================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Στ. Πλουμιστός: "Προετοιμαστείτε..."

⍆Οι αναφορές πολλών αξιωματούχων ευρωπαϊκών χωρών ότι αυτό που έρχεται σε σχέση...
με την οικονομία της Γηραιάς Ηπείρου, θα είναι η μεγαλύτερη κρίση από τον Β΄Π Π ή και ακόμα χειρότερη, αναφέρει σε ένα άρθρο του ο Λάμπρος Καλαρρύτης από το blog του στο pagenews.gr.

Αυτό που προμηνύεται είναι οικονομική σφαγή της μεσαίας τάξης στην Ε.Ε η οποία βλέπει τα επαγγελματικά της σχέδια, τον προγραμματισμό της ζωής της, τις στημένες με χρόνια εργασίας επιχειρήσεις και τις επενδύσεις της σε αυτές, ακόμα και την προοπτική συνταξιοδότησης, να εξαϋλώνονται από την επέλαση του κορωνοϊού.

Η Ευρώπη ετοιμάζεται να γεμίσει ξαφνικά με δεκάδες εκατομμύρια πολίτες της που θα είναι άνεργοι ή με ελάχιστο εισόδημα ανεπαρκές για να διασφαλίσει αξιοπρεπή διαβίωση ή ούτε καν επιβίωση. Τη γενική εικόνα πάντως την περιγράφουν όλοι. Και η γενική εικόνα είναι έρχεται πείνα, με ότι αυτό σημαίνει.... 


Voice Healing Therapy -
Ενημερωθείτε για το πως μπορεί να δημιουργηθούν προσωπικά ηχοθεραπευτικά αρχεία που μπορούν να λύσουν το πρόβλημά σας - Δείτε τις πληροφορίες ΕΔΩ

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης (Life Coach) και παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος και καθοδηγητής της προσωπικής ενέργειας).

Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και κλινικές δοκιμές, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing Therapy" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας για τη νοητική απεικόνιση θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου στο youtube ΕΔΩ
Ενημερωθείτε για την ηχοθεραπευτική μέθοδο μου ΕΔΩ
Για πληροφορίες : www.globalattract.gr

Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Στ. Πλουμιστός: "Προετοιμαστείτε..." Reviewed by PLOUMISTOS on 11:00 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.