Έτσι θα διαβάσετε το μυαλό κάποιου τηλεπαθητικά

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Έτσι θα διαβάσετε το μυαλό κάποιου τηλεπαθητικά

👉Σχεδόν όλοι μας έχουμε αναρωτηθεί αν γίνεται να διαβάσουμε το μυαλό κάποιου... τηλεπαθητικά.
Είτε πρόκειται για κάποιον που θέλει να μάθει τα αισθήματα ενός άλλου ατόμου είτε για έναν γονιό που θέλει να ξέρει αν το παιδί του έχει μυστικά, η ιδέα του να ανακαλύψουμε τις σκέψεις κάποιου άλλου αιχμαλωτίζει τους ανθρώπους εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Δεν πρόκειται απλώς για ένα ψυχρό διάβασμα

Αν ψάξετε στο διαδίκτυο το πώς να διαβάσετε το μυαλό κάποιου τηλεπαθητικά θα βρείτε πολλές ιστοσελίδες όπου συζητιέται η εξαπάτηση- δηλαδή το Ψυχρό Διάβασμα και άλλες εναλλακτικοί μέθοδοι. Αυτές οι μέθοδοι συνήθως χρησιμοποιούνται από άτομα που έχουν απώτερα κίνητρα, όπως οικονομικά.

Αντί να δημιουργείται όντως μια τηλεπαθητική σύνδεση τα άτομα με αυτές τις μεθόδους χρησιμοποιούν τεχνικές παρατήρησης όπως την γλώσσα του σώματος, τα νευρικά τικ, το ντύσιμο των ανθρώπων και άλλα στοιχεία ώστε να σκιαγραφήσουν το προφίλ αυτού που τους ενδιαφέρει.

Μόλις το κάνουν, μπορούν να προβλέψουν γεγονότα και να αποκαλύψουν πληροφορίες που εμφανίζονται αληθινές και μερικές φορές καταπληκτικές στο κοινό. Μερικές φορές χρησιμοποιούν και άλλες μεθόδους κάνοντας τους άλλους να λένε πράγματα για τον εαυτό τους χωρίς να το συνειδητοποιούν.

Δεν είναι ασυνήθιστο πολλές φορές να κρυφακούν τους στόχους τους ή να συλλέγουν πληροφορίες γι αυτούς. Συνήθως κάνουν ερωτήσεις ή χρησιμοποιούν αόριστες δηλώσεις όπως «Σας απασχολούν πολλά» δημιουργώντας έτσι μια αίσθηση εμπιστοσύνης.

Αν πραγματικά θέλετε να μάθετε την αλήθεια για το πώς να διαβάζετε το μυαλό κάποιου τηλεπαθητικά, δείτε τις παρακάτω συμβουλές που θα σας διδάξουν το πώς να προετοιμαστείτε και να εφαρμόσετε τις αληθινές ικανότητες που δημιουργούν μια βαθύτερη σύνδεση με τους άλλους ανθρώπους.

Τι είναι η τηλεπάθεια;

Προέρχεται από τις λέξεις «τήλε»- που σημαίνει απόσταση και «πάθεια» που σημαίνει το συναίσθημα. Έτσι η λέξη τηλεπάθεια μπορεί κυριολεκτικά να οριστεί ως το μακρινό συναίσθημα ή η αίσθηση από μακριά. Δηλαδή πρόκειται για την επικοινωνία ανάμεσα σε δύο μυαλά.

Αυτό το εκπληκτικό φαινόμενο συμβαίνει πιο συχνά από όσο νομίζετε. Έχετε σκεφτεί ποτέ κάποιον και μετά από λίγο σας έστειλε μήνυμα ή σας τηλεφώνησε; Έχετε σκεφτεί ποτέ το ίδιο πράγμα ταυτόχρονα με κάποιον άλλον; Αν ναι, έχετε βιώσει από πρώτο χέρι την τηλεπάθεια αλλά ωστόσο αξίζει να αναφέρουμε πως αυτά τα περιστατικά μπορεί να είναι επίσης και συγχρονικότητα.
Πώς μπορείτε να διαβάσετε το μυαλό κάποιου τηλεπαθητικά;

Δεν είναι τόσο εύκολο όσο το να κάνετε ένα μαγικό ξόρκι ή μια ευχή. Πρέπει να μάθετε πώς να δημιουργήσετε μια αληθινή σύνδεση με τον άλλον, που ξεκινά με το να εναρμονίσετε πρώτα το μυαλό σας. 
Ανακαλύψτε λοιπόν πώς μπορείτε να διαβάσετε το μυαλό κάποιου τηλεπαθητικά στα ακόλουθα δέκα βήματα:

Να έχετε πίστη στην διαδικασία

Κι εσείς και το άλλο πρόσωπο (ο αποστολέας και ο παραλήπτης) χρειάζεται να πιστεύετε στην τηλεπάθεια. Αν ξεκινήσετε με δυσπιστία μπορεί αυτό να βλάψει τις ενέργειες και τις σκέψεις που είναι απαραίτητες για την δημιουργία ενός τηλεπαθητικού δεσμού. Τουλάχιστον να έχετε ανοιχτό μυαλό και να πιστεύετε πως η επιθυμία σας να πετύχετε θα ενισχύσει την εμπειρία σας και θα φέρει αποτελέσματα.

Να είστε υπομονετικοί

Να θυμάστε πως δεν πρόκειται για ακριβής επιστήμη και μην περιμένετε κάτι από μια ταινία φαντασίας. Η πρακτική φέρνει την τελειότητα και ίσως να μην δείτε θετικά αποτελέσματα κατευθείαν. Να είστε παρατηρητικοί σε περίπτωση που κάτι λίγο ασυνήθιστο αλλά σημαντικό σας ξεφύγει.

Διαλέξτε συνεργάτη

Βεβαιωθείτε πως το άτομο που επιλέξατε να σας βοηθήσει είναι κάποιος με παρόμοια σκέψη και δεν έχει θέμα να ανοίξει τις σκέψεις του. Είναι επίσης καλύτερο αν είναι κάποιος κοντινός σας που εμπιστεύεστε. Σιγουρευτείτε πως είναι κάποιος που ξέρει πώς να χαλαρώνει και να συγκεντρώνεται.

Κατανοήστε τους ρόλους

Υπάρχουν δύο ρόλοι που περιλαμβάνονται στην τηλεπάθεια: o αποστολέας και ο παραλήπτης. Συζητήστε και αποφασίστε ποιος θα στείλει το μήνυμα και ποιος θα το λάβει. Ο παραλήπτης πρέπει να έχει κενό το μυαλό του ώστε να πάρει το μήνυμα και ο αποστολέας πρέπει να εστιάζει προσεκτικά σε αυτό που θα στείλει.

Προετοιμάστε το μυαλό το σώμα και το πνεύμα

Το να ξεκινήσετε με διαλογισμό είναι το κλειδί αλλά πρώτα απ΄ όλα σιγουρευτείτε πως δεν φάγατε ή ήπιατε κάτι που θα διαταράξει τις αισθήσεις σας. Καθίστε ο ένας απέναντι από τον άλλον και διαλογιστείτε ώστε να εστιάζετε και οι δύο στο να δημιουργήσετε μια σύνδεση. Διώξτε τις σκέψεις που σας αποσπούν την προσοχή και ετοιμαστείτε να στείλετε ή να δεχτείτε το μήνυμα.

To μήνυμα

Πρέπει να είναι απλό, μια εικόνα ή ένα συναίσθημα. Για να ξεκινήσετε χρησιμοποιήστε κάτι όπως ένα λουλούδι. Μπορείτε ακόμα να διαλέξετε και μια λέξη. Μπορείτε να δημιουργήσετε πιο σύνθετα μηνύματα καθώς γίνεστε δυνατότεροι με την πρακτική. Προσπαθήστε να μην προδοθείτε από κάποια έκφραση του προσώπου και οπωσδήποτε μην το αναφέρετε κατά λάθος πριν ξεκινήσετε.

Η αποκάλυψη

Αν είστε ο παραλήπτης προσπαθήστε να μην μαντέψετε τυχαία πράγματα αλλά αν νομίζετε πως έχετε βρει αυτό που σας έστειλε πείτε το στον αποστολέα. Μπορεί ακόμα να έχετε συζητήσει διαφορετικούς τρόπους αποκάλυψης του μηνύματος, όπως το να το γράψετε σε ένα χαρτί και να το ανταλλάξετε. Ό, τι και αν κάνετε προσπαθήστε να μείνετε συγκεντρωμένοι. Συνήθως η πρώτη σκέψη είναι σωστή.

Συζήτηση

Ίσως την πρώτη φορά να μην το πετύχετε. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι ο αποστολέας δεν έστελνε ένα ξεκάθαρο μήνυμα ή στο ότι ο παραλήπτης δεν ήταν συγκεντρωμένος. Συγκρίνετε τις σημειώσεις σας και δείτε αν το μήνυμα ήταν σχετικό αλλά όχι εντελώς ακριβές. Αν ο αποστολέας σκεφτόταν ένα λουλούδι και ο παραλήπτης είδε έναν κήπο, είναι μερική επιτυχία.

Πρακτική και επανάληψη

Ακόμα και αν ενθουσιαστείτε προσπαθήστε να μην εξαντληθείτε και επομένως να το θεωρήσετε ως κάτι πολύ δύσκολο. Μην το παρακάνετε με τον χρόνο,20 λεπτά περίπου είναι μια χαρά. Κάντε ένα διάλειμμα και δοκιμάστε ξανά.

Πειραματιστείτε


Καθώς προοδεύετε, μπορεί να σκεφτείτε διασκεδαστικούς τρόπους για να πειραματιστείτε όπως το να βρίσκεστε σε διαφορετικά δωμάτια ή να χρησιμοποιείτε πιο σύνθετα μηνύματα όπως μουσική, προτάσεις ή σκέψεις. Περιορίζεστε μόνο από την φαντασία σας.


Το διάβασα στο www.awakengr.com
Voice Healing: Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Voice Healing Therapy

Voice Healing Therapy
πατήστε την εικόνα για λεπτομέρειες

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H επαναστατική μέθοδος με on line ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης, Αυτοσυγκέντρωσης, Αυτοθεραπείας και Ομιλίες Αυτογνωσίας & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ένας προικισμένος διαισθητικά άνθρωπος, που ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης - Αυτοθεραπείας με τίτλο "Voice Healing", ενώ λειτουργεί και ως Σύμβουλος ευεξίας - υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,406,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1836,ΑΠΟΨΕΙΣ,32,Άρθρα,814,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,98,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,675,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,111,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,725,ΒΙΝΤΕΟ,173,ΒΟΛΟΣ,28,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1806,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,128,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,108,ΕΛΛΑΔΑ,606,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,60,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,23,ΕΡΕΥΝΕΣ,36,ΖΩΗ,122,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,20,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,31,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,233,Κόσμος,9406,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,14,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,35,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,235,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1503,Πολιτική,6777,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5870,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,71,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,56,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1058,Τοπικά,11676,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2496,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,25,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,80,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,581,Eco-News,2723,GP - info,5,voice healing therapy,22,
ltr
item
Ploumistos.com: Έτσι θα διαβάσετε το μυαλό κάποιου τηλεπαθητικά
Έτσι θα διαβάσετε το μυαλό κάποιου τηλεπαθητικά
Έτσι θα διαβάσετε το μυαλό κάποιου τηλεπαθητικά
https://www.cavernacosmica.com/wp-content/uploads/2018/04/telepatia.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/08/blog-post_797.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/08/blog-post_797.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content