Ο Μπλερ ζητά «ψηφιακές ταυτότητες» κορωνοϊού που θα αποδεικνύουν την «κατάσταση ασθένειας»

Ο Μπλερ ζητά «ψηφιακές ταυτότητες» κορωνοϊού που θα αποδεικνύουν την «κατάσταση ασθένειας»

⍆Ο πρώην πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, Τόνι Μπλερ, ζήτησε τη δημιουργία ...
ψηφιακών ταυτοτήτων (Digital IDs) για την παρακολούθηση της «κατάστασης της νόσου» ως μέρος των σχεδίων επανεκκίνησης των διεθνών ταξιδιών μετά την παγκόσμια κρίση του κορωνοϊού


Ο Μπλερ, που τώρα ηγείται του "Ινστιτούτου Τόνι Μπλερ για την Παγκόσμια Αλλαγή" (Tony Blair Institute for Global Change), είπε σε ένα ηχογραφημένο μήνυμα ότι οι ψηφιακές ταυτότητες αποτελούν μια «φυσική εξέλιξη του τρόπου με τον οποίο θα χρησιμοποιούμε την τεχνολογία σε κάθε περίπτωση στις δραστηριότητες της καθημερινής ζωής και αυτή η τεράστια κρίση δίνει έναν πρόσθετο λόγο για αυτό».

«Μπορεί να κάνω λάθος γι’ αυτό, αλλά όταν μπορώ να δω για παράδειγμα πώς ξεκινάτε πάλι κάποιες επιχειρήσεις, πώς ξεκινάτε ξανά τα διεθνή ταξίδια… η κατάσταση της ασθένειας των ανθρώπων, για παράδειγμα, έχει δοκιμαστεί; Ποιο είναι το αποτέλεσμα αυτής της δοκιμής; Είχαν την ασθένεια; Έχουν την ασθένεια; Νομίζω ότι αν δεν μπορείτε να καταγράψετε ορισμένα από αυτά τα δεδομένα με τρόπο που οι άνθρωποι μπορούν να χρησιμοποιήσουν, θα είναι δύσκολο να επιστρέψετε σε πράγματα φυσιολογικά όπως η μεταφορά», δήλωσε ο Μπλερ.


Ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στο Forbes τον περασμένο μήνα ανέφερε ότι τα μελλοντικά αεροπορικά ταξίδια θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, «μάσκες προσώπου, χειρουργικά γάντια…. διαβατήρια ανοσίας, επιτόπιες εξετάσεις αίματος και σήραγγες απολύμανσης».

«Οι ψηφιακές τεχνολογίες και ο αυτοματισμός θα διαδραματίσουν κρίσιμο ρόλο στο μέλλον των αεροπορικών ταξιδιών», προέβλεψε το Forbes.

«Η ανάγκη μείωσης των “σημείων επαφής” στα αεροδρόμια συνεπάγεται την υποχρεωτική χρήση της βιομετρικής επιβίβασης που επιτρέπει στους επιβάτες να επιβιβάζονται σε αεροπλάνα με μόνο το πρόσωπό τους ως διαβατήριο».

Το άρθρο του Forbes σημείωσε ότι ορισμένες αεροπορικές εταιρείες, όπως η British Airways, η Qantas και η EasyJet, χρησιμοποιούν ήδη την τεχνολογία.Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στον Guardian προειδοποίησε ότι η απόδειξη της ανοσίας στον κορωνοϊό θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία ενός «νέου συστήματος τάξης».

«Οι ειδικοί προβλέπουν ότι εάν οι επιζώντες [του κορωνοϊού] διαπιστωθούν ότι έχουν ανοσία, θα μπορούσαν να εργαστούν σε διάφορες εργασίες και υπηρεσίες - όπως εθελοντισμός σε νοσοκομεία και γηροκομεία, φροντίδα ασθενών με κορωνοϊό και εργασία σε καταστήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας τροφίμων - χωρίς κίνδυνο", έγραψε η δημοσιογράφος Miranda Bryant.

«Και, ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο οι αρχές, οι επιχειρήσεις και η κοινωνία ανταποκρίνονται γενικά, θα μπορούσαν επίσης να δικαιούνται μεγαλύτερες ελευθερίες».

Η Μπράιαντ επισήμανε ότι στη Χιλή εκδίδονται «πιστοποιητικά κυκλοφορίας» σε άτομα που «ολοκληρώνουν την καραντίνα μετά από θετικό έλεγχο» για τον κορωνοϊό και σχόλια από τον Δρ. Anthony Fauci και τον Δρ. Ezekiel J Emanuel που υποστηρίζουν την ιδέα των «πιστοποιητικών» ή «διαβατηρίων».

Το διάβασα στο redskywarning.blogspot.com
Εκπαίδευση για την αφύπνιση του πνεύματος και καθοδήγηση της προσωπικής ενέργειας
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης, ενώ παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος).


Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, με την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων που σου αλλάζουν την ζωή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,371,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1739,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,42,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,587,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,35,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,645,ΒΙΝΤΕΟ,147,ΒΟΛΟΣ,14,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1778,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,57,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,80,ΕΛΛΑΔΑ,222,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,12,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,65,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,90,Κόσμος,9156,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,20,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,60,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1475,Πολιτική,6753,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5732,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,68,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,50,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,991,Τοπικά,11654,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2329,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,36,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,475,Eco-News,2665,GP - info,5,voice healing therapy,12,
ltr
item
Ploumistos.com: Ο Μπλερ ζητά «ψηφιακές ταυτότητες» κορωνοϊού που θα αποδεικνύουν την «κατάσταση ασθένειας»
Ο Μπλερ ζητά «ψηφιακές ταυτότητες» κορωνοϊού που θα αποδεικνύουν την «κατάσταση ασθένειας»
Ο Μπλερ ζητά «ψηφιακές ταυτότητες» κορωνοϊού που θα αποδεικνύουν την «κατάσταση ασθένειας»
https://i2.wp.com/gegonotstomikroskpio.com/wp-content/uploads/2020/06/microchip_1_810_500_75_s_c1.jpg?resize=708%2C437&ssl=1
https://i.ytimg.com/vi/stAM_XwCLrA/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/06/blog-post_519.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/06/blog-post_519.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content