«Αναστοχάσου τη Νύχτα!-Rethink the Night!» - 5ο Διεθνές Σεμινάριο Πειραματικού Φωτισμού

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

«Αναστοχάσου τη Νύχτα!-Rethink the Night!» - 5ο Διεθνές Σεμινάριο Πειραματικού Φωτισμού

⍆Στη Μακρινίτσα Πηλίου διοργανώνεται φέτος το 5ο Διεθνές Σεμινάριο Πειραματικού Φωτισμού... – Δ.Σ.Π.Φ υπό τον τίτλο – σύνθημα «Αναστοχάσου τη Νύχτα!-Rethink the Night!» με τη συμμετοχή μεταπτυχιακών φοιτητών από την Ελλάδα και δέκα ακόμη χώρες του κόσμου.

Τις εργασίες του Σεμιναρίου παρακολούθησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού, κ. Ιγνάτιος, που επισκέφθηκε την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018 την Μακρινίτσα και το ανακαινισθέν Αρχονταρίκι του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου, όπου πραγματοποιούνται οι εργασίες του Συνεδρίου. Εκεί συνομίλησε με τους συμμετέχοντες, τον πρόεδρο της Ελληνικής Επιτροπής Φωτισμού Δρ. Γιώργο Παϊσίδη και τον π. Μιχαήλ Παπανικολάου, ο οποίος πρωτοστάτησε για την μεταφορά της διοργάνωσής του στη Μακρινίτσα.

Το 5ο Δ.Σ.Π.Φ. διεξάγεται για πρώτη φορά στην περιοχή μας, και τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού, με την οργανωτική υποστήριξη του Φορέα της στον Πολιτισμό, «Μαγνήτων Κιβωτός, για τη Διάσωση του Πολιτιστικού Αποθέματος» και τη συνδρομή της προέδρου της Δημοτικής Ενότητας Μακρινίτσας, κυρίας Ελένης Αδάμ - Μαρέδη και του Συλλόγου Καταστηματαρχών Μακρινίτσας και της Οικογένειας Ζάννου στη φιλοξενία των παραγόντων του Δ.Σ.Π.Φ.

Οι συμμετέχοντες στο 5ο Σεμινάριο προέρχονται από εκπροσώπους των υποστηρικτών ακαδημαϊκών, στους οποίους συγκαταλέγονται Α.Ε.Ι. με μεταπτυχιακά τμήματα σπουδών στον φωτισμό όπως το Πανεπιστήμιο του Wismar στη Γερμανία, το Πανεπιστήμιο Aalborg στη Δανία, το Αστεροσκοπείο Kuffner της Βιέννης, η Σχολή Σκηνογραφίας, Τεχνολογίας και Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου του Novi Sad, η Σχολή Καλών Τεχνών της Φιλιππούπολης της Βουλγαρίας, η Αρχιτεκτονική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών, το Εργαστήριο Πολεοδομικών Ερευνών του ΕΜΠ και το Τμήμα Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.


Μάλιστα το τμήμα αυτό του Π.Θ. διοργανώνει φέτος το 5ο σχετικό Συνέδριο στον Βόλο, το οποίο έχει περιλάβει στις παράλληλες εκδηλώσεις του το ΔΣΠΦ.

Τα αποτελέσματα των εικαστικών πειραματισμών διαμόρφωσης νυκτερινού αστικού τοπίου με την έντεχνη χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας φωτισμού με εξοπλισμό της χορηγού εταιρίας SIGNIFY-PHILIPS που υποστηρίζεται τεχνικά από τον ΔΕΔΔΗΕ στο πλαίσιο της αντίστοιχης χορηγικής του συμμετοχής θα παρουσιαστούν δημόσια την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018 στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μακρινίτσας, τον οποίον θα επισκεφτούν μεταξύ άλλων και οι συμμετέχοντες στο 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης που διοργανώνεται ανά τρία έτη στον Βόλο.

Το βράδυ αυτό, η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού θα παραθέσει γεύμα προς τιμήν των παραγόντων του ΔΣΠΦ που φέτος προέρχονται από την Κορέα, τον Μαυρίκιο, τη Νορβηγία, τον Λίβανο, την Κροατία, τη Σερβία, τη Βουλγαρία, την Αυστρία, τη Γερμανία, την Κύπρο και την Ελλάδα.

Το 5ο ΔΣΠΦ υπό τον τίτλο – σύνθημα «Αναστοχάσου τη Νύχτα!-Rethink the Night!» μπορεί σίγουρα να αποτελέσει μοχλό αναβάθμισης του Νυκτερινού Αστικού Τοπίου της Μακρινίτσας που με την οργανωμένη κοινή δράση της τοπικής κοινωνίας μπορεί να οδηγήσει στην δημιουργία εθνικού παραδείγματος με διεθνή εμβέλεια. Στο ζήτημα αυτό έχει αφιερώσει ιδιαίτερη θεματική συνεδρία το 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης στον Βόλο το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου όπου θα ανακοινωθούν τόσο τα αποτελέσματα μετρήσεων των τιμών φωτορύπανσης στη Μακρινίτσα από τον αστικό φωτισμό του Βόλου, όσο και οι χρονοβιολογικά ενδεδειγμένες δυνατότητες νυκτόφιλων προσεγγίσεων φωτισμού από τον πρόεδρο του Αστεροσκοπείου της Βιέννης Dr. Guenther Wuchterl, τον πρόεδρο της Ελληνικής Επιτροπής Φωτισμού Δρ. Γιώργο Παϊσίδη και την αρχιτέκτονα Iva Vassileva.

Η συνεισφορά της Ι.Μ.Δ. δια των φορέων της, καθώς και της τοπικής κοινωνία της Μακρινίτσας, αποτελούν σταθερό παράγοντα ώστε οι εργασίες του ετήσιου Σεμιναρίου να διοργανώνονται από φέτος και στο εξής, στο Πήλιο και στην Μακρινίτσα.
Voice Healing: Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Voice Healing Therapy

Voice Healing Therapy
πατήστε την εικόνα για λεπτομέρειες

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H επαναστατική μέθοδος με on line ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης,
Αυτοσυγκέντρωσης, Αυτοθεραπείας και Ομιλίες Αυτογνωσίας & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες,
Αυτοβελτίωσης και Αφυπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,392,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1791,ΑΠΟΨΕΙΣ,14,Άρθρα,808,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,87,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,636,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,81,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,702,ΒΙΝΤΕΟ,164,ΒΟΛΟΣ,19,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1785,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,105,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,107,ΕΛΛΑΔΑ,444,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,60,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,19,ΕΡΕΥΝΕΣ,24,ΖΩΗ,102,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,6,Θεσσαλία,1313,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,15,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,164,Κόσμος,9318,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,7,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,29,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,157,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1493,Πολιτική,6768,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5798,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,69,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,55,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1035,Τοπικά,11670,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2436,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,23,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,64,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,535,Eco-News,2703,GP - info,5,voice healing therapy,18,
ltr
item
Ploumistos.com: «Αναστοχάσου τη Νύχτα!-Rethink the Night!» - 5ο Διεθνές Σεμινάριο Πειραματικού Φωτισμού
«Αναστοχάσου τη Νύχτα!-Rethink the Night!» - 5ο Διεθνές Σεμινάριο Πειραματικού Φωτισμού
«Αναστοχάσου τη Νύχτα!-Rethink the Night!» - 5ο Διεθνές Σεμινάριο Πειραματικού Φωτισμού
http://www.rethinkthenight.com/images/01_home_image_niovi_5th_3.png
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2018/09/rethink-night-5.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2018/09/rethink-night-5.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content