια και να μεταχειρίζεσαι τους ανθρώπους με σεβασμό και θα κάνω το ίδιο για σένα». Εκτοτε, η Σάιρους χρησιμοποιεί την πλατφόρμα της για να επιτίθεται επανειλημμένως στον Τραμπ παροτρύνοντας τους οπαδούς του να ψηφίσουν το Δημοκρατικό Κόμμα.

Έιμι Σούμερ



«Η ζωή μου θα αλλάξει γιατί θα πρέπει να μάθω να μιλώ Ισπανικά, επειδή θα μετακομίσω στην Ισπανία ή κάπου αλλού… Είναι πέραν της λογικής μου η πιθανότητα να κερδίσει ο Τραμπ. Είναι πολύ τρελό», δήλωνε η κωμικός Σούμερ σε συνέντευξή της στο BBC Newsnight τον Σεπτέμβριο του 2016. Τι είπε μετά; Η Σούμερ, μετά τις εκλογές, δημοσίευσε μια δακρυσμένη δήλωση στο Instagram περιγράφοντας την πρόθεσή της να φύγει ως «αστείο». 

«Ήταν ένα αστείο. Από κει και ύστερα, όποιος λέει “μαζέψτε τα και εγκαταλείψτε τη χώρα” είναι εξίσου αηδιαστικός με όποιον ψήφισε υπέρ αυτού του ξεκάθαρα ρατσιστή και ομοφοβικού τύπου που δε σέβεται και κακοποιεί τις γυναίκες. Όπως και οι υπόλοιποι, σήμερα θρηνώ. Η καρδιά μου είναι κομμάτια. Η καρδιά μου πονάει για την ανιψιά μου και τις φίλες μου που είναι έγκυες και θα φέρουν παιδιά σ’ αυτόν τον κόσμο και σ’ αυτή τη χώρα…».

Γούπι Γκόλντμπεργκ




«Δεν νομίζω ότι αυτή είναι η Αμερική. Δεν θέλω να είναι αυτή η Αμερική. Ίσως ήρθε η ώρα να μετακομίσω, ξέρετε. Μπορώ να το κάνω. Πάντα ήμουν Αμερικανίδα κι αυτή ήταν πάντα η χώρα μου και είχαμε πάντα τη δυνατότητα να συζητάμε. Και ξαφνικά, όσοι ψηφίζετε Τραμπ, την μετατρέπετε σε …… Όχι σε αυτόν. Όχι σε αυτούς», είχε δηλώσει πριν τις εκλογές του 2016 στο The View. Τι είπε μετά; Μιλώντας πάλι στο The View την επόμενη ημέρα των εκλογών, απλώς δήλωσε: «Δεν φεύγω από τη χώρα στην οποία γεννήθηκα και μεγάλωσα. Δεν μπορεί κανείς να μου πει να φύγω».

Σάμιουελ Λ. Τζάκσον




O διάσημος ηθοποιός είχε δηλώσει το 2015 πως: «Εάν κερδίσει αυτός ο π@@τάνας γιος, θα μετακομίσω τον μαύρο κ@@ο μου στη Νότια Αφρική». Δεν πραγματοποίησε ποτέ την απειλή του ενώ λίγο αργότερα ισχυρίστηκε πως όλα ειπώθηκαν στο πλαίσιο ενός κωμικού σκετς...



Το διάβασα στο www.protothema.gr

"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Οι σταρ που θα εγκαταλείψουν τις ΗΠΑ αν επανεκλεγεί ο Τραμπ…
Οι σταρ που θα εγκαταλείψουν τις ΗΠΑ αν επανεκλεγεί ο Τραμπ…
Οι σταρ που θα εγκαταλείψουν τις ΗΠΑ αν επανεκλεγεί ο Τραμπ…
https://www.gargalianoionline.gr/wp-content/uploads/2020/11/trump-anti.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/11/blog-post_80.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/11/blog-post_80.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content