Στ. Πλουμιστός: Προ των πυλών η "Μετάλλαξη" της ανθρωπότητας (ΒΙΝΤΕΟ)

Στ. Πλουμιστός: Προ των πυλών η "Μετάλλαξη" της ανθρωπότητας (ΒΙΝΤΕΟ)

⍆Σας έχω ενημερώσει για την "ενεργειακή πύλη" με αναρτήσεις μου από το 2015 άλλα....
και με τηλεοπτικές εμφανίσεις μου, όπου εξηγώ πως και γιατί η δόνηση της γης άλλαξε και κατά συνέπεια έχει επηρεάσει τους ανθρώπους και όλα τα όντα που ζούνε πάνω σε αυτή.

Η επιρροή - αλλαγή θα δυναμώσει κι άλλο από το 2020 και μετά μέχρι να επισέλθει μέσα σε δέκα περίπου χρόνια η μετάλλαξη του ανθρώπινου γένους.

Δυστυχώς οι περισσότεροι αγνοείται τα σημάδια που συμβαίνουν γύρω σας ζώντας μόνο το προφανές… δηλαδή αυτό που συμβαίνει σε μια στιγμή… και αγνοείται το σημάδι που σας δείχνει τι πιθανόν πρόκειται να σας συμβεί. 

Οι περισσότεροι εγκλωβίζεστε στη αναζήτηση λύσης του προφανές (στο οποίο σίγουρα πρέπει να δώσετε λύση) και κατόπιν δεν ασχολείστε με το γιατί σας ήρθε το προφανές…!!
 
Η πληθώρα των αλλαγών σε όλα τα επίπεδα είναι καταιγιστική και ο σκοπός της είναι να δώσει την ευκαιρία σε όλους μας να επιλέξουμε, καθώς βρισκόμαστε μπροστά σε μια πολύ σημαντική διασταύρωση: Θα μείνουμε στην αναζήτηση της πληρότητας μέσα από την ύλη (εγκλωβισμός της ψυχής στον σκοταδισμό) , η θα ζήσουμε χρησιμοποιώντας το δώρο του δημιουργού την νόηση μας (Δύναμη Φωτός); Ειλικρινά θα είναι μια δοκιμασία που θα μας φέρει στα όρια μας, ώστε να αναγκαστούμε θέλουμε δεν θέλουμε να επιλέξουμε μια από τις δυο επιλογές.

Σας εφιστώ την προσοχή σας, γιατί έχει ήδη ξεκινήσει η πλάνη πολλών ανθρώπων, με την επιρροή των υπηρετών της σκοτεινής πλευράς, που διαρρέουν μυθεύματα, θεωρίες φαντασιώσεων και  αποκαθηλώνουν συνειδήσεις, μειώνοντας προσωπικότητες που προσπαθούν να αφυπνίσουν σωστά τους ανθρώπους. Από την άλλη όμως, οι άνθρωποι που δέχονται την φωτεινή επιρροή ανακαλύπτουν τους αληθινούς φωτοδότες στο δρόμο τους που τους αφυπνίζουν και τους προετοιμάζουν σωστά και υπεύθυνα για την αφύπνιση τους.

Η αποκάλυψη για την "Μετάλλαξη" της ανθρωπότητας και την Γαλαξιακή Ευθυγράμμιση
Η  "Μετάλλαξη" της ανθρωπότητας ξεκίνησε στις 22 Μαΐου 1975 και θα ολοκληρωθεί στις 22 Μαΐου 2025 και αφορά το σχέδιο των Δυνάμεων του Φωτός να εξαλείψουν την ανωμαλία του σκότους.

Η πρόβλεψη του Στ. Πλουμιστού: Η παγκόσμια "αλλαγή" 2019 - 2026 ΕΔΩ

Αυτό το χρονικό παράθυρο που δημιουργεί την Ανάληψη της ανθρωπότητας, έχει τη βάση του στο επιστημονικό γεγονός ότι ο Ήλιος κατά τα Ηλιοστάσια είναι πλήρως ευθυγραμμισμένος με τον Γαλαξιακό Ισημερινό μέσα στο διάστημα 1975-2021, και ότι αυτή η ευθυγράμμιση ήταν τέλεια κατά την χρονική περίοδο 1980-2016:

http://alignment2012.com/whatisga.htm
http://www.soulsofdistortion.nl/…/Crucifying%20the%20Earth%…




Η Ευθυγράμμιση
Η ευθυγράμμιση του Ήλιου κατά τα Ηλιοστάσια με τον Γαλαξιακό Ισημερινό εμφανίζεται δύο φορές στην διάρκεια του κύκλου μετάπτωσης που διαρκεί 26.000 έτη. 

Στην πραγματικότητα, ο κύκλος μετάπτωσης παρασύρεται τέλεια με τον παλμό της καρδιάς του Γαλαξία, ο οποίος στέλνει ένα Γαλαξιακό υπερκύμα στους σπειροειδείς βραχίονες του Γαλαξία κάθε 26.000 χρόνια. 

Έτσι, κάθε ευθυγράμμιση του Ήλιου με τον Γαλαξιακό ισημερινό εμφανίζεται σωστά κατά τη στιγμή του Γαλαξιακού υπερκύματος, που είναι είτε ένα μεγάλο που συμβαίνει κάθε 26000 χρόνια, είτε ένα μέσο που εμφανίζεται κάθε 13.000 χρόνια μετά από κάθε μεγάλο:

Ευτυχώς για εμάς, το Γαλαξιακό υπερκύμα είναι στη μέση του κύκλου, και θα είναι σημαντικά ηπιότερο απ' ότι το προηγούμενο που προκάλεσε τη γεωμαγνητική αναστροφή του Γκέτεμποργκ και την μαζική εξαφάνιση των ειδών πριν από 13.000 χρόνια.

Η πραγματική διαδικασία της μετάλλαξης θα ξεκινήσει κατά τη στιγμή ΕΝΟΣ σημαντικού γεγονότος που άνθρωποι θα εξοντώνονται μαζικά μεταξύ τους (συρράξεις η πόλεμοι). Τότε ειναι η στιγμή που οι ενέργειες του Γαλαξιακού παλμού θα ξεκινήσουν να ρέουν μέσα από το ενεργειακό πεδίο όλων των ανθρώπων στον πλανήτη. Η τρυφερή ενέργεια κατ' ευθείαν από την καρδιά του Γαλαξία θα αρχίσει να φέρνει την τόσο αναγκαία αφύπνιση - μετάλλαξη στην ανθρωπότητα.

Η διαδικασία της μετάλλαξης θα είναι ατομική αλλά και ομαδική. 
Κάθε άτομο θα περάσει μέσα από τη δική του εσωτερική εμπειρία, που διέρχεται από την επούλωση, την απελευθέρωση από το παρελθόν και την εσωτερική μεταμόρφωση. Όταν πολλοί άνθρωποι θα βιώνουν ταυτόχρονα την ίδια διαδικασία, θα ενισχύουν το πεδίο του Φωτός γύρω από τον πλανήτη και θα ανοίξουν την πόρτα για πολλούς άλλους, που διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να το κάνουν. Η χρονική διάρκεια της πλήρους διαδικασίας της μετάλλαξης αναμένεται να είναι λίγα χρόνια για τα πιο προηγμένα άτομα και περισσότερα για τους υπόλοιπους.

Η πραγματική μετάλλαξη θα συμβεί όταν έχουμε απελευθερώσει όλα τα μπλοκαρίσματα στη ροή της ενέργειας, για να υπάρξει υπεραγωγιμότητα στο ψυχικό, συναισθηματικό και αιθερικό πεδίο, στο πλάσμα και στα φυσικά σώματα.

Οι Δυνάμεις του Φωτός θα αρχίσουν να επικοινωνούν με την ανθρωπότητα έμμεσα, με δελτία πληροφοριών από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η άμεσα τηλεπαθητικά με αφυπνισμένα άτομα, η ενισχύοντας την διαίσθηση τους. 

Θα δημιουργηθούν Ζώνες Επαφής. 
Οι Ζώνες Επαφής θα είναι περιοχές ιδιωτικής ιδιοκτησίας, όπου οι ιδιοκτήτες θα αφιερώσουν μέρος της γης τους για την εμπειρία της Επαφής. Αυτοί οι ιδιοκτήτες θα βιώσουν στη συνέχεια μια φυσική επαφή με τις Δυνάμεις του Φωτός, που θα προσγειωθούν στην γη τους και θα είναι απολύτως ειρηνική... Αυτά τα άτομα θα αναφέρουν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης την εμπειρία τους και ως εκ τούτου θα βοηθήσουν στην προετοιμασία της ανθρωπότητας για την πραγματικότητα της Επαφής. 

Αυτές οι Ζώνες Επαφής θα γίνονται όλο και πιο πολλές μέχρι να επιτευχθεί μια σημαντική ομάδα μεταλλαγμένων φωτεινών ανθρώπων για την πρώτη επαφή. Η πρώτη επαφή θα είναι η αρχή των επίσημων διπλωματικών σχέσεων μεταξύ της ανθρωπότητας με θετικές εξωγήινες φυλές, στα πλαίσια των Ηνωμένων Εθνών και θα μεταδοθεί από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο. Μετά την πρώτη επαφή, οι θετικές εξωγήινες φυλές θα αρχίσουν να διανέμουν τις προηγμένες τεχνολογίες τους, που θα φέρουν γρήγορα την ανθρωπότητα στην 5η διάσταση και στην χρυσή εποχή για την οποία γίνετε λόγος σε ιερά κείμενα.

Την ίδια στιγμή, πολλά αφυπνισμένα άτομα θα αρχίσουν να μετεγκαθίστανται στις λεγόμενες περιοχές του Φωτός, για να δημιουργήσουν κοινότητες. Θάλαμοι μετάλλαξης θα χρησιμοποιούνται μετά την πρώτη επαφή για να επιταχυνθεί η διαδικασία της Ανάληψης για εκείνους που είναι έτοιμοι. Οι θάλαμοι θα είναι με πολύ προχωρημένη θετική οργανική τεχνολογία, οι οποίοι θα ανυψώνουν την συχνότητα δόνησης μας και θα είναι ένα μεγάλο εργαλείο που θα βοηθήσει στη διαδικασία της φωτεινής αλλαγής μας.

Οι Δυνάμεις του Φωτός δίνουν συνεχώς σημάδια εμφάνισης τους. 
Δείτε την ενεργειακή δίνη που σχημάτισαν στην Κόστα Ρίκα.



Στις 27 Ιαν 2017 αναρτήθηκε η πρώτη του Στ. Πλουμιστού για την «μετάλλαξη» του ανθρώπινου γένους που ΞΕΚΙΝΗΣΕ... (Δείτε ΕΔΩ)

Ενδεικτικό γλωσσάρι κατανόησης των όρων 
Η εκλειπτική: Το μονοπάτι που ακολουθεί ο ήλιος, το φεγγάρι και οι πλανήτες. Είναι το επίπεδο του ηλιακού μας συστήματος. Το εκλειπτικό περικυκλώνει τη γη και χωρίζεται σε δώδεκα αστερισμούς ή ζώδια.

Ο Γαλαξίας: Η φωτεινή μπάντα του αστέρα που ανήκει στο ηλιακό μας σύστημα. Περιβάλλει τη γη και είναι ευρύτερη στην περιοχή του Τοξότη γιατί εδώ βρίσκεται η «νυχτερινή διόγκωση» του κέντρου του Γαλαξία μας (ο Γαλαξίας μας είναι σε σχήμα πιατοθήκης).

Ο γαλαξιακός ισημερινός: Η ακριβής μεσαία γραμμή που διατρέχει τον Γαλαξία. Ανάλογα με τον ισημερινό της γης, χωρίζει τον γαλαξία σε δύο ημισφαίρια ή λοβούς.

Το σκοτεινό ρήγμα στον Γαλαξία: Ένα χαρακτηριστικό που προκαλείται από τη διαστρική σκόνη που τρέχει κατά μήκος του Γαλαξία από το Γαλαξιακό Κέντρο προς τα βόρεια πέρα ​​από τον αστερισμό του Aquila.

Ο ήλιος του ηλιοστασίου του Δεκεμβρίου: Ο ήλιος, στο ηλιοστάσιο του Δεκεμβρίου. Είναι μισό πλάτους.

Το σημείο του ηλιοστάτη του Δεκέμβρη: Το ακριβές μέσο του ήλιου, για το ηλιοστάσιο του Δεκεμβρίου.

Η μετατόπιση των ισημεριών: Η γη κουνιέται πολύ αργά στον άξονά της και αυτό προκαλεί τη μετατόπιση της θέσης της ισημερίας προς τα πίσω ή την προετοιμασία μέσω των σημείων της εκλειπτικής με ρυθμό ενός βαθμού κάθε 71,5 χρόνια. Η πλήρης πρεσβυωπική ταλάντωση είναι πλήρης σε περίπου 25.800 χρόνια.

Το σημείο εαρινής ισημερίας ορίζεται από τη διασταύρωση του εκλειπτικού και του ουράνιου ισημερινού.

Ο Ουράνιος Ισημερινός: Ο ισημερινός της γης προβάλλεται στα αστέρια. Είναι το επίπεδο της περιστροφής της γης.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΥ 
στις 28 Μαρτίου 2016 στο MEGA

Ο Σταύρος Πλουμιστός, στην εκπομπή «Καλημερούδια και ανάμεσα σε άλλες προβλέψεις του, μίλησε και για μια σημαντική αλλαγή η οποία θα ξεκινήσει λίγο πριν το Πάσχα, κάτι που ο ίδιος έχει αναλύσει στην ιστοσελίδα του στο ίντερνετ και εμπεριέχει 10 «σημάδια»….

«Θέλοντας να σας βοηθήσω δίνοντας απαντήσεις για όλες αυτές τις «αναποδιές» που πολλοί θα λέτε «γιατί μου τυχαίνουν όλα αυτά»…



Η «μετάλλαξη» του ανθρώπινου γένους συμβαίνει και είναι μάλλον… για το καλό του:

1. Θα δοκιμαστεί γενικότερα η πίστη των ανθρώπων. Είτε σε θεό, είτε σε ενέργεια, είτε σε άλλη μορφή δύναμης, η επιχειρηματολογία θα είναι πραγματικά «ελκυστική» αλλά και επικίνδυνη για τους περισσότερους …

2. Θα γίνουν τρομερές επιστημονικές ανακαλύψεις. Είτε τις είχατε φανταστεί, είτε τις είχατε διαβάσει, είτε τις υποπτευόσασταν, θα συμβούν και θα φέρουν πραγματική επανάσταση στις ζωές μας…

3. Από το Άγιο Πάσχα του 2016 και μετά θα ανέβει το ποσοστό θνησιμότητας παγκοσμίως. Πολλοί άνθρωποι θα αρχίσουν να «φεύγουν» από αυτή την διάσταση. Πνευματικές προσωπικότητες που αγαπήσαμε θα μας αφήσουν για το ταξίδι μιας άλλης «ζωής»…

4. Θα μεγαλώσει η έλλειψη προσήλωσης στους κανόνες τις ηθικής. Η ανηθικότητα με το πρόσχημα της ελευθεριότητας είναι μια παγίδα που θα την δείτε από τις οθόνες σας και θα την ακούσετε από τους ειδήμονες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων…

5. Το περιβάλλον εκδικείται. Από το τέλος του καλοκαιριού του 2016 η φύση ανοίγει τα χαρτιά της… και όσοι δεν συμβιβαστούν με τα νέα δεδομένα της θα υποστούν της συνέπιες…

6. Αλλάζουν τα δεδομένα της ενέργειας παγκοσμίως. Από το τέλος του 2016 ανοίγουν οι πύλες των ιδεών για νέες μορφές ενέργειας μέσα από τις οποίες οι άνθρωποι θα ωφεληθούν.

7. Θα ανακοινωθούν μεγαλειώδεις κατασκευές. Τεράστιες κατασκευές είτε σε ύψος, είτε σε έκταση, είτε με την πρωτοτυπία, δημιουργούν «ανατριχίλα» για το τι μπορεί να σχεδιάσει ο ανθρώπινος νους.

8. Θα γίνει ανακοίνωση για την ύπαρξη ζωής σε άλλον πλανήτη. Δεν είναι κάτι που δεν περιμέναμε, αλλά η επιβεβαίωση της δημιουργεί αλλά δεδομένα…

9. Τα χρήματα αλλάζουν μορφή. Ξέροντας ότι η αχρήματη κοινωνία έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό, έρχεται η στιγμή που αλλάζει και ο τρόπος πληρωμής απόκτησης των αγαθών…

10. Η μετακίνηση πληθυσμών αλλάζει τα σύνορα. Οι αλλαγές των συνόρων είτε από κλιματική αλλαγή, είτε από πολέμους, είτε από εσωτερικούς διωγμούς, φέρνει νέα δεδομένα παγκοσμίως και άλλη διαχείριση των λαών…»

Η δημοσίευση έγινε στο zappit.gr

Η μετάλλαξη αρχικά θα μεγαλώσει την ευφυΐα των ανθρώπων για δημιουργία και την καινοτομία

Τρία χρόνια μετά στις 03/02/2019 ο επικεφαλής του Γερμανικού κολοσσού Daimler Benz ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ τις αλλαγές του Στ. Πλουμιστού

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ομιλία από τον επικεφαλής της Daimler Benz, Dieter Zetsche. Πρόβλεψε τις ενδιαφέρουσες αλλαγές που θα ζήσουμε στο άμεσο μέλλον, και αυτά που αναφέρει παραπέμπουν σε έναν άλλο κόσμο που ο άνθρωπος περνά σε δεύτερη μοίρα.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη του ο επικεφαλής της Daimler Benz (Mercedes Benz) είπε ότι οι ανταγωνιστές τους δεν είναι πλέον άλλες εταιρείες αυτοκινήτων, αλλά η Tesla, η Google, η Apple, η Amazon και κάποιες άλλες σαν αυτές.
  • Το λογισμικό θα διακόψει τις περισσότερες παραδοσιακές βιομηχανίες κατά τα επόμενα 5-10 χρόνια.
  • Το Uber είναι απλώς ένα εργαλείο λογισμικού, δεν διαθέτει αυτοκίνητα και είναι πλέον η μεγαλύτερη εταιρεία ταξί στον κόσμο.
  • Τεχνητή νοημοσύνη : Οι υπολογιστές γίνονται εκθετικά καλύτεροι στην κατανόηση του κόσμου. Φέτος, ένας υπολογιστής χτύπησε τον καλύτερο παίκτη Go στον κόσμο, 10 χρόνια νωρίτερα από το αναμενόμενο.
  • Νομικά : Στις ΗΠΑ, οι νέοι δικηγόροι δεν μπορούν ήδη να βρουν δουλειά. Λόγω της IBM Watson, μπορείτε να πάρετε νομικές συμβουλές (μέχρι τώρα για περισσότερο ή λιγότερο βασικά πράγματα) μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, με 90% ακρίβεια σε σχέση με 70% ακρίβεια όταν γίνεται από ανθρώπους. Έτσι, αν σπουδάζετε νομικά, σταματήστε αμέσως. Στο μέλλον θα υπάρχουν 90% λιγότεροι δικηγόροι, μόνο ειδικοί θα παραμείνουν.
  • Ιατρική Διάγνωση: Ο Watson βοηθά ήδη τους νοσοκόμους να διαγνώσουν καρκίνο, με 4 φορές μεγαλύτερη ακρίβεια από τους νοσηλευτές.
  • Αναγνώριση Προσώπων: Το Facebook έχει τώρα ένα λογισμικό αναγνώρισης σχεδίων που μπορεί να αναγνωρίσει πρόσωπα καλύτερα από τον άνθρωπο. Το 2030, οι υπολογιστές θα γίνουν πιο έξυπνοι από τους ανθρώπους.
  • Αυτοκίνητα : Το 2018 κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά τα πρώτα αυτοκίνητα αυτο-οδήγησης. Περί το 2020, το σύνολο της βιομηχανίας θα αρχίσει να διαταράσσεται. Δεν θα θέλετε πια να έχετε ένα αυτοκίνητο … Θα καλείτε ένα αυτοκίνητο με το τηλέφωνό σας, θα εμφανιστεί εκεί που είσαστε και θα σας οδηγήσει στον προορισμό σας. Δεν θα χρειαστεί να το παρκάρετε, θα πληρώσετε μόνο για την απόσταση που το χρησιμοποιήσατε και θα μπορείτε να είστε παραγωγικοί κατά την οδήγηση. Τα παιδιά μας δεν θα λάβουν ποτέ άδεια οδήγησης και δεν θα χρειαστεί ποτέ να αποκτήσουν αυτοκίνητο. Θα αλλάξουν οι πόλεις, γιατί θα χρειάζονται 90-95% λιγότερα αυτοκίνητα για αυτό. Θα μπορούμε τότε να μετατρέψουμε τους προηγούμενους χώρους στάθμευσης σε πάρκα.
  • Η ακίνητη περιουσία θα αλλάξει. Επειδή αν μπορείτε να εργαστείτε ενώ ταξιδεύετε, οι άνθρωποι θα πάνε πιο μακριά για να ζήσουν σε μια πιο όμορφη γειτονιά.Τέλος φόρμας
  • Η ηλεκτρική ενέργεια θα γίνει απίστευτα φθηνή και καθαρή. Η παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από τον ήλιο είναι σε εκθετική καμπύλη για 30 χρόνια και τώρα μπορείτε να δείτε τις εκρηκτικές επιπτώσεις.
  • Ηλιακή Ενέργεια : Πέρυσι, περισσότερη ηλιακή ενέργεια εγκαταστάθηκε παγκοσμίως από ό, τι από τα ορυκτά. Οι εταιρείες ενέργειας προσπαθούν απεγνωσμένα να περιορίσουν την πρόσβαση στο δίκτυο για να αποτρέψουν τον ανταγωνισμό από τις οικιακές ηλιακές εγκαταστάσεις, αλλά αυτό δεν μπορεί να διαρκέσει. Την στρατηγική αυτή θα την αναλάβει η τεχνολογία.
  • Πόσιμο Νερό : Με φτηνή ηλεκτρική ενέργεια έρχεται φθηνό και άφθονο νερό. Η αφαλάτωση του θαλασσινού νερού χρειάζεται τώρα μόνο 2kwh ανά κυβικό μέτρο (@ 0,25 σεντ). Δεν έχουμε σπάνη νερού στα περισσότερα μέρη, έχουμε μόνο λίγη ποσότητα πόσιμου νερού. Φανταστείτε οτι θα είναι εφικτό κάποιος να έχει τόσο καθαρό νερό όσο του χρειάζεται, σχεδόν χωρίς κόστος.
  • Καινοτομίες για την υγεία : Η τιμή Tricorder X θα ανακοινωθεί φέτος. Υπάρχουν εταιρείες που θα κατασκευάσουν μια ιατρική συσκευή (που ονομάζεται “Tricorder” από το Star Trek) που λειτουργεί με το τηλέφωνό σας, η οποία λαμβάνει τη σάρωση του αμφιβληστροειδούς σας, το δείγμα του αίματός σας και μπορείτε να αναπνεύσετε σε αυτό. Στη συνέχεια θα αναλύει 54 βιοδείκτες που θα εντοπίσουν σχεδόν οποιαδήποτε ασθένεια. Θα είναι πολύ φτηνή εξέταση, οπότε σε λίγα χρόνια όλοι σε αυτόν τον πλανήτη θα έχουν πρόσβαση στην ιατρική ανάλυση παγκόσμιας κλάσης, σχεδόν δωρεάν. Αντίο, ιατρικά ιδρύματα.
  • Τρισδιάστατη εκτύπωση : Η τιμή του φθηνότερου εκτυπωτή 3D μειώθηκε από $ 18.000 σε $ 400 μέσα σε 10 χρόνια. Ταυτόχρονα, έγινε 100 φορές πιο γρήγορος. Όλες οι μεγάλες εταιρείες υποδημάτων έχουν ήδη ξεκινήσει να παράγουν 3D παπούτσια εκτύπωσης. Ορισμένα κοινά ανταλλακτικά τμήματα του αεροπλάνου είναι ήδη εκτυπωμένα σε 3D σε απομακρυσμένα αεροδρόμια. Ο διαστημικός σταθμός διαθέτει τώρα έναν εκτυπωτή που εξαλείφει την ανάγκη για το μεγάλο μέρος των ανταλλακτικών που χρησιμοποιούσαν στο παρελθόν. Στο τέλος του τρέχοντος έτους, τα νέα έξυπνα τηλέφωνα θα έχουν δυνατότητες 3D σάρωσης. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να σαρώσετε 3D τα πόδια σας και να εκτυπώσετε τα τέλεια παπούτσια σας στο σπίτι. Στην Κίνα, έχουν ήδη χρησιμοποιήσει 3D εκτυπωτή και έχτισαν ένα πλήρες κτίριο γραφείων 6 ορόφων. Μέχρι το 2027, το 10% όλων των προϊόντων που παράγονται θα έχουν εκτυπωθεί σε 3D.
  • Εργασία : Το 70-80% των θέσεων εργασίας θα εξαφανιστούν τα επόμενα 20 χρόνια. Θα υπάρξουν πολλές νέες θέσεις εργασίας, αλλά δεν είναι σαφές εάν θα υπάρχουν αρκετές νέες θέσεις εργασίας σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.
  • Γεωργία : Στο μέλλον θα υπάρξει ένα γεωργικό ρομπότ αξίας $ 100. Οι αγρότες στις χώρες του 3ου κόσμου μπορούν στη συνέχεια να γίνουν διευθυντές του τομέα τους αντί να εργάζονται όλη μέρα στους αγρούς τους. Οι υδροπονικές καλλιέργειες θα χρειαστούν πολύ λιγότερο νερό.
  • Το πρώτο πιάτο Petri που παρήγαγε μοσχάρι είναι πλέον διαθέσιμο και θα είναι φθηνότερο από το μοσχάρι που παράγεται αγελάδα το 2018.
  • Αυτή τη στιγμή, το 30% όλων των γεωργικών επιφανειών χρησιμοποιείται για τις αγελάδες. Φανταστείτε αν δεν χρειαζόμαστε αυτόν τον χώρο πια. Υπάρχουν αρκετές νεοσύστατες εταιρείες που θα φέρουν σύντομα πρωτεΐνες εντόμων στην αγορά. Περιέχουν περισσότερη πρωτεΐνη από το κρέας. Θα χαρακτηριστεί ως “εναλλακτική πηγή πρωτεϊνών” (επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι εξακολουθούν να απορρίπτουν την ιδέα της κατανάλωσης εντόμων).
  • Ψυχολογική Διάθεση : Υπάρχει μια εφαρμογή που ονομάζεται “moodies” η οποία μπορεί ήδη να πει σε τι διάθεση είστε. Μέχρι το 2020 θα υπάρχουν apps που μπορούν να πουν από τις εκφράσεις του προσώπου σας, αν λέτε ψέματα. Φανταστείτε μια πολιτική συζήτηση όπου θα μπορεί να αναγνωρίζεται εάν λένε αλήθεια ή ψέματα οι ομιλητές.
  • Το Bitcoin μπορεί να γίνει ακόμη και το προεπιλεγμένο αποθεματικό νόμισμα … από όλο τον κόσμο!
  • Διάρκεια ζωής : Αυτή τη στιγμή, η μέση διάρκεια ζωής αυξάνεται κατά 3 μήνες το χρόνο. Πριν από τέσσερα χρόνια, η διάρκεια ζωής ήταν 79 ετών, τώρα είναι 80 χρόνια. Ο ίδιος ο ρυθμός αύξησης αυξάνεται και το 2036 η διάρκεια ζωής θα αυξανεται περισσότερο από ένα έτος ετησίως . Έτσι, όλοι θα μπορούσαμε να ζήσουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα, πιθανώς περισσότερο από 100 χρόνια.
  • Εκπαίδευση : Τα φθηνότερα έξυπνα τηλέφωνα βρίσκονται ήδη στα $ 10 στην Αφρική και την Ασία. Μέχρι το 2020, το 70% όλων των ανθρώπων θα έχει ένα έξυπνο τηλέφωνο. Αυτό σημαίνει ότι όλοι έχουν την ίδια πρόσβαση στην παγκόσμια εκπαίδευση. Κάθε παιδί μπορεί να χρησιμοποιήσει την ακαδημία Khan για όλα όσα χρειάζεται ένα παιδί για να μάθει στο σχολείο στις χώρες του πρώτου κόσμου. Έχουν ήδη κυκλοφορήσει λογισμικά στην Ινδονησία και σύντομα θα κυκλοφορήσουν αραβικά, σουαχίλι και κινέζικα αυτό το καλοκαίρι. Μπορώ να δω τεράστιες δυνατότητες εάν δώσουμε δωρεάν την αγγλική εφαρμογή, έτσι ώστε τα παιδιά στην Αφρική και παντού να μπορούν να μιλούν άπταιστα αγγλικά. Και αυτό θα μπορούσε να συμβεί μέσα σε μισό χρόνο.
Αυτός είναι ο νέος κόσμος που έρχεται, σύμφωνα με τον επικεφαλής του Γερμανικού κολοσσού και δημοσιεύτηκε  στο typosthes.gr

Ο καθηγητής Κωνσταντίνος Δασκαλάκης, καθηγητής της Επιστήμης των Υπολογιστών στο περίφημο ΜΙΤ, δίνει στο πρακτορειο ειδησεων ΑΠΕ-ΜΠΕ τρία σενάρια για το μέλλον.

Έχω σκεφτεί τρία πιθανά σενάρια για το μέλλον, για τα επόμενα 50 χρόνια κι αυτό που πιθανώς τελικά θα γίνει είναι μια μίξη αυτών των τριών. Τα έχω ονομάσει Wonderland, Pessiland και Stagnatia. 

Στο πρώτο σενάριο, που είναι το θετικό και έχει ώς προϋπόθεση να κατακτήσει η επιστήμη τη γενική τεχνητή νοημοσύνη, ο άνθρωπος ωφελείται από την ύπαρξη των μηχανών. Οι μηχανές μπορούν να αναλάβουν τις χειρονακτικές εργασίες και να αφήσουν στους ανθρώπους τον χρόνο για τις πνευματικές. Σήμερα τα ρομπότ δεν είναι πολύ καλά ούτε στο να περπατάνε, αλλά αν καταφέρουμε το άλμα προς τη γενική τεχνητή νοημοσύνη, θα μπορούν να κάνουν πολλές εργασίες. Το βιοτικό επίπεδο θα ανέβει και θα σωθεί το ασφαλιστικό σύστημα. Για να είναι υγιές ένα ασφαλιστικό σύστημα, χρειάζεται ο πληθυσμός των νέων που εργάζονται και δίνουν εισφορές, να είναι τουλάχιστον της ίδιας τάξης μεγέθους με τον πληθυσμό (των συνταξιούχων) που στηρίζουν. Αν έχουμε τα ρομπότ να κάνουν τις δουλειές, αυτά δεν χρειάζονται ασφάλιση ή σύνταξη και αναπληρώνουν την υπογεννητικότητα...

Το άλλο σενάριο είναι η Pessiland... Εκεί κατακτούμε μεν τη γενική νοημοσύνη, αλλά αυτή δεν είναι προσβάσιμη σε όλους, αλλά μόνο σε εργαστήρια εταιρειών ή κρατών, που τη χρησιμοποιούν για καπιταλιστική ή ιμπεριαλιστική επιρροή. Αυτό το σενάριο είναι δυστοπικό. 

Στο τρίτο σενάριο, που το λέω "Stagnatia", ενώ έχουμε ολοένα και περισσότερες ειδικές εφαρμογές της τεχνητής νοημοσύνης, δεν καταφέρνουμε να κάνουμε το άλμα που χρειάζεται για τη γενική νοημοσύνη και καθώς αυτή παραμένει άπιαστη, καπιταλιστές και κυβερνήσεις παίρνουν θέσεις ώστε να είναι έτοιμοι για μια μελλοντική εποχή, όποτε αυτή έρθει, που θα μοιάζει είτε με τη wonderland είτε με την pessiland...

Μια ακόμη σοβαρή επιβεβαίωση αυτών που έχω αναφέρει από το 2015 έγινε στις 16 Φεβρουαρίου 2019 από τον Καθηγητή Δημήτρη Νανόπουλο (διευθυντής του Κέντρου Αστροσωματιδιακής Φυσικής του Κέντρου Προχωρημένων Ερευνών (HARC), στο Χιούστον, Τέξας, όπου διευθύνει ερευνητικό τμήμα του World Laboratory, που εδρεύει στη Λωζάνη) μίλησε πλέον ευθέως για τον μετα-άνθρωπο.

Το σύμπαν είναι μία τυχαία διακύμανση από το κβαντικό κενό. Έχοντας φτάσει στο σημείο να λέμε αυτή την κουβέντα, απαντάμε σε όλα τα φιλοσοφικά ερωτήματα. Όλοι αυτοί που ψάχνουν χιλιάδες χρόνια, αυτό ήθελαν. Μπορεί να μην μπορούσαν να το εκφράσουν, αλλά αυτό ήταν.
Η τεχνητή νοημοσύνη και η υπερνοημοσύνη που αναμένονται να εξελιχθούν τα επόμενα χρόνια, με τις δυνατότητες που θα έχουν, πιστεύετε ότι θα μας οδηγήσουν πολύ πιο σύντομα από ότι στο παρελθόν σε νέες μεγάλες ανακαλύψεις;

Τα πράγματα αρχίζουν και γίνονται συνεχώς. Υπάρχει μία συνέχεια… Είμαστε ήδη μέσα στην τέταρτη βιομηχανική επανάσταση. Σε λίγο θα εμφανιστεί ο νέος άνθρωπος. Ο άνθρωπος έτσι όπως τον ξέρουμε…τελειώνει. Θα έχουμε τσιπάκια στο μυαλό και αυτό που θα υπάρχει θα είναι ο βιονικός άνθρωπος ή αν θέλετε, ο «μετα-άνθρωπος», ο «υπεράνθρωπος» που δεν θα έχει καμία σχέση με εμάς. Αυτή είναι η εξέλιξη του ανθρώπου, που αυτή τη φορά θα την κάνουμε μόνοι μας.

Διαβάστε όλη την συνέντευξη από το thebest.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΕΔΩ  
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1073,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,810,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1537,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Προ των πυλών η "Μετάλλαξη" της ανθρωπότητας (ΒΙΝΤΕΟ)
Στ. Πλουμιστός: Προ των πυλών η "Μετάλλαξη" της ανθρωπότητας (ΒΙΝΤΕΟ)
Στ. Πλουμιστός: Προ των πυλών η "Μετάλλαξη" της ανθρωπότητας (ΒΙΝΤΕΟ)
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh9CZmC8e5u1qjobcPL4TAu9Ql3jYSNkF-KM2yNYQt0hLyrNo_5C7q4cQIBztdPgNyJixVEN-Qa7Enq-wupVQ_nY0vP-M8hgwdquVbSWPB_lyi_RGVUZH8v5oIyf4iXGmCxpWsKpDWyc33k/s400/%25CE%25A3%25CF%2584.+%25CE%25A0%25CE%25BB%25CE%25BF%25CF%2585%25CE%25BC%25CE%25B9%25CF%2583%25CF%2584%25CF%258C%25CF%2582+-++%25CE%25A0%25CF%2581%25CE%25BF+%25CF%2584%25CF%2589%25CE%25BD+%25CF%2580%25CF%2585%25CE%25BB%25CF%258E%25CE%25BD+%25CE%25B7+%25CE%259C%25CE%25B5%25CF%2584%25CE%25AC%25CE%25BB%25CE%25BB%25CE%25B1%25CE%25BE%25CE%25B7+%25CF%2584%25CE%25B7%25CF%2582+%25CE%25B1%25CE%25BD%25CE%25B8%25CF%2581%25CF%2589%25CF%2580%25CF%258C%25CF%2584%25CE%25B7%25CF%2584%25CE%25B1%25CF%2582.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh9CZmC8e5u1qjobcPL4TAu9Ql3jYSNkF-KM2yNYQt0hLyrNo_5C7q4cQIBztdPgNyJixVEN-Qa7Enq-wupVQ_nY0vP-M8hgwdquVbSWPB_lyi_RGVUZH8v5oIyf4iXGmCxpWsKpDWyc33k/s72-c/%25CE%25A3%25CF%2584.+%25CE%25A0%25CE%25BB%25CE%25BF%25CF%2585%25CE%25BC%25CE%25B9%25CF%2583%25CF%2584%25CF%258C%25CF%2582+-++%25CE%25A0%25CF%2581%25CE%25BF+%25CF%2584%25CF%2589%25CE%25BD+%25CF%2580%25CF%2585%25CE%25BB%25CF%258E%25CE%25BD+%25CE%25B7+%25CE%259C%25CE%25B5%25CF%2584%25CE%25AC%25CE%25BB%25CE%25BB%25CE%25B1%25CE%25BE%25CE%25B7+%25CF%2584%25CE%25B7%25CF%2582+%25CE%25B1%25CE%25BD%25CE%25B8%25CF%2581%25CF%2589%25CF%2580%25CF%258C%25CF%2584%25CE%25B7%25CF%2584%25CE%25B1%25CF%2582.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2019/02/blog-post_83.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2019/02/blog-post_83.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content