================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Στ. Πλουμιστός: Τα διαισθητικά μηνύματα επιβεβαιώνονται και φέρνουν την παγκόσμια «αλλαγή»

⍆Πριν διαβάσετε την αποκρυπτογράφηση των διαισθητικών μου μηνυμάτων,… θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι μια πρόβλεψη πρέπει να αντιμετωπίζεται πρωτίστως ως «πρόληψη»… και σκοπίμως σας αναφέρω αυτό που έχω γράψει εδώ και καιρό, ότι το 2018 και κυρίως το 2019 θα βάλει μέσα μας το δίλημμα αν θα αφήσουμε το ΕΓΩ και θα υιοθετήσουμε το ΕΜΕΙΣ… Όσο αυτό δεν θα λαμβάνει χώρα, τόσο η προφητεία που αναφέρεται στην αποκάλυψη θα αρχίσει να συμβαίνει: «Οι άνθρωποι θα ψάχνουν τα πραγματικά λόγια της γραφής και δεν θα μπορούν να τα βρουν…» . 

Πόσο δύσκολο είναι να διαισθάνεσαι κάτι που μπορεί να συμβεί και να πρέπει να συναινείς με την σιωπή μόνο και μόνο για να μην τρομάξεις τον κόσμο… Και η «ενημέρωση» του κόσμου δεν θα έπρεπε να γίνει; Φυσικά το ερώτημα είναι ρητορικό, γιατί γνωρίζεται ότι μια ενημέρωση τέτοιου γεγονότος που βασίζεται σε πρόβλεψη… εύκολα θα καταρριφτεί επειδή στερείται ουσιαστικών επιχειρημάτων…!! Αλήθεια; Το ερώτημα που θέτω όμως είναι ακόμη πιο συγκεκριμένο… Μπορεί να προετοιμαστεί κανείς για μια καταστροφή που προκαλεί παρέμβαση ανθρώπου; Φυσικά και μπορεί. Αρκεί να μην αγνοείς την σημασία της πρόβλεψης που στόχο δεν έχει να σε τρομάξει και να σε φοβίσει, αλλά να σε ενημερώσει και να σου δώσει χρόνο να προετοιμαστείς αναλόγως..

Μπορεί να προετοιμαστεί κανείς για μια καταστροφή που είναι «προδιαγεγραμμένη» να γίνει ;…(βλέπε τα σημάδια των προφητειών). Κανείς δεν είναι έτοιμος για την καταστροφή που είναι «προδιαγεγραμμένη» να γίνει…. Την ζει μόνο όταν γίνεται. 
 
Αν λοιπόν έχετε κατανοήσει την διαφορά μιας συμφοράς που θα γίνει επειδή οι άνθρωποι παρεμβαίνουν, με την συμφορά που είναι προδιαγεγραμμένη (ίσως θεϊκά) να γίνει, τότε ίσως μπορέσετε να καταλάβετε γιατί πολλές φορές ένας διαισθητικός, βιώνει μεγάλη πίεση όταν πρέπει να αποφασίσει αν πρέπει ή δεν πρέπει να πει κάτι που αφορά προειδοποίηση του κόσμου….

Έτσι λοιπόν κι αφού σας ξεκαθαρίσω για ακόμη μια φορά ότι μέλημα μου είναι να μην επηρεάζομαι από διάφορες πηγές κακόβουλης ενημέρωσης – καταστροφολογίας, κείμενα που έχουν σκοπό την υποκίνηση του πλήθους και συνομοσιολόγους, θα σας ενημερώσω για το επόμενο διάστημα τι προβλέπω…

Σας παρακαλώ να διαβάσετε τι είχα γράψει μερικά χρόνια πριν για αυτά που έχουμε αρχίσει να ζούμε..
  • Στις 7 Νοεμβρίου 2016 δημοσιεύτηκε η πρόβλεψη με τίτλο: Δείτε τι έρχεται… στα επόμενα 7 χρόνια - 2017 έως το 2023 (διαβάστε όλη την πρόβλεψη ΕΔΩ)
  • Στις 19 Οκτωβρίου 2018 δημοσιεύτηκε η πρόβλεψη με τίτλο: Η παγκόσμια «αλλαγή» 2019 – 2026 (διαβάστε όλη την πρόβλεψη ΕΔΩ)
  • Στις 16 Φεβρουαρίου 2019 δημοσιεύτηκε η πρόβλεψη με τίτλο: Προ των πυλών η "Μετάλλαξη" της ανθρωπότητας (διαβάστε όλη την πρόβλεψη ΕΔΩ)
Αν θέλετε να διαβάσετε το αρχείο των προβλέψεων του Στ. Πλουμιστού πατήστε ΕΔΩ
Στ. Πλουμιστός: Τα διαισθητικά μηνύματα επιβεβαιώνονται και φέρνουν την παγκόσμια «αλλαγή» Reviewed by PLOUMISTOS on 11:00 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.