Στ. Πλουμιστός: Κανείς δεν μπορεί να σας βοηθήσει στο τι θα κάνετε με τη ζωή σας εκτός από εσάς

Στ. Πλουμιστός: Κανείς δεν μπορεί να σας βοηθήσει στο τι θα κάνετε με τη ζωή σας εκτός από εσάς

⍆Αν έχετε πει ποτέ "Δεν ξέρω τι να κάνω με τη ζωή μου" δεν είστε ο μόνος./// Λίγο πολύ ο καθένας μας το έχει πει κάποια στιγμή. Και ενώ μπορεί να μην το νιώθετε τώρα, κάποια στιγμή είχατε αμφιβολίες για το τι θα κάνετε με τη ζωή σας και τι είναι καλό. Θέλετε να έχετε κάποιο σκοπό, μια καλή δουλειά, χόμπι και κοινωνική εργασία που σας κάνουν να αισθάνεστε κάτι σπουδαίο ,που ξεπερνάει τον εαυτό σας. Και θέλετε ισχυρούς δεσμούς με τους φίλους και την οικογένεια.

Μπορεί να αισθάνεστε σαν να είναι ακατόρθωτο αυτό το έργο. Εάν δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε ακόμη τι είναι αυτό που θέλετε να κάνετε, πώς μπορείτε να το επιτύχετε; Και πώς μερικοί άνθρωποι φαίνεται να ξέρουν ακριβώς πού κατευθύνονται και πώς να φτάσουν εκεί;  Αυτοί οι άνθρωποι δεν διαφέρουν από εσάς. Πιθανότατα αισθάνθηκαν μπερδεμένοι και καταπιεσμένοι πολλές φορές, όπως και εσείς τώρα. Το μόνο πράγμα που έχουν κάνει ενώ εσείς όχι ,είναι πως έχουν αποφασίσει το τι θέλουν και πώς να το αποκτήσουν.

Το να έχετε έναν σκοπό, να κάνετε πράγματα και να έχετε μια ζωή που πραγματικά αγαπάτε είναι κατορθωτό για όλους.Μπορείτε να ανακαλύψετε τα πράγματα που θέλετε να κάνετε με τη ζωή σας - την καριέρα σας, τις σχέσεις και τα χόμπι σας. Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε τα ενεργά βήματα που ο καθένας μπορεί να κάνει για να ζήσει μια θαυμάσια ζωή.

Εάν θέλετε να αναπολήσετε πίσω στη ζωή σας όταν είστε ηλικιωμένοι με αγάπη και όχι απογοητευμένοι, συνεχίστε να διαβάζετε. Είναι πιο εύκολο από ότι νομίζετε.

1) Βγείτε έξω στον κόσμο,αν έχετε κολλήσει σε μια διαδρομή, τα ταξίδια μπορούν να σας βοηθήσουν να δείτε την διέξοδο .

Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε ένα εξάμηνο ταξίδι , να πάτε σε ένα Ashram για ένα μήνα ή να πάρετε τα βουνά χωρίς τίποτε άλλο παρά μόνο ένα μπαστούνι και ένα μπουκάλι νερό. Οποιοδήποτε ταξίδι που σας απομακρύνει από τη συνήθη ρουτίνα σας μπορεί να σας βοηθήσει να δείτε πού πρέπει να πάτε στη συνέχεια.

Δεν χρειάζεστε ένα μεγάλο budget ή υπερβολικά ελεύθερο χρόνο. Θα μπορούσε να είναι ένα διάλειμμα απ τους ρυθμούς της πόλης για κάπου που πάντα θέλατε να πάτε. Θα μπορούσε να είναι απλώς ένα διάλειμμα απ την πόλη, στην παραλία.

Ενώ είστε μακριά, μην ζορίζετε τον εαυτό σας να αναζητήσει ευκαιρίες να βρείτε νόημα ή σκοπό. Η αξία του ταξιδιού είναι το πιο σημαντικό απ΄όλο αυτό.

Η θεωρία είναι ότι όταν κάνετε το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά, νιώθετε και αντιλαμβάνεστε πιο εύκολα για το πώς και τι πρέπει να αλλάξετε. Ένα διάλειμμα είναι ένας τρόπος να διαταραχθεί η άνετη καθημερινή ρουτίνα σας και να επιτρέψετε στο μυαλό σας να ανοίξει νέες δυνατότητες.

Μπορεί να μην παρατηρήσετε κάποια συγκεκριμένη αλλαγή αμέσως, αλλά το υποσυνείδητό σας θα κατανοήσει καλύτερα την ικανότητά σας να κάνετε πράγματα διαφορετικά. Και φυσικά, ίσως απλά να αποκτήσετε κάποια γνώση ή συνείδηση ​​που θα σας οδηγήσει σε κάτι νέο.

2) Μιλήστε με τους ανθρώπους

Οι παραδοσιακές κοινωνίες τείνουν να έχουν φυσικές ιεραρχίες και διαδρομές ζωής. Οι νέοι θα μεταβαίνουν στην ενηλικίωση με απόλυτη βεβαιότητα σχετικά με το ποιος θα είναι ο ρόλος τους στη ζωή. Καθώς οι άνθρωποι μεγάλωναν, κέρδισαν σεβασμό και ανάμεναν να καθοδηγήσουν την επόμενη γενιά.

Οι σύγχρονες κοινωνίες μας δουλεύουν πολύ διαφορετικά. Είμαστε γεννημένοι σε έναν κόσμο όπου πρέπει να ανταγωνιστούμε με άλλους για να βρούμε θέσεις εργασίας που μας επιτρέπουν να κερδίσουμε αρκετά χρήματα , να κοινωνικοποιούμαστε και να έχουμε ένα αξιοπρεπές μέρος για να ζήσουμε. Πρέπει να κάνουμε συνεχώς επιλογές για το τι πρέπει να κάνουμε με τη ζωή μας. Επιλέγουμε ποια μαθήματα θα σπουδάσουμε στο σχολείο και το πανεπιστήμιο. Αποφασίζουμε για μια καριέρα από εκατοντάδες διαφορετικές επιλογές. Περνάμε μέσα από ιστοσελίδες γνωριμιών για να επιλέξουμε τον ιδανικό μας σύντροφο.

Κάνουμε αυτές τις επιλογές συχνά επειδή φτάνουμε σε ένα συγκεκριμένο στάδιο ζωής, όχι επειδή είμαστε έτοιμοι να τις κάνουμε. Και επειδή η επιλογή είναι τόσο μεγάλη, καταλήγουμε να βυθιζόμαστε στο σκοτάδι, επιλέγοντας μονοπάτια χωρίς να έχουμε πραγματικά τη γνώση ή την καθοδήγηση που χρειαζόμαστε για να κάνουμε καλές επιλογές.

Οι γονείς και οι καθηγητές μας μπορεί να έχουν κάποιες συμβουλές, αλλά το εύρος των πραγμάτων που μπορούμε να κάνουμε με τις ζωές μας είναι τόσο μεγάλο που λίγοι από εμάς θα λάβουν πραγματικά συμβουλές από ειδικούς για το τι θέλουμε να κάνουμε.

Εκείνοι που το κάνουν είναι πιθανόν αυτοί που ακολουθούν τους γονείς τους στην ίδια σταδιοδρομία ή εισέρχονται στην οικογενειακή επιχείρηση ... και στη συνέχεια ξοδεύουν μεγάλο μέρος της ζωής τους αναρωτιούνται αν αυτό ήταν πραγματικά η σωστή απόφαση. 

Για να κάνουμε καλές επιλογές σε έναν κατακερματισμένο, ανταγωνιστικό κόσμο, πρέπει να αναπτύξουμε σχέσεις με όσο το δυνατόν περισσότερους δυνητικούς μέντορες και εκπαιδευτικούς. Δεν χρειάζεται να συναντάς κάποιον τακτικά ή να τον γνωρίζεις καλά για να μάθεις από αυτόν. Μπορεί να βρεθείτε να μιλάτε με κάποιον σε ένα πάρτι, για παράδειγμα, και να σας βάλει σε μια νέα τροχιά σκέψης. Μια συνομιλία 30 λεπτών πιθανότατα θα μπορούσε να αλλάξει τη ζωή σας. Ίσως επίσης να διαπιστώσετε ότι οι παλιοί φίλοι είναι εκπληκτικά ισχυρές πηγές γνώσης και υποστήριξης. 

Όσο καλά και αν νομίζετε ότι γνωρίζετε κάποιον, δεν είστε μέσα στο μυαλό τους. Συζητήστε με τους ανθρώπους που γνωρίζουν καλύτερα τη ζωή σας και το πού πηγαίνει. Ένας φίλος μπορεί να έχει μόνο μια άποψη που ποτέ δεν θα σκεφτείς. Και αυτή η άποψη μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά στις επιλογές που κάνετε στη συνέχεια. Πάνω απ 'όλα, να είστε ανοιχτοί στις ιδέες των άλλων. Δεν χρειάζεται να συμφωνείτε μαζί τους σε όλα ή να τα ακολουθείτε όλα, αλλά αφιερώστε χρόνο για να τα καταλάβετε και θα αρχίσετε να καταλαβαίνετε τον εαυτό σας λίγο καλύτερα.
3) Κινηθείτε με ακρίβεια παραμένοντας σταθερός .

Ίσως να σηκωθείτε το πρωί, να μπείτε στο αυτοκίνητό σας, να οδηγήσετε ως την δουλειά σας και στη συνέχεια να περπατήσετε από το χώρο στάθμευσης μέχρι το ασανσέρ. Στη συνέχεια, θα περπατήσετε ως το γραφείο σας και δεν θα μετακινηθείτε από αυτό για τις επόμενες οκτώ, εννέα, δέκα ή περισσότερες ώρες. Αφού τελειώσετε, θα κάνετε την ίδια διαδικασία αντίστροφα για να φτάσετε στο σπίτι. Αισθάνεστε εξαντλημένος από μια αγχωτική ημέρα και δεν θέλετε να κάνετε τίποτα εκτός από το να φάτε πίτσα,να πιείτε μπύρα και να καταρρεύσετε μπροστά από την τηλεόραση.

Σας ακούγεται οικείο;

Εάν σπανίως αισθάνεστε αναζωογονημένοι,θα παλέψετε να αισθανθείτε αναζωογονημένοι νοερά . Η αιμάτωση της καρδιά σας και η κίνηση των ποδιών σας βοηθούν να νιώσετε καλά με τον εαυτό σας. Η άσκηση είναι μια τεράστια ανακούφιση από το άγχος και μπορεί ακόμη και να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από το άγχος και την κατάθλιψη. Όταν αισθάνεστε δραστήριος και υγιής, αισθάνεστε ανοιχτός σε νέες δυνατότητες. Όταν το σώμα σας αισθάνεται βαρύ και αδρανή, το ίδιο κάνει και το μυαλό σας. Θα δυσκολευτείτε να εστιάσετε στη δημιουργία και επίτευξη στόχων και θα δυσκολευτείτε να βρείτε τι θέλετε να κάνετε με τη ζωή σας. Εάν το τρέξιμο ή το γυμναστήριο δεν είναι αυτο που σας γεμίζει, μην το αναβάλλετε. Μια μακρινή, γρήγορη βόλτα στον καθαρό αέρα μπορεί να είναι αρκετή για να κάνει την διαφορά. Ή θα μπορούσατε να βγείτε έξω και να δοκιμάσετε κάτι εντελώς νέο ... κάτι που δεν μοιάζει σαν άσκηση καθόλου. Δοκιμάστε καταδύσεις, αναρρίχηση, geocaching ή ιππασία. Οτιδήποτε νέο και προκλητικό θα σας βοηθήσει να συναντήσετε ανθρώπους, να αποκαλύψετε διαφορετικές απόψεις και να κρατήσετε το μυαλό και το σώμα σας σε φόρμα. Αρκεί να κάνετε τις μεγάλες και γενναίες αλλαγές που θέλετε να κάνετε.

4) Να είστε διατεθειμένοι να γίνετε πυρηνικοί.

Ένας από τους λόγους που οι άνθρωποι αγωνίζονται και το δουλεύουν είναι το τί θα κάνουν με τη ζωή τους, είναι ότι δεν είναι πρόθυμοι να σκεφτούν ''μεγάλες " επιλογές. Έχετε πιάσει ποτέ τον εαυτό σας να σκέφτεστε πράγματα όπως: Θα ήθελα πολύ να μετακομίσω στο εξωτερικό για λίγο ... αλλά δεν μπορώ γιατί οι γονείς μου θα έχουν καταρρακωθούν. Δεν είμαι σίγουρος ότι είμαι έτοιμος να καταλαγιάσω ακόμα, αλλά αν αφήσω τη σχέση μου, αμφιβάλλω ότι θα βρω κάποιον άλλο. Θα ήθελα πολύ να επανεκπαιδευτώ, αλλά θα πρέπει να κινηθώ σε πόλεις για να βρω δουλειά και δεν νομίζω ότι μπορώ να το κάνω. Είναι εύκολο να αισθάνεστε ότι όλα αυτά είναι αδύνατον να τα κάνετε. Εξαιτίας αυτού, καταλήγετε να λέτε στον εαυτό σας ότι θα το σκεφτείτε μια άλλη φορά και ότι ίσως του χρόνου θα είστε σε θέση να το κάνετε. Και μετά έρχεται ένας άλλος χρόνος, και έπειτα ένας άλλος ... και τίποτα δεν αλλάζει. Αυτή είναι μια μορφή αναβολής που πολλοί,πολλοί άνθρωποι φυλακίζονται τουλάχιστον για ένα μέρος της ζωής τους.

Όμως, οι άνθρωποι που έχουν την πιο ευτυχισμένη και πληρέστερη ζωή είναι αυτοί που έχουν δουλέψει το πώς να σταματήσουν να αναβάλλουν δύσκολες αποφάσεις και να κάνουν άλμα όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Εάν πρόκειται να δουλέψετε το τι πραγματικά θέλετε να κάνετε με τη ζωή σας, τότε πρέπει να έχετε κάθε δυνατή επιλογή στο τραπέζι. Και μόλις βάλετε όλες τις επιλογές στο τραπέζι, μπορεί να αποφασίσετε.Στην πραγματικότητα το να μένετε στην πόλη που είστε κοντά σε αγαπημένους σας και σε φίλους δεν είναι διαπραγματεύσιμο για σας.

Αυτό είναι εντάξει, γιατί αυτό που κάνετε είναι να παραμένετε σε μια ενεργή επιλογή. Μόλις μάθετε τι είναι τα μη διαπραγματεύσιμα, μπορείτε να διερευνήσετε τι θέλετε να κάνετε με τη ζωή που σας επιτρέπει να μένετε μαζί τους.

5) Δώστε στον εαυτό σας την άδεια να αποτύχει

Πολλοί από εμάς φοβούνται την αποτυχία. Έχουμε μεγαλώσει με το οτι πρέπει να είμαστε άριστοι στο σχολείο, να κάνουμε πάντα τους γονείς μας ευτυχισμένους και να είμαστε το δεξι χέρι του αφεντικού μας. Κανένα από αυτά δεν είναι κακό από μόνο του. Αλλά προσθέτοντας τα μαζί, ανησυχώντας για το ότι δεν είστε αρκετά καλοί ή αναστατώνοντας άλλους ανθρώπους μπορεί να παρεμποδίσει σοβαρά την ικανότητά σας να πάρετε ρίσκα.

Πολλοί άνθρωποι έχουν καταλήξει σε μια συγκεκριμένη σταδιοδρομία επειδή ήξεραν ότι οι γονείς τους δεν θα εγκρίνουν ποτέ την πραγματική φιλοδοξία τους. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι σε επιτυχημένες, και καλοπληρωμένες σταδιοδρομίες που θα ήθελαν να κάνουν κάτι διαφορετικό. Κάτι που θα χρησιμοποιούσαν το πραγματικό τους ταλέντο και όχι απλώς ώς μέσο για το εκκαθαριστικό τους .

Υπάρχουν πολλοί απογοητευμένοι λογιστές που προτιμούσαν να ζωγραφίζουν, να να παίζουν θέατρο ή να είναι συγγραφείς, για παράδειγμα. Δεν λέω ότι θα έπρεπε να παρατήσετε την καλά αμειβόμενη εργασία σας αύριο για να γίνετε καλλιτέχνης. Όλοι χρειαζόμαστε χρήματα, και η κατοχή χρημάτων αποτελεί πολύτιμο στόχο από μόνο του.

Πώς λοιπόν συμβιβάζετε την επιθυμία να κερδίσετε έναν αξιόλογο μισθό με την επιθυμία να κάνετε κάτι που ίσως να μην σας τον παρέχει; Πρέπει να αναγνωρίσετε ότι για να πετύχετε, πιθανότατα θα αποτύχετε στην πορεία. Και τότε χρειάζεστε ένα μεγάλο, γενναίο σχέδιο που λαμβάνει υπόψη αυτό.

6) Κάντε ένα σχέδιο

Κάνοντας ένα σχέδιο είναι το πιο σημαντικό μέρος του να ανακαλύψετε τι θέλετε να κάνετε με τη ζωή σας. Είναι επίσης ο μόνος τρόπος για να συμβεί αυτό. Μέχρι τη στιγμή που θα φτάσετε στο στάδιο του σχεδιασμού, θα πρέπει να ακολουθήσετε τις συμβουλές που μοιραζόμουν για να κινηθείτε περισσότερο και να είστε ανοικτοί σε νέες συνομιλίες. Θα πρέπει να έχετε περάσει το χρόνο ανοίγοντας το μυαλό σας σε νέες δυνατότητες.

Πρέπει να ξεκινήσετε, όχι με μια ιδέα για το τι θέλετε να κάνετε, αλλά να μάθετε τι είναι πιο σημαντικό για εσάς. Φανταστείτε τον εαυτό σας ως ηλικιωμένο άτομο. Είστε στη δεκαετία του ογδόντα, περνάτε ένα απόγευμα στο σπίτι. Είστε στην αγαπημένη σας καρέκλα και πίνετε το αγαπημένο σας ποτό. Ως ηλικιωμένος, μπορεί να αισθάνεστε απίστευτα ικανοποιημένοι με μια τέτοια ζωή. Ή ίσως αισθανθείτε θυμωμένος και απογοητευμένος που δεν έχετε επιτύχει όλα όσα θα μπορούσατε να κάνετε. Σκεφτείτε πρώτα το σπίτι στο οποίο βρίσκεστε. Είναι μια μικρή καλύβα στο δάσος; Ένα διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης με θέα; Ένα μεγάλο παλιό σπίτι στα προάστια που σας αρέσει να γεμίζετε με την οικογένεια και τους φίλους σας; Και πώς φτάσατε σε αυτο το σπίτι; Έχετε μια οικογένεια εκεί; Τί δουλειά κάνατε; Έχετε φίλους κοντά; Μόλις πήρατε μια ιδέα για το όραμα της ζωής σας, ήρθε η ώρα να πάρετε σοβαρά τη δημιουργία πλάνου της ζωής σας.

Κάντε ένα ταμπλό με τρεις στήλες. Στη δεξιά στήλη, το όραμα που μόλις δημιουργήσατε για να καταγράψουμε πού θέλετε να καταλήξετε σε κάθε περίοδο της ζωής σας. Μη διστάσετε να ορίσετε αυτά που θέλετε - μπορούν να περιλαμβάνουν πράγματα όπως η σταδιοδρομία, οι σχέσεις, η επικοινωνία και η οικογένεια.

Στην αριστερή στήλη, σημειώστε πού βρίσκεστε τώρα σε κάθε περιοχή.

Και στη μέση, γράψτε τα βήματα που πιστεύετε ότι πρέπει να κάνετε για να φτάσετε από αριστερά προς τα δεξιά. Αυτό σας δίνει ένα σχεδιάγραμμα.

Μόλις το κάνετε, θα χρειαστεί να δημιουργήσετε μερικούς πιο λεπτομερείς στόχους, βραχυπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους. Σκεφτείτε τι θα θέλατε να κάνετε φέτος, τα επόμενα πέντε χρόνια και τα επόμενα 10 χρόνια για να φτάσετε εκεί που θέλετε.

7) Αλλά μην τηρείτε πάντα το σχέδιο

Τώρα έχετε ένα σχέδιο. Αλλά θυμηθείτε ότι τα σχέδια μπορούν να αλλάξουν. Ένας από τους λόγους που οι άνθρωποι αγωνίζονται μερικές φορές να μάθουν τι θα κάνουν με τη ζωή τους είναι ότι αισθάνονται πως μόλις έχουν ένα σχέδιο, δεν μπορούν να παρεκκλίνουν από αυτό. Αλλά το πρόβλημα είναι ότι τα πράγματα αλλάζουν. Θα συναντήσετε ανθρώπους, θα αποκτήσετε γνώσεις και θα έχετε εμπειρίες που θα έχουν τη δύναμη να αλλάξουν την άποψή σας και τις επιθυμίες σας ουσιαστικά. Εάν συμβεί αυτό, επιστρέψτε στο σχέδιο σας. Κάντε το πάλι και δείτε τι πρέπει να κάνετε για να γίνετε ευτυχισμένος.

8) Συγκεντρωθείτε

Μόλις έχετε ένα σχέδιο, θα πρέπει να το πραγματοποιήσετε. Αυτό είναι το πιο τρομακτικό, σκληρότερο κομμάτι και αυτό που οι άνθρωποι συχνότερα κάνουν λάθος. Είναι συχνά πολύ πιο εύκολο να σκεφτόμαστε "Θα μπορούσα να είμαι χ,ψ..., αλλά ..." από το να προσπαθήσετε χωρίς να έχετε την σιγουριά της επιτυχίας. Έχουμε ήδη μιλήσει για το πώς το να έχετε ένα σχέδιο μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τον φόβο της αποτυχίας. Αλλά αυτός ο φόβος ποτέ δε φεύγει για τους περισσότερους ανθρώπους.

Πώς θα το παρακάμψετε όταν θα ξανάρθει; 
Συγκεντρώνεστε. Αγνοείτε όλο το θόρυβο στο μυαλό σας και σκάβετε βαθιά και συνεχίζετε με αυτό. Αυτό μοιάζει με μια απλή λύση, αλλά φυσικά δεν είναι.

Πρέπει να ξέρετε ποιοι είναι οι στόχοι σας, πολύ ξεκάθαρα, από το σχέδιό σας. Θα πρέπει επίσης να ξέρετε τι πρέπει να κάνετε για να πετύχετε τον κάθε ένα σας στόχο. Τώρα μάθετε πώς βρίσκετε το χρόνο να κάνετε αυτό που πρέπει να κάνετε. Κρατήστε στο ημερολόγιό σας πώς πρέπει να εργαστείτε για κάθε στόχο - είτε πρόκειται για σπουδές είτε για κοινωνικοποίηση.

Πιθανότατα δεν θα πρέπει να το κάνετε αυτό για πάντα, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι πραγματικά έχετε σημειώσει πρόοδο. Χωρίς χρονοδιάγραμμα, είναι πολύ εύκολο να υποχωρήσετε και να πέσετε στην παγίδα της αναβλητικότητας και να βάλετε να δείτε τηλεόραση. Και μόλις το κάνετε μια μέρα, θα είναι πιο εύκολο να το κάνετε την επόμενη μέρα.

Τέλος - και αυτό είναι μεγάλο - βρίσκουμε το χρόνο να μην κάνουμε τίποτα κάθε μέρα. Διαλογιστείτε, αν μπορείτε - γνωρίζουμε ότι έχει σημαντικά οφέλη για την ψυχική και σωματική υγεία που θα σας βοηθήσουν να φτάσετε εκεί που θέλετε να φτάσετε. Αλλά αν δεν μπορείτε, ας έχετε τουλάχιστον 15 λεπτά ηρεμίας κάθε μέρα, όπου μπορείτε να επιτρέψετε στον εαυτό σας να απολαύσετε το ότι είστε ζωντανός.

Όχι βιασύνη.

Δεν υπάρχουν οθόνες. Δεν υπάρχει προγραμματισμός. Μόνο χρόνος για σας, για να θυμηθείτε ποιοι είστε και γιατί είστε εδώ.

Εν κατακλείδι ... Κανείς δεν μπορεί να σας βοηθήσει να δουλέψετε πάνω στο τι θα κάνετε με τη ζωή σας εκτός από εσάς. Αλλά μην κάνετε άλματα και ξεκινάτε δράση αμέσως. Ξεκινήστε ανοίγοντας το μυαλό σας σε νέες ιδέες και σχέσεις. Θα σας δώσουν τη βάση που χρειάζεστε για να καθορίσετε το όραμα και τον σκοπό της ζωής σας. Να είστε έτοιμοι για κάτι μεγάλο.

Μη φοβάστε την αποτυχία ή να κάνετε πράγματα που οι άνθρωποι δεν περιμένουν να κάνετε. Αυτή είναι η μοναδική σας βολή - πάρτε την ολόψυχα. Και όταν είστε έτοιμοι, κάντε ένα σχέδιο. Κάντε το τρομακτικό πράγμα και σκεφτείτε πού θέλετε να καταλήξετε στο τέλος της ζωής σας. Προσδιορίστε τι πραγματικά θα κάνει την καρδιά σας να τραγουδήσει. Στη συνέχεια, κάντε ότι μπορείτε για να φτάσετε εκεί.

Voice Healing Therapy -
Ενημερωθείτε για το πως μπορεί να δημιουργηθούν προσωπικά ηχοθεραπευτικά αρχεία που μπορούν να λύσουν το πρόβλημά σας - Δείτε τις πληροφορίες ΕΔΩ 

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης (Life Coach) και παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος και καθοδηγητής της προσωπικής ενέργειας).

Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και κλινικές δοκιμές, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing Therapy" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, ενώ σε πολλές περιπτώσεις ανθρώπων με προβληματισμούς στην καθημερινότητα τους ή που πάσχουν από ασθένειες, λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου στο youtube ΕΔΩ
Ενημερωθείτε για την ηχοθεραπευτική μέθοδο μου ΕΔΩ
Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Κανείς δεν μπορεί να σας βοηθήσει στο τι θα κάνετε με τη ζωή σας εκτός από εσάς
Στ. Πλουμιστός: Κανείς δεν μπορεί να σας βοηθήσει στο τι θα κάνετε με τη ζωή σας εκτός από εσάς
Στ. Πλουμιστός: Κανείς δεν μπορεί να σας βοηθήσει στο τι θα κάνετε με τη ζωή σας εκτός από εσάς
https://miro.medium.com/max/4000/0*go6_-rwhQN4jqDFN.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/03/blog-post_505.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/03/blog-post_505.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content