God save the Queen:Οι εγκλωβισμένοι της βασίλισσας - Η "χρυσή φυλακή" και η απομόνωση των 3 εβδομάδων

God save the Queen:Οι εγκλωβισμένοι της βασίλισσας - Η "χρυσή φυλακή" και η απομόνωση των 3 εβδομάδων

⍆Όσο κι αν μια δουλειά στο παλάτι φαντάζει ειδυλλιακή στα μάτια πολλών, μέσα στα... πλούτη και τη χλιδή, τα πράγματα δεν είναι τόσο λαμπερά όπως φαίνονται.Ειδικά στην εποχή του κορονοϊού που έχει αλλάξει τα πάντα στη ζωή μας.

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

Tα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα για το προσωπικό στο κάστρο του Γουίνσδορ όπου η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος έχουν απομονωθεί μετά το ξέσπασμα της πανδημίας.

Όλοι εργαζόμενοι είναι υποχρεωμένοι να περνούν μία εβδομάδα στην απομόνωση και να κάνουν τεστ κορονοϊού πριν από κάθε βάρδια τριών εβδομάδων.

Το προσωπικό είναι υποχρεωμένο να περνάει συνολικά τρεις εβδομάδες μακριά από την οικογένειά του, μέχρι να έρθει η ώρα να πάρει τα ρεπό του...


Οι αφοσιωμένοι υπάλληλοι

Η 94χρονη μονάρχης μπήκε σε αυτο-απομόνωση στο κτήμα Berkshire πριν από εννέα εβδομάδες μαζί με τον σύζυγό της Πρίγκιπα Φίλιππο, 98 ετών, ο οποίος μετακόμισε από το Σάντρινγκαμ εν μέσω της πανδημίας.

Στο πλευρό τους έχουν μια ομάδα 24 αφοσιωμένων υπαλλήλων, οι οποίοι εργάζονται για να παρέχουν μια προστατευτική ασπίδα γύρω από την Ελισάβετ και τον Φίλιππο.

Το προσωπικό εχει χωριστεί σε δύο ομάδες των 12 ατόμων που εργάζονται μακριά από τις οικογένειές τους με βάση "τρεις εβδομάδες μέσα και τρεις εβδομάδες έξω", αναφέρει δημοσίευμα της Sun.

Το βασιλικό προσωπικό, συμπεριλαμβανομένων των σεφ, καθαριστών και αξιωματούχων, περνούν δύο εβδομάδες στο σπίτι τους και μια τρίτη εβδομάδα σε καραντίνα κατά τη διάρκεια του χρόνου τους μακριά από το Γουίνσδορ.

Κάτω από αυστηρά μέτρα για την προστασία της μονάρχη, κάθε υπάλληλος στη συνέχεια κάνει τεστ κορονοϊού και θερμομετράται του πριν μπορέσει να ξεκινήσει τη βάρδια των δύο εβδομάδων.


Θέλουν να εκμηδενίσουν τον κίνδυνο

Η ομάδα του προσωπικού της βασίλισσας, συμφώνησαν πρόθυμα να ζήσουν μακριά από τις οικογένειές τους κατά τη διάρκεια του lock down.

Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να την υπηρετούν χωρίς να χρειάζονται προστατευτικό εξοπλισμό όπως γάντια και μάσκες ή να συμμορφώνονται με τις κοινωνικές αποστάσεις.

Παραμένοντας αποκλειστικά μέσα στη "φούσκα" προστασίας της βασίλισσας, δεν έρχονται σε επαφή με κανέναν άλλο και ως εκ τούτου δεν υπάρχει κίνδυνος να προσβληθούν από τον ιό και "θεός φυλάξει" να τον μεταφέρουν στη βασίλισσα και τον σύζυγό της.

Σε απομόνωση επ' αόριστον


Η απομόνωση της βασίλισσας μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Φίλιππο που σε λίγες εβδομάδες κλείνει τα 99, ίσως διαρκέσει πολλούς μήνες υπό τον φόβο της πανδημίας του κορονοϊού.

Όλες οι υποχρεώσεις και οι δημόσιες εμφανίσεις της έχουν ανασταλεί, το ίδιο και τα καθιερωμένα πάρτι της στους κήπους των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ, τα οποία θα παραμείνουν κλειστά για το καλοκαίρι. Κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στα 27 χρόνια. Μάλιστα, όπως αναφέρεται η βασίλισσα θα επιστρέψει στο πρόγραμμά της από το φθινόπωρο στην καλύτερη των περιπτώσεων.

Το διάβασα στο www.thetoc.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1078,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: God save the Queen:Οι εγκλωβισμένοι της βασίλισσας - Η "χρυσή φυλακή" και η απομόνωση των 3 εβδομάδων
God save the Queen:Οι εγκλωβισμένοι της βασίλισσας - Η "χρυσή φυλακή" και η απομόνωση των 3 εβδομάδων
God save the Queen:Οι εγκλωβισμένοι της βασίλισσας - Η "χρυσή φυλακή" και η απομόνωση των 3 εβδομάδων
https://www.aftodioikisi.gr/wp-content/uploads/2017/10/Elisavet-Agglia_aftodioikisi.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/05/god-save-queen-3.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/05/god-save-queen-3.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content