================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

«Για θύμισέ μου»: Η ταινία για το Alzheimer στο «Αχίλλειο»

⍆Σήμερα Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου στις 19:00 στο Κινηματοθέατρο Αχίλλειον θα γίνει η προβολή... της πρώτης ελληνικής ταινίας για τη νόσο της εποχής, το Alzheimer , με τίτλο «Για θύμισέ μου». 

Πρόκειται για την ταινία μεγάλου μήκους της Μαρίας Σβολιαντοπούλου, αφιερωμένη στους «αφανείς ήρωες», τους φροντιστές ατόμων που νοσούν από Αλτσχάιμερ, στην οποία πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων, η Κάρμεν Ρουγγέρη και ο Γιώργος Κιμούλης.

Η ταινία, με τίτλο «Για θύμισέ μου», αποτελεί μια εθελοντική και συλλογική δουλειά, για την οποία εργάστηκαν περισσότεροι από 80 άνθρωποι, επαγγελματίες και μη, ενώ τα γυρίσματα της έγιναν εξ ολοκλήρου στο Ηράκλειο.

Η ταινία το επόμενο διάστημα θα προβληθεί σε επιλεγμένους χώρους στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ τα έσοδα από τις προβολές θα διατεθούν στην “Αλληλεγγύη Ηρακλείου” Εταιρεία Alzheimer και Υγιούς Γήρανσης.
«Για θύμισέ μου»: Η ταινία για το Alzheimer στο «Αχίλλειο» Reviewed by PLOUMISTOS on 12:18 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.