6η αίσθηση: Μάθε αν έχεις και πως θα την εξελίξεις

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

6η αίσθηση: Μάθε αν έχεις και πως θα την εξελίξεις

👉Καθένας μας γεννήθηκε με κάποιο διαισθητικό δώρο….Κάθε άνθρωπος, κάποια στιγμή στη ζωή του, είχε... ή θα έχει μια στιγμή που ενστικτωδώς γνωρίζει ότι κάτι πρόκειται να συμβείκαι αν και δεν μπορεί να ορκιστεί πώς το γνωρίζει, είναι τόσο ισχυρή η αίσθηση που δεν μπορεί να την αγνοήσει. 

Πόσες φορές, όταν χτυπάει το τηλέφωνο, ξέρεις διαισθητικά ποιος σε καλεί; Πόσες φορές έχεις σκεφτεί κάποιον και τον συναντάς;

Αυτές είναι όλες «φυσικές» ψυχικές εντυπώσεις που συμβαίνουν καθημερινά και που ίσως θεωρείς απόλυτα φυσικές. Και όταν δεν τους δώσεις οποιαδήποτε συνειδητή προσοχή, θα καταλήξεις απλά σαν ένα «ψυχικό σφουγγάρι» να μεταφέρεις όλες αυτές τις διαφορετικές ενέργειες στον ψυχισμό σου και στο τέλος να μην ξέρεις γιατί αισθάνεσαι τέτοια… ασάφεια!

Είσαι, είμαι, είμαστε όλοι σούπερ φυσικά όντα με μια ροή δύναμης που διέρχεται μέσα μας και αυτή η δύναμη μας προικίζει με σούπερ ψυχικές ικανότητες, διότι αυτή είναι η εξαιρετική φύση μας.
Σε ορισμένους από εμάς, η βρύση της σούπερ αυτής ικανότητας αναβλύζει και σε άλλους μόλις που στάζει….

Επίσης, κάποιοι από εμάς ξέρουν από πολύ νωρίς στη ζωή τους ότι έχουν ψυχικά χαρίσματα και τα χρησιμοποιούν ασυνείδητα, ενώ άλλοι που το γνωρίζουν έχουν επιλέξει να ακολουθήσουν μια σταδιοδρομία στην αποκρυφιστική πρακτική. Πολλοί δεν είναι βέβαιοι ότι διαθέτουν τη δυνατότητα, αλλά αισθάνονται ότι μπορούν και κάποιοι θέλουν να μάθουν περισσότερα, αλλά δεν ξέρουν από πού να αρχίσουν

Άλλωστε, οι άνθρωποι ένιωθαν ανέκαθεν γοητευμένοι από την έκτη αίσθηση, επειδή αντηχεί κάτι βαθιά μέσα τους. Υπάρχει κάτι σαγηνευτικό, κάτι συναρπαστικό που σε καλεί πίσω για να θρέψεις τη σχέση σου με το βαθύτερο κομμάτι του φυσικού σου εαυτού.

Ο εξωτερικός τεχνητός κόσμος κάνει τα πάντα για να μην βρισκόμαστε σε επαφή με τον διαισθητικό εαυτό σου. Αλλά, αν τον γνωρίζαμε, τότε, πίστεψε με, τότε δεν θα υπήρχε καμία δύναμη να εξουσιάζει στην ιεραρχική δομή του κόσμου μας. Όλοι θα αντηχούσαμε στο υψηλότερο δυνατό δυναμικό μας, ανά πάσα στιγμή, ίσως ακόμη και να εξελισσόμαστε στο να χρησιμοποιούμε όλο το δυναμικό του εγκεφάλου μας και όχι μόνο το 10%.

Πώς όμως μπορεί να ξέρεις ποιες είναι οι ισχυρότερες διαισθητικές ικανότητες /ψυχικές σου δυνατότητες και ποια είναι τα γνωρίσματα τους;
Συνήθως, θα είναι ισχυρότερη μία από τις ικανότητες σου, αλλά είναι πιθανόν να έχεις «στήριξη» και από τις άλλες. Για παράδειγμα, εάν είσαι διορατικός ως επί το πλείστον, θα υποστηρίζεσαι και από τηλεπαθητικές πληροφορίες.

1. Διόραση (επεκτείνει την ικανότητα να βλέπεις)

Μπορείς να δεις πράγματα στα όνειρά σου που εκδηλώνονται στην πραγματικότητα Κυρίως, όμως, μπορείς να δεις εικόνες στο μυαλό σου, σαν μια ταινία που παίζει μπροστά σου. Συχνά, οι εικόνες που βλέπεις δεν είναι με χρώματα – αν και αυτό μπορεί να αναπτυχθεί. Μέσα από την διόραση, μπορεί να δεις συχνά σύμβολα, αριθμούς, ονόματα και τοποθεσίες. Για πολλούς, η ικανότητα αυτή αρχίζει έχοντας «πολύ δραστήρια όνειρα».

Μπορεί να είσαι διορατικός εάν…

– Έχεις πολύ δραστήρια και ζωντανά όνειρα

– Συχνά περνάς μέρες που είσαι γεμάτος αφηρημάδα ή είσαι ιδιαίτερα ευφάνταστος

– Μιλάς μεταφορικά

– Μπορείς να δεις χρώματα, σχήματα, αντικείμενα, εικόνες όταν κλείνεις τα μάτια σου για ύπνο ή διαλογισμό

– Έχεις αρχίσει να βλέπεις λάμψεις φωτός ή κίνηση πέρα από την άκρη των ματιών σου

– Τείνεις να χρησιμοποιείς την λέξη «βλέπω…» σε συνομιλίες, όταν επικοινωνείς με τους άλλους

2. Διακοή (επεκτείνει τη δυνατότητα να ακούς)

Μπορεί να ακούς τηλεπαθητικά μηνύματα –είτε ακουστικά, είτε μέσα στο μυαλό σου. Με τη μέθοδο αυτή, μπορείς να μιλήσεις με κάποιο πνεύμα και μάλιστα πολλές φορές να σου απαντήσει! Μερικές φορές αυτή η φωνή ακούγεται σαν τη δική σου φωνή, αλλά αυτό που ακούς πιθανόν να σου προκαλεί έκπληξη. Ίσως νιώθεις μάλιστα ότι έχεις τρελές (μεγάλες) ιδέες που αναδύονται συνέχεια στο μυαλό σου, ενώ συνομιλείς με τον εαυτό σου τακτικά.

Μπορεί να διαθέτεις το χάρισμα της διακοής εάν….

– Είσαι περισσότερο ακροατής, παρά ομιλητής

– Συχνά μιλάς με τα ζώα ή τα φυτά και αισθάνεσαι ότι επικοινωνείς μαζί τους

– Νιώθεις ότι λαμβάνεις τηλεπαθητικές πληροφορίες από κάποιον

– Δίνεις χρήσιμες συμβουλές, ενώ ξεχνάς αμέσως μετά τι είπες και βρίσκεις τον εαυτό σου να αναρωτιέται «Από που προέκυψε τώρα αυτό;»

– Έχεις αρχίσει να ακούς ήχους ή βουίσματα στα αυτιά σου

– Τείνεις να χρησιμοποιείς συχνά την λέξη «ακούω…» σε συζητήσεις, όταν σχετίζεσαι με τους άλλους

Σας προτείνουμε να δείτε: ''Μάθε για την δύναμη που κρύβεις μέσα σου. Απελευθέρωσε την''


3. Τηλεπάθεια ( βοηθά την ικανότητα να επικοινωνείς)

Πιθανότατα, το πιο υποτιμημένο ψυχικό δώρο είναι η ικανότητα να αισθάνεσαι έντονα αυτά που νιώθουν οι άνθρωποι, τα ζώα, τα πνεύματα και κάθε τι γύρω σου. Μπορείς να νιώσεις τα συναισθήματα των άλλων, τόσο μέσα στην καρδιά, όσο και στο σώμα σου. Είσαι συχνά εξαιρετικά συμπονετικός και πολύ καλός στο να κρίνεις τα εσωτερικά κίνητρα των άλλων. Έχεις επίσης την τάση να λαμβάνεις και να μεταφέρεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους.

Μπορεί να είσαι τηλεπαθητικός εάν…

– Είσαι πολύ ευαίσθητος με το γύρω περιβάλλον και εύκολα αφουγκράζεσαι το «vibe» ενός τόπου ή ενός προσώπου

– Όταν επισκέπτεσαι έναν τόπο με πολυκοσμία, μπορεί να έχεις ανεξήγητες συναισθηματικές ή φυσικές αντιδράσεις

– Μπορείς να συμπάσχεις με τους άλλους εύκολα, γνωρίζοντας τι αισθάνονται χωρίς καν να μιλάς μαζί τους

– Μπορείς να «αισθάνεσαι» την παρουσία πνευμάτων, ή να νιώθεις κάτι «περίεργο» όταν είσαι σ” ένα μέρος όπου ίσως υπάρχει ένα πνεύμα

– Μπορείς να αισθάνεσαι τον πόνο των άλλων ανθρώπων, ακόμα και τη θέση του πόνου στο σώμα τους. Μερικές φορές θα έχεις αυτό το συναίσθημα στο δικό σου σώμα.

– Τείνεις να χρησιμοποιείς την λέξη «αισθάνομαι… » σε μια συνομιλία, όταν συζητάς με τους άλλους

4. Πρόγνωση (δημιουργείται από το προαίσθημα)

Η ικανότητα απλά να γνωρίζεις τις πληροφορίες, μια γνώση που συχνά έρχεται σε εσένα αυθόρμητα, αλλά ξέρεις βαθιά μέσα σου ότι είναι 100% ακριβής. Μερικές φορές αυτή η πληροφορία μπορεί να έρθει με τη μορφή γεγονότων και αριθμών, ενώ άλλες φορές, έρχεται απλά γνωρίζοντας την αλήθεια μιας κατάστασης, ενός μονοπατιού που θα έχει η καριέρα σου ή της σχέσης σου μ” έναν πρώην.

Μπορεί να διαθέτεις την ικανότητα της πρόγνωσης εάν….

– Συχνά και φαινομενικά «από το πουθενά» λαμβάνεις την απάντηση σε κάτι που αναρωτιόσουν

– Είναι εύκολο για εσένα να κατεβάζεις πραγματικά δημιουργικές, εμπνευσμένες και ευεργετικές ιδέες

– Τείνεις να έχεις ένα «ανήσυχο μυαλό» με ιδέες που στροβιλίζονται και εκκολάπτονται θεαματικά, ειδικά αν είσαι σε ένα χώρο εργασίας ή συμμετέχεις σε κάποιο δημιουργικό project

– Χωρίς εξήγηση, μπορείς να γνωρίζεις αν κάποιος λέει την αλήθεια ή κρύβει κάτι από την αλήθεια, με ακρίβεια 100%

– Τείνεις να χρησιμοποιείς την λέξη «Το ξέρω…», όταν συνομιλείς με τους άλλους

Κάθε ένας από εμάς, έχει μέσα του, σε διαφορετική δυναμική, κάποιο συνδυασμό των παραπάνω ψυχικών δώρων και μπορεί να επιλέξει να τα αναπτύξει οποιαδήποτε στιγμή θελήσει.

Το διάβασα στο www.mymind.gr

ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Voice Healing Therapy

Voice Healing Therapy
πατήστε την εικόνα για λεπτομέρειες

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H επαναστατική μέθοδος με on line ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης, Αυτοσυγκέντρωσης, Αυτοθεραπείας και Ομιλίες Αυτογνωσίας & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ένας προικισμένος διαισθητικά άνθρωπος, που ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης - Αυτοθεραπείας με τίτλο "Voice Healing", ενώ λειτουργεί και ως Σύμβουλος ευεξίας - υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,417,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1870,ΑΠΟΨΕΙΣ,35,Άρθρα,814,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,103,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,682,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,116,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,735,ΒΙΝΤΕΟ,179,ΒΟΛΟΣ,39,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1808,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,140,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,109,ΕΛΛΑΔΑ,665,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,61,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,23,ΕΡΕΥΝΕΣ,36,ΖΩΗ,128,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,27,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,37,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,293,Κόσμος,9434,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,16,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,41,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,280,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1509,Πολιτική,6780,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5891,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,72,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,57,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1071,Τοπικά,11679,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2527,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,31,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,83,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,593,Eco-News,2735,GP - info,5,voice healing therapy,29,
ltr
item
Ploumistos.com: 6η αίσθηση: Μάθε αν έχεις και πως θα την εξελίξεις
6η αίσθηση: Μάθε αν έχεις και πως θα την εξελίξεις
6η αίσθηση: Μάθε αν έχεις και πως θα την εξελίξεις
https://www.awakengr.com/wp-content/uploads/2017/01/Autumn-Skye-Morrison.jpg
https://i.ytimg.com/vi/4WPPI_ZgCHc/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/09/6.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/09/6.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content