Γιατί επανήλθε στο προσκήνιο ο Η.Κασιδιάρης – Η αλήθεια πίσω από τις ανακοινώσεις του (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιατί επανήλθε στο προσκήνιο ο Η.Κασιδιάρης – Η αλήθεια πίσω από τις ανακοινώσεις του (ΒΙΝΤΕΟ)

⍆Όταν τον περασμένο Ιούλιο, η Χρυσή Αυγή έμενε εκτός Βουλής μαζί με τους ΑΝΕΛ,...
πολλοί πίστευαν πως αυτή η εξέλιξη δεν συνεπάγεται αυτόματα την ήττα του εν λόγω πολιτικού ρεύματος.

Την εν λόγω άποψη ενδυνάμωσε η, εκ των πραγμάτων, αδυναμία της ηγεσίας της Ελληνικής Λύσης, να γεμίσει το «κενό» που άφησε η Χρυσή Αυγή αλλά και οι επιτυχίες της παρούσας κυβέρνησης, η οποία μετά την εθνική επιτυχία στον Έβρο και την πολιτική της μείωσης φόρων έχει τραβήξει προς το μέρος της αρκετούς δεξιούς και φιλελεύθερους ψηφοφόρους, αντίστοιχα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, διάφορα μεγαλοστελέχη της Χρυσής Αυγής είχαν διαβλέψει πως η ηγεμονία του Βελόπουλου στο δεξιό ακροατήριο εκτός ΝΔ, δεν θα έχει μεγάλη διάρκεια.

Σε αυτή την κατεύθυνση, ο «πυρήνας» της Χρυσής Αυγής θέλει να ξαναβγεί μπροστά, αλλά όχι ξανά ως «Χρυσή Αυγή». Ο Ηλίας Κασιδιάρης, αξιοποιώντας την στιγμή, αποδείχθηκε πως ήταν αυτός που είχε όλα τα φόντα να μετατρέψει την αποστασιοποίησή του από τον Μιχαλολιάκο και την φυγή του από την Χρυσή Αυγή σε μια διαδικασία ανασύνταξης των δυνάμεων της Χρυσής Αυγής, χωρίς τον Ν.Μιχαλολιάκο.

Βγαίνοντας μπροστά με επτάλεπτο περίπου διάγγελμά του γνωστοποίηση τα χαρακτηριστικά του νέου κόμματός του:
  1. Η ιδεολογία παραμένει εθνικιστική-εθνικοσοσιαλιστική
  2. Πλέον βλέπουμε μία αισθητική νηφαλιότητας σε αντίθεση με το προφίλ «τσαμπουκά» που είχε παρουσιάσει η Χρυσή Αυγή στο παρελθόν.
  3. Υπάρχει η βούληση να μην χαρακτηριστεί ο νέος σχηματισμός που ετοιμάζεται ως «κόμμα αμόρφωτων εθνικιστών». Ο Κασιδιάρης μίλησε συγκεκριμένα για στελέχωση από επιστήμονες, «Έλληνες που ξεχωρίζουν», γενικά ανθρώπους «με κύρος» και καλή κοινωνική θέση. Το λαϊκό προφίλ σχετικοποιείται και οι σχέσεις με τις εθνικιστικές πτυχές της αστικής κοινωνίας αναμένεται να προβληθούν ως δείγματα ωρίμανσης και σοβαρότητας.
  4. Αποφυγή ανοικτής σύγκρουσης με την Χρυσή Αυγή. Ο Ηλίας Κασιδιάρης περιέγραψε το «διαζύγιο» με το πρώην κόμμα του ως «πολιτισμένο».
Επομένως, ο Ηλίας Κασιδιάρης παρουσίασε έναν επικείμενο σχηματισμό ως «νηφάλιο, λαϊκό αλλά με στοιχεία αστισμού και κοινωνικού-μορφωτικού κύρους και σταθερά «εθνικιστικό».

Μένει να δούμε αν ο Ηλίας Κασιδιάρης έχει ήδη συνεννοηθεί με την ΕΛΑΣΥΝ του Γιάννη Λαγού, η οποία ιδρύθηκε πέρυσι.

Υπάρχει και η άλλη πλευρά που κάνει λόγο για διάσπαση της άκρας δεξιάς στην Ελλάδα, με την κίνηση Κασιδιάρη.

Αν τελικά ευδοκιμήσει η προσπάθειά του, υπάρχουν δύο δρόμοι για τον όποιο σχηματισμό παρουσιάσει:
  • Να καλύψει απλά το κενό που ενδεχομένως αφήσει ο Κ.Βελόπουλος, επαναλαμβάνοντας την ίδια άοσμη τακτική με το παρελθόν, δηλαδή την άρνηση συνεννόησης με την Κεντροδεξιά, προκειμένου να υπάρχει ακόμα πιο ισχυρή δεξιά πλειοψηφία στην Βουλή και την άνευ ορίων κόντρα με την Νέα Δημοκρατία, ενισχύοντας, εκ των πραγμάτων, την Αριστερά, η οποία θα επωφελείται, όπως συνέβη το 2015, από την διαρροή δεξιών ψήφων προς τα μικρά δεξιά κόμματα.
  • Να μετασχηματισθεί πράγματι σε ένα δεξιό κόμμα, το οποίο θα καταθέτει ουσιαστικό κυβερνητικό σχέδιο, έτοιμο να συνεργαστεί για την διακυβέρνηση της χώρας. Τότε ενδεχομένως να έχει και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, καθώς θα έχει εκπονημένο λόγο και δεν φωνασκεί απλά χωρίς αντίκρισμα. 
ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ.

Το διάβασα στο el.gr
Εκπαίδευση για την αφύπνιση του πνεύματος και καθοδήγηση της προσωπικής ενέργειας
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης, ενώ παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος).


Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, με την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων που σου αλλάζουν την ζωή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,356,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1720,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,32,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,571,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,26,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,620,ΒΙΝΤΕΟ,142,ΒΟΛΟΣ,14,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1778,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,31,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,37,ΕΛΛΑΔΑ,221,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,9,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,40,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,70,Κόσμος,9094,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,12,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,31,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1475,Πολιτική,6753,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5705,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,67,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,49,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,976,Τοπικά,11654,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2284,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,20,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,448,Eco-News,2645,GP - info,5,voice healing therapy,12,
ltr
item
Ploumistos.com: Γιατί επανήλθε στο προσκήνιο ο Η.Κασιδιάρης – Η αλήθεια πίσω από τις ανακοινώσεις του (ΒΙΝΤΕΟ)
Γιατί επανήλθε στο προσκήνιο ο Η.Κασιδιάρης – Η αλήθεια πίσω από τις ανακοινώσεις του (ΒΙΝΤΕΟ)
Γιατί επανήλθε στο προσκήνιο ο Η.Κασιδιάρης – Η αλήθεια πίσω από τις ανακοινώσεις του (ΒΙΝΤΕΟ)
https://www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2019/05/kasidiaris-1.jpg
https://i.ytimg.com/vi/VCDyLYFkukA/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/05/blog-post_278.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/05/blog-post_278.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content