Νέα μελέτη: Φάρμακο για την χοληστερίνη μπορεί να μειώσει ή να εξαλείψει τα συμπτώματα κορωνοϊού

Νέα μελέτη: Φάρμακο για την χοληστερίνη μπορεί να μειώσει ή να εξαλείψει τα συμπτώματα κορωνοϊού

⍆Ομάδα ερευνητών από το Εβραϊκό Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ... και της Ιατρικής Σχολής Icahn στη Νέα Υόρκη, έπειτα από μελέτες, κατέληξαν στο συμπέρασμα πως ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται για υψηλά επίπεδα χοληστερόλης, η φαινοφιβράτη, μπορεί να μειώσει τη σοβαρότητα των συμπτωμάτων του κορωνοϊού ή σε ορισμένες περιπτώσεις να τα καταπολεμήσει εντελώς.

Το συγκεκριμένο φάρμακο, η φαινοφιβράτη, έχει ήδη την έγκριση της Αμερικανικής Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), για τη θεραπεία των υψηλών επιπέδων χοληστερόλης.

Σύμφωνα με τη μελέτη των ερευνητών, η οποία δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο στις 14 Ιουλίου, μπορεί να βοηθήσει και στα συμπτώματα του κορωνοϊού, αλλά εκκρεμεί ακόμη η αναθεώρησή της, προτού δημοσιευτεί στο περιοδικό Cell Metabolism.

Πως λειτουργεί ο ιός και πως μπορεί να καταπολεμηθεί
Όπως εξήγησε στην εφημερίδα «The Jerusalem Post» ο ερευνητής Γιαακόβ Ναχμιάς: «Οι ιοί είναι παράσιτα. Δεν μπορούν να αναπαραχθούν. Δεν μπορούν να δημιουργήσουν νέους ιούς. Πρέπει να μπουν μέσα σε ένα ανθρώπινο κύτταρο και μετά να κυριαρχήσουν στο κύτταρο».

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, ο ιός προκαλεί συσσώρευση λίπους στους ιστούς των πνευμόνων για την αναπαραγωγή του.

«Κατανοώντας πώς ο SARS-CoV-2 ελέγχει τον μεταβολισμό μας, μπορούμε να παλέψουμε για τον έλεγχο και να του στερήσουμε τους πόρους που χρειάζεται για να επιβιώσει» δήλωσε ο Ναχμιάς.

Όπως πρόσθεσε ο ερευνητής, η θεωρία των ερευνητών μπορεί επίσης να εξηγήσει γιατί οι ασθενείς με υψηλά επίπεδα σακχάρου στο αίμα και υψηλή χοληστερόλη είναι πιο ευαίσθητα στο να μολυνθούν από τον ιό SARS-CoV-2, που προκαλεί τον κορωνοϊό.

Μέσω της ανάλυσής τους σε διάφορα δείγματα πνευμονικού ιστού, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι η φαινοφιβράτη «ανέστρεψε τις μεταβολικές αλλαγές που προκλήθηκαν από τον SARS-CoV-2, εμποδίζοντας την αναπαραγωγή του ιού», προκαλώντας τον ιό να εξαφανιστεί σχεδόν τελείως.

Τα αποτελέσματα παρατηρήθηκαν έπειτα από μόλις πέντε ημέρες θεραπείας με το φάρμακο.

«Συνολικά, τα δεδομένα μας υποδηλώνουν ότι ο αυξημένος μεταβολισμός των λιπιδίων μπορεί να βασίζεται σε πτυχές της παθογένεσης της COVID-19, προσφέροντας νέες θεραπευτικές οδούς για τη στόχευση αυτής της κρίσιμης οδού, στην οποία βασίζεται ο ιός» καταλήγουν οι ερευνητές στην έκθεσή τους.

Η μελέτη διεξήχθη τόσο στο Ισραήλ όσο και στη Νέα Υόρκη και επαναλήφθηκε πολλές φορές με διαφορετικά δείγματα ιστών. Οι ερευνητές ελπίζουν πλέον πως σύντομα θα ακολουθήσουν γρήγορα κλινικές δοκιμές της φαινοφιβράτης, τόσο στο Ισραήλ όσο και στις ΗΠΑ, για να συνεχίσουν να αξιολογούν τις δυνατότητές της ως θεραπεία του κορωνοϊού.
Εκπαίδευση για την αφύπνιση του πνεύματος και καθοδήγηση της προσωπικής ενέργειας
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης, ενώ παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος).


Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, με την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων που σου αλλάζουν την ζωή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,356,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1720,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,31,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,569,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,26,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,620,ΒΙΝΤΕΟ,142,ΒΟΛΟΣ,14,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1778,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,30,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,37,ΕΛΛΑΔΑ,221,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,9,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,38,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,70,Κόσμος,9093,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,12,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,29,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1475,Πολιτική,6753,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5705,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,67,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,49,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,976,Τοπικά,11654,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2280,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,19,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,445,Eco-News,2645,GP - info,5,voice healing therapy,12,
ltr
item
Ploumistos.com: Νέα μελέτη: Φάρμακο για την χοληστερίνη μπορεί να μειώσει ή να εξαλείψει τα συμπτώματα κορωνοϊού
Νέα μελέτη: Φάρμακο για την χοληστερίνη μπορεί να μειώσει ή να εξαλείψει τα συμπτώματα κορωνοϊού
Νέα μελέτη: Φάρμακο για την χοληστερίνη μπορεί να μειώσει ή να εξαλείψει τα συμπτώματα κορωνοϊού
https://www.naftemporiki.gr/fu/t/1592596/600/600/0x000000000181f7c5/1/1/apetuxe-stis-klinikes-meletes-antiiko-farmako-remdesibiri.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/07/blog-post_134.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/07/blog-post_134.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content