Πως να παραμείνετε θετικοί όταν ολα γύρω σας είναι αρνητικά

Πως να παραμείνετε θετικοί όταν ολα γύρω σας είναι αρνητικά

⍆Αισθάνεστε κάποιες φορές ότι όλα γύρω σας είναι αρνητικά; Μπορεί ακόμα να...
ενοχλήστε εύκολα και να απογοητεύεστε καθώς προσπαθείτε να αντιμετωπίσετε την αρνητικότητα αυτή και να βρείτε την απαραίτητη ενέργεια για να συνεχίσετε τη ζωή σας.

Αν συχνά βρίσκεστε σε αδιέξοδο προσπαθώντας να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις της ζωής, διαβάστε τις παρακάτω πανίσχυρες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να μείνετε ήρεμοι, θετικοί και να υπερβείτε τις δυσκολίες που εμφανίζονται μπροστά σας.

1. Αποδράστε από την παγίδα της ρίψης ευθυνών. Αντί για να κατακρίνετε και να κατηγορείτε συνεχώς τους άλλους,τολμήστε να κριτικάρετε τη δική σας συμπεριφορά και βρείτε τρόπους για να διορθώσετε τα λάθη σας.

2. Επιλέξτε προσεκτικά τους φίλους σας.
Οι άνθρωποι που σας περιτρυγιρίζουν μπορούν να επηρεάσουν το ποιος είσαι και πώς ζείτε, για αυτό φροντίστε να περνάτε το χρόνο σας με ευχάριστα και θετικά άτομα.

3. Περιορίσετε την έκθεσή σας στα αρνητικά μέσα ενημέρωσης. Ο φόβος πουλάει και αυτό είναι ένα από τα πιο κοινά εργαλεία που χρησιμοποιούνται από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για τη διαμόρφωση της κοσμοθεωρία και των απόψεων του λαού. Επιλέξτε πηγές πληροφόρησης και ψυχαγωγίας προσεκτικά, έτσι ώστε να βεβαιωθείτε ότι δεν θα χαλάσουν την ψυχολογία σας.

4. Περάστε χρόνο στην εξοχή.
Η ζωή στις χαοτικές τσιμεντουπόλεις, αυξάνει κατά πολύ τα επίπεδα στρες, γεγονός που φέρνει τεράστια αρνητικότητα στη ζωή των ανθρώπων. Αφιερώνοντας μια-δυο ώρες κάθε μέρα στην ήρεμη, όμορφη και χαλαρωτική φύση θα αρχίσετε να αισθάνεστε γαλήνη και ευτυχία.

5. Να έχετε απόλυτη συνείδηση της συμπεριφορά σας.
Ο κύριος λόγος για τον οποίο οι ζωές μας γεμίζουν με αρνητικότητα είναι δική μας συμπεριφορά. Οι σκέψεις μας, οι λέξεις που χρησιμοποιούμε, και ο τρόπος που ενεργούμε είναι συνήθως αυτά που βλάπτουν τόσο τους εαυτούς μας όσο και τους άλλους. Με το να έχετε καλύτερη επίγνωση των ενεργειών σας, θα αποφύγετε όλα τα παραπάνω και να είστε σε θέση να κάνετε καλύτερες επιλογές που θα φέρουν θετικότητα στη ζωή σας.

6. Εστιάστε στα πράγματα που μπορείτε να ελέγξετε. Πολλές φορές οι άνθρωποι προσπαθούν απεγνωσμένα να ελέγξουν ανθρώπους και καταστάσεις, έτσι ώστε να δημιουργήσουν αυτό που θεωρούν τέλεια ζωή για τον εαυτό τους, αλλά αυτό είναι απλά απίθανο να συμβεί, αφού κανείς δεν μπορεί να ελέγξει πλήρως τους πάντες και τα πάντα. Αποβάλλοντας την ανάγκη σας να έχετε τον πλήρη έλεγχο, θα αισθανθείτε λιγότερο άγχος και θα αποκτήσετε περισσότερη ενέργεια για να επικεντρωθείτε σε ουσιαστικά θέματα.

7. ”Αποσυνδεθείτε” και χαλαρώσετε. Όντας απασχολημένοι όλη τη μέρα, οι περισσότεροι άνθρωποι αισθάνονται συνεχώς στρεσσαρισμένοι και καταλήγουν να είναι σωματικά και συναισθηματικά αποστραγγισμένοι. Για να ενισχύσετε την ευτυχία σας και τα επίπεδα της ενέργειάς σας φροντίστε να περνάτε καθημερινά χρόνο μόνοι σας στη σιωπή, μακριά από τις τεχνολογικές συσκευές. Μην κάνετε τίποτα, απλά αισθανθείτε τον εαυτό σας και χαλαρώσετε το σώμα και την ψυχή σας.

8. Μειώστε τα υλικά αγαθά. Αντί για να σπαταλάτε τον χρόνο σας και την ενέργειά σας στην απόκτηση πραγμάτων που θα σας αφήσουν άδειους και απογοητευμένους, φροντίστε να κυνηγήσετε τα πράγματα που σας κάνουν να αισθάνεστε πλήρης.

9. Εκφράστε το μυαλό και την καρδιά σας. Όσο λιγότερο εκφράζεστε τόσο πιο καταπιεσμένοι θα είστε και ως εκ τούτου τόσο περισσότερο θα γεμίζετε την ψυχή σας με τοξική ενέργεια.Εκφράζοντας περισσότερο τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας, ενώ κάνετε περισσότερο αυτά που αγαπάτε, θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από τα αρνητικά συναισθήματα που κουβαλάτε και θα βιώσετε την αγάπη και την ελευθερία.

10. Κρατήστε το σώμα σας υγιές.
Οι περισσότεροι άνθρωποι αντιμετωπίζουν το σώμα τους σαν ένα δοχείο απορριμμάτων, γεμίζοντας το με τοξικά τρόφιμα, και παραμελώντας τη φροντίδα των αναγκών του. Αν θέλετε να είστε πιο υγιείς και να αισθανθείτε καλύτερα, φροντίστε να συμπεριφερθείτε στο σώμα σας με τον καλύτερο τρόπο που μπορείτε. Καταναλώστε θρεπτικές τροφές, κοιμηθείτε καλά, και κάντε συχνή άσκηση.

11. Επικεντρωθεί στη λύση, και όχι στο πρόβλημα. Τα προβλήματα υπάρχουν για να μπορούμε να μάθουμε να τα ξεπερνάμε. Αντί να τα βλέπετε σας εμπόδια, προσπαθήστε να δείτε σαν σκαλοπάτια για να φτάσετε στο στόχο σας.

12. Καλλιεργήστε μια συμπονετική καρδιά.
Ανεξάρτητα από το πόσο αρνητικοί είναι οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν, το να μάχεστε εναντίον τους δεν η λύση του προβλήματος. Αυτό θα φέρνει μόνο πιο αρνητικότητα και διαμάχες. Ο μόνος τρόπος για να συμφιλιωθείτε μαζί τους και να δημιουργήσετε ένα πιο θετικό περιβάλλον γύρω σας, είναι να αναπτύξετε μια συμπονετική στάση.

13. Καλλιεργήστε ένα ειρηνικό μυαλό. Οι ψυχικές συγκρούσεις και οι αναταραχές είναι δύο βασικοί λόγοι για τους οποίους βιώνουμε αρνητικότητα στη ζωή μας. Η άσκηση του διαλογισμού θα κάνει θαύματα και θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις αντικρουόμενες σκέψεις και να βρει την πνευματική διαύγεια και εσωτερική ειρήνη.

14. Πάρτε την ευθύνη στα χέρια σας.
Εάν δεν αναλάβετε την ευθύνη για τη ζωή σας, θα νιώθετε πάντοτε θύμα των περιστάσεων. Με την ανάληψη της ευθύνης, θα αρχίσετε να αποκτάτε περισσότερη αυτοπεποίθηση και θάρρος, γνωρίζοντας ότι έχετε τη δύναμη να διαμορφώσετε το πεπρωμένο σας.

15. Γίνε η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο.
Αν ο κόσμος φαίνεται πάντοτε αρνητικός γύρω σας, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι προβάλλετε τη δική σας αρνητικότητα πάνω στον κόσμο. Για να βοηθήσετε να μετατραπεί ο κόσμος ένα καλύτερο μέρος, ξεκινήστε μετατρέποντας τον εαυτό σας σε ένα καλύτερο άτομο.

Το διάβασα στο www.mymind.gr

Voice Healing Therapy -
Ενημερωθείτε για το πως μπορεί να δημιουργηθούν προσωπικά ηχοθεραπευτικά αρχεία που μπορούν να λύσουν το πρόβλημά σας - Δείτε τις πληροφορίες ΕΔΩ

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης (Life Coach) και παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος και καθοδηγητής της προσωπικής ενέργειας).

Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και κλινικές δοκιμές, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing Therapy" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας για τη νοητική απεικόνιση θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου στο youtube ΕΔΩ
Ενημερωθείτε για την ηχοθεραπευτική μέθοδο μου ΕΔΩ
Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Εκπαίδευση για την αφύπνιση του πνεύματος και καθοδήγηση της προσωπικής ενέργειας
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης, ενώ παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος).


Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, με την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων που σου αλλάζουν την ζωή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,357,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1721,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,32,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,572,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,26,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,622,ΒΙΝΤΕΟ,142,ΒΟΛΟΣ,14,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1778,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,35,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,39,ΕΛΛΑΔΑ,221,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,9,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,44,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,70,Κόσμος,9097,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,12,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,34,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1475,Πολιτική,6753,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5709,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,67,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,50,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,976,Τοπικά,11654,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2285,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,21,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,451,Eco-News,2645,GP - info,5,voice healing therapy,12,
ltr
item
Ploumistos.com: Πως να παραμείνετε θετικοί όταν ολα γύρω σας είναι αρνητικά
Πως να παραμείνετε θετικοί όταν ολα γύρω σας είναι αρνητικά
Πως να παραμείνετε θετικοί όταν ολα γύρω σας είναι αρνητικά
https://m.aawsat.com/sites/default/files/styles/article_img_top/public/2020/03/29/daily-290320-3.1_0.jpg?itok=9QuUWoAK
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/05/blog-post_895.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/05/blog-post_895.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content