Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου: Μείωση τιμών - Πύκνωση δρομολογίων - Απολύμανση

Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου: Μείωση τιμών - Πύκνωση δρομολογίων - Απολύμανση

Μειώνονται από την Δευτέρα 1η Ιουνίου οι τιμές των εισιτηρίων στις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου,... μετά την μείωση του ΦΠΑ στο 13% σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, και έτσι το επιβατικό κοινό θα έχει την δυνατότητα να συνεχίσει να μετακινείται με τα αστικά λεωφορεία παντού και κυρίως με ασφάλεια και πλέον με ακόμα φθηνότερο εισιτήριο.

Πιο συγκεκριμένα από την Δευτέρα οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής:

Α’ Ζώνη – Νέες τιμές
-Μπλε εισιτήριο: 1,10 €
-Κόκκινο εισιτήριο (μειωμένο): 0,60 €
-Μωβ εισιτήριο (φοιτητικό για φοιτητές που σπουδάζουν εκτός Βόλου): 0,80 €

Β’ Ζώνη – Νέες τιμές -Πράσινο εισιτήριο: 1,50 €
-Καφέ εισιτήριο (μειωμένο): 0,80 €
-Κίτρινο εισιτήριο (φοιτητικό για φοιτητές που σπουδάζουν εκτός Βόλου): 1,20 €

Οι τιμές στα προσαυξημένα εισιτήρια (τα εισιτήρια που προμηθεύεται το επιβατικό κοινό από τους οδηγούς) θα παραμείνει ίδια ενώ μεταβολή στην τιμή δεν θα υπάρξει και σε ότι αφορά τις μηνιαίες κάρτες καθώς όταν είχε αυξηθεί ο συντελεστής ΦΠΑ η διοίκηση των Αστικών Συγκοινωνιών Βόλου είχε απορροφήσει την αύξηση και δεν είχε επιβαρύνει με αύξηση το επιβατικό κοινό.

Υπενθυμίζεται πως οι μηνιαίες κάρτες απεριόριστων διαδρομών κοστίζουν 55,00 € για διαδρομές εντός πόλης και 75,00 € για διαδρομές εντός και εκτός πόλης (Λεχώνια, Πλατανίδια, Αλυκές κλπ.). Επίσης για τους φοιτητές που σπουδάζουν στο Βόλο η μηνιαία κάρτα πολλαπλών διαδρομών Α’ και Β’ Ζώνης θα έχει αξία 30 ευρώ. Επίσης οι φοιτητές που σπουδάζουν στο Βόλο πληρώνουν μειωμένο εισιτήριο των 0,60 ευρώ.

Σε ότι αφορά την προσφορά των 10+1 εισιτηρίων στα μπλε και τα πράσινα εισιτήρια αυτή παραμένει και οι επιβάτες θα μπορούν να προμηθεύονται 11 μπλε εισιτήρια στην τιμή των 11,00 € και 11 πράσινα εισιτήρια στην τιμή των 15,00 €.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος δηλώνει ο πρόεδρος των Αστικών Συγκοινωνιών Βόλου κ. Νίκος Ευαγγελινός καθώς η μείωση του ΦΠΑ ήταν ένα πάγιο αίτημα της εταιρείας. «Εμείς θέλαμε και ζητούσαμε την μείωση του ΦΠΑ για να μπορέσουμε με την σειρά μας να προχωρήσουμε στην μείωση της τιμής του εισιτηρίου. Επιτέλους οι συντελεστές μειώθηκαν και έτσι μπορέσαμε και εμείς με την σειρά μας να προχωρήσουμε στην μείωση των τιμών».

Ο ίδιος σημειώνει πως οι Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου έχουν πάντα ως πρώτο μέλημα την εξυπηρέτηση των πολιτών με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και την καλύτερη δυνατή τιμή ενώ αναφέρθηκε και στην προσφορά των 10+1 εισιτηρίων στα μπλε και τα πράσινα εισιτήρια από την οποία μπορεί το επιβατικό κοινό να επωφεληθεί ακόμα περισσότερο.

Να αναφερθεί εδώ σε ότι αφορά τα δρομολόγια, ότι από την Δευτέρα 1η Ιουνίου πυκνώνουν ακόμα περισσότερο σε όλες τις λεωφορειακές γραμμές ενώ επεκτείνονται και ως τις 10.30 το βράδυ ενώ συνεχίζονται να λαμβάνονται ευλαβικά όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας. «Το έχω πει και θα το λέω συνεχώς πως είμαστε εδώ για να μπορεί ο κόσμος να κινείται παντού και κυρίως με πλήρη ασφάλεια. 

Τα λεωφορεία μας απολυμαίνονται καθημερινά, οι χώροι αναμονής (κεντρικές στάσεις) και τα εκδοτήρια εισιτηρίων το ίδιο. Θέλουμε να νιώθει ο κόσμος ασφαλείς μέσα στα λεωφορεία μας για να είμαστε και εμείς ασφαλείς που εργαζόμαστε σε αυτά», σημειώνει ο κ. Ευαγγελινός και προσθέτει πως «σταδιακά επανερχόμαστε στην κανονικότητα και πιστεύω πως και ο κόσμος θα αρχίσει και πάλι να χρησιμοποιεί περισσότερο τα αστικά λεωφορεία. Εμείς ήμασταν εδώ για το επιβατικό κοινό καθ’ όλη την διάρκεια της καραντίνας κρατώντας ασφαλείς τόσο εμάς τους ίδιους, τους εργαζομένους, όσο και τους επιβάτες και το ίδιο θα συνεχίσουμε να κάνουμε με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης μας».
Εκπαίδευση για την αφύπνιση του πνεύματος και καθοδήγηση της προσωπικής ενέργειας
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης, ενώ παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος).


Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, με την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων που σου αλλάζουν την ζωή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,357,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1721,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,32,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,572,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,26,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,622,ΒΙΝΤΕΟ,142,ΒΟΛΟΣ,14,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1778,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,35,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,39,ΕΛΛΑΔΑ,221,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,9,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,44,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,70,Κόσμος,9097,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,12,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,34,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1475,Πολιτική,6753,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5709,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,67,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,50,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,976,Τοπικά,11654,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2285,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,21,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,451,Eco-News,2645,GP - info,5,voice healing therapy,12,
ltr
item
Ploumistos.com: Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου: Μείωση τιμών - Πύκνωση δρομολογίων - Απολύμανση
Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου: Μείωση τιμών - Πύκνωση δρομολογίων - Απολύμανση
Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου: Μείωση τιμών - Πύκνωση δρομολογίων - Απολύμανση
https://pagasitikosnews.com/app/uploads/2019/03/logo-ktel-782x478.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/05/blog-post_485.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/05/blog-post_485.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content