Ο Νιμπίρου έχει φτάσει και δεν μπορεί καν να μας βοηθήσει ο Ιησούς, λέει ο προϊστάμενος της FEMA

Ο Νιμπίρου έχει φτάσει και δεν μπορεί καν να μας βοηθήσει ο Ιησούς, λέει ο προϊστάμενος της FEMA

⍆Νέα υστερία με το Νιμπίρου στις ΗΠΑ.Τι “παίζει” και για ποιό λόγο προετοιμάζεται η FEMA;....
Γιατί ανακατεύουν και τη θρησκεία;Γιατί θα εμφανιστεί τον Φεβρουάριο του 2021 και ποιά η σχέση του με την αναμενόμενη εμφάνιση του Εβραίου Μεσσία αλλά και τη συμπλήρωση των 200 χρόνων από την Ελληνική επανάσταση;

Δεν είναι άλλη μια ομιλία ή διάλεξη από τον ισραηλινό αστρονόμο Dr. Sam, αλλά ένα συμπληρωματικό βίντεο στα πορτογαλικά που ταχυδρομήθηκε από τη Βραζιλία από τον Tio Abadom. Επειδή δεν είμαι εξοικειωμένος με τους προφορικούς Πορτογάλους και πρέπει να ψάχνω ακόμη και γραπτά λόγια, έψαξα για ένα παρόμοιο άρθρο, στο οποίο ένας αξιωματικός της FEMA μίλησε επίσης για τον Ιησού και για τον Θεό, σε ένα .. «Δεν μπορούν να μας βοηθήσουν» .

Το μεταφρασμένο ισπανικό κείμενο βρίσκεται κάτω από το βίντεο.


Τέλος του κόσμου: Εν μέσω φόβου για την άφιξη του Nibiru, αξιωματούχοι της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Διαχείρισης Έκτακτων Περιστατικών (FEMA) συναντήθηκαν ιδιωτικά για να συζητήσουν την επιβίωση κατά τη διάρκεια της διαμετακόμισης του πλανήτη.

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ: Οι υπάλληλοι καταρτίζουν σχέδια για να τονώσουν τις πολιτικές διαταραχές όταν ο Νιμπίρου γίνει ολοσχερώς ορατός και αρχίζει να εκπέμπει ένα ακατάλληλο χάος.

Υπό το φως της πραγματικότητας του Nιμπίρου, η FEMA έχει εκτρέψει την προσέγγισή της από την παροχή βοήθειας σε περίπτωση καταστροφών.

Τώρα ασχολείται πλήρως με τη διατήρηση της συνέχειας της κυβέρνησης και τη θυσία από πατριώτες και άλλους νομοταγείς πολίτες που θα μπορούσαν να αμφισβητήσουν ή να διαψεύσουν την εξουσία του οργανισμού σε περιόδους επικείμενων καταστροφών, όπως η προσεγγιστική αποκάλυψη του Nιμπίρου.

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ: Κατά την συνάντηση, ο περιφερειακός διοικητής της Fema James Josef είχε την ακρόαση να αναφέρει το όνομα του Κυρίου, λέγοντας ότι η αθωότητα του Nιμπίρου ήταν μια βεβαιότητα που δόθηκε από τον Θεό.

Είπε επίσης ότι ο αναστημένος Ιησούς δεν είχε καμία εξουσία να αποφύγει ή να σώσει αυτό που θα καταστρέψει, σκουπίσει ή σκίσει ο Νίμπιρου στον πλανήτη.

Έβλεπε προσωπικά την κατασκευή καταυλισμών FEMA στη Μινεσότα, το Οχάιο και το Ουισκόνσιν.
Είπε σε άλλους περιφερειακούς επιβλέποντες ότι ο Brock Long είχε εκδώσει ένα διπλό διάταγμα:

“Εφαρμόστε τον Πολεμικό Νόμο και ταυτόχρονα διατηρήστε τον αυστηρό έλεγχο των αχρείων πρακτόρων που μπορεί να σκεφτούν δύο φορές πριν φυλακίσουν ή γυρίσουν αθώους ανθρώπους”.

«Οι προϊστάμενοι της FEMA ανησυχούν ότι οι μη εκπαιδευμένοι πράκτορες μπορεί να γίνουν δειλοί και να ξεφύγουν.εικόνα αναμενόμενο χάος

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ: Η ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ NIΜΠΙΡΟΥ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2021


Η FEMA δεν δημοσιεύει αυτό, αλλά αναμένει ένα ποσοστό τριβής 15% όταν φτάσει ο Nιμπίρου.
Λάβετε υπόψη ότι μόνο το ανώτερο κλιμάκιο γνωρίζει ότι ο Nιμπίρου έρχεται.

Οι πιστοί πράκτορες της FEMA και οι οικογένειές τους έχουν εγγυηθεί ένα καταφύγιο.
Πιθανόν είναι βαθιά υπόγεια στρατιωτικά bunkers, για να επιβιώσουν από την καταιγίδα.

“Η κατάσταση της παράνοιας είναι τόσο υψηλή που η FEMA ανησυχεί για τους ανθρώπους της εκτός από την πατριωτική κοινότητα”.
Για το λόγο αυτό, η FEMA αναμένει μια δήλωση του Πολεμικού Δικαίου μερικούς μήνες πριν από την αναμενόμενη ημερομηνία άφιξης του Nιμπίρου.

Σύμφωνα με διάφορες πηγές και τα λόγια του Ιωσήφ, θα είναι κατά το πρώτο τρίμηνο του 2021.
Με την ευκαιρία, ο διευθυντής της FEMA, Brock Long, ζήτησε κεφάλαια για να προσλάβει και να εκπαιδεύσει επιπλέον 5.000 πράκτορες μέσα στους επόμενους 18 μήνες.

“Προφανώς δεν θα περιμένουν μέχρι να φτάσει ο Nibiru πριν στρογγυλοποιήσουν τους ανθρώπους.”
Τότε θα υπήρχε πάρα πολύ πανδαιμόνιο.

Η FEMA πιστεύει ότι πολλοί πατριώτες έχουν προετοιμαστεί για την καταστροφή.
Ως εκ τούτου, έχουν την ικανότητα να συντηρηθούν και να επιβιώσουν στις σκοτεινές μέρες του Nιμπίρου.

Η FEMA θέλει να σιγουρευτεί ότι αυτοί οι άνθρωποι, που αισθάνονται προδομένοι από τη δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση, δεν θα ξεκινήσουν μια εξέγερση μετά από που θα φέρει ο Nιμπίρου στο δρόμο μας.

Η FEMA έχει περάσει χρόνια καταρτίζοντας καταλόγους πατριωτών, επιζώντων, συντακτών και άλλων ανεπιθύμητων ατόμων.
Περιλαμβάνουν προσωπικότητες μέσων μαζικής ενημέρωσης υψηλού προφίλ και διασημότητες, οι οποίες θα μπορούσαν να υποκινήσουν επανάσταση.

Μία από αυτές τις λίστες περιέχει τα ονόματα περισσότερων από 200.000 πολιτών των Ηνωμένων Πολιτειών.
Επιπλέον, η FEMA έχει εντοπίσει και επισημάνει τα ενδιαφέροντα πρόσωπα με την επίστρωση οικιακών γραμματοκιβωτίων και πεζοδρομίων με βαφή που είναι ορατή μόνο κάτω από υπεριώδες φως.

“Το μόνο που έχει να κάνει ο FEMA είναι να οδηγεί τις γειτονιές στις μικρές ώρες της νύχτας και να ψάχνει για τις προκαθορισμένες θέσεις.

Θα προσπαθήσουν να παγιδεύσουν και να αρπάξουν τους ανθρώπους ενώ είναι κοιμισμένοι ή μπερδεμένοι και δεν είναι έτοιμοι να υπερασπιστούν τον εαυτό τους.

Στη συνέχεια, θα μεταφερθούν σε ένα στρατόπεδο της FEMA.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT’S NEWS : Corfiatiko - katohika.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Ο Νιμπίρου έχει φτάσει και δεν μπορεί καν να μας βοηθήσει ο Ιησούς, λέει ο προϊστάμενος της FEMA
Ο Νιμπίρου έχει φτάσει και δεν μπορεί καν να μας βοηθήσει ο Ιησούς, λέει ο προϊστάμενος της FEMA
Ο Νιμπίρου έχει φτάσει και δεν μπορεί καν να μας βοηθήσει ο Ιησούς, λέει ο προϊστάμενος της FEMA
https://i.ytimg.com/vi/f3p8rrfQbsw/hqdefault.jpg
https://i.ytimg.com/vi/f3p8rrfQbsw/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2019/12/fema.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2019/12/fema.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content