================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Οι 10 συμβουλές για να μην σας καθορίζουν οι γνώμες των άλλων…

⍆Μην επιτρέπετε να σας καθορίζουν οι γνώμες των άλλων… αφοσιωθείτε στα όνειρά σας...
Οι 10 συμβουλές για να μην σας καθορίζουν οι γνώμες των άλλων…
  1. Μην επιτρέπετε να σας καθορίζουν οι γνώμες των άλλων. Αντί να ανησυχείτε για το τι σκέφτονται αυτοί, αφοσιωθείτε καλύτερα στα όνειρά σας.
  2. Αν δεν αρέσουμε σε κάποιον, το πρόβλημα είναι δικό του, όχι δικό μας. Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Αυτό είναι πρόβλημα μόνο όταν το αφήνουμε να μας ενοχλεί.
  3. Με το να παραπονιόμαστε ότι αυτό που κάνουμε είναι πολύ δύσκολο προσθέτουμε μία παραπάνω δυσκολία. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και απλώς κάντε το.
  4. Γράψτε σε ένα χαρτί τα μέρη που θα θέλατε να επισκεφθείτε πριν πεθάνετε, τους ανθρώπους που θα θέλατε να γνωρίσετε, τις συναυλίες που θα θέλατε να πάτε, τους αγώνες που θα θέλατε να παρακολουθήσετε, τα εστιατόρια που θα θέλατε να δοκιμάσετε. Έπειτα κάντε όλα όσα είναι γραμμένα στη λίστα, ένα προς ένα.
  5. Δεν χρειάζεται να ξέρει κάποιος άλλος για τη λίστα. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να έχει ένα καταδικό του μυστικό. Δεν υπάρχει πιο ωραία αίσθηση από το να κάνετε κάτι αποκλειστικά για τον εαυτό σας.
  6. Η ζωή είναι σαν τη τζαζ. Το μεγαλύτερο μέρος της είναι αυτοσχεδιασμοί. Δεν μπορούμε να προβλέψουμε όλες τις παραλλαγές. Πρέπει να ζήσουμε με ενθουσιασμό και έμπνευση, ανεξάρτητα από το τι θα μας τύχει. Μπορούμε να αγαπάμε την οικογένειά μας και να προσευχόμαστε γι’ αυτή. Μπορούμε να δίνουμε συμβουλές και βοήθεια όταν υπάρχει ανάγκη.
  7. Δεν μπορούμε όμως να παίρνουμε αποφάσεις γι’ αυτούς, ούτε να απαιτούμε να μας φέρονται όπως θέλουμε. Υπάρχουν πολλά που δεν μπορούμε να ελέγξουμε στη ζωή, μεταξύ αυτών και οι πιο κοντινοί μας άνθρωποι.
  8. Εάν μάθετε καλά ένα άθλημα, θα είναι πιο εύκολο να μάθετε κι άλλο ένα. Εάν μάθετε να μιλάτε καλά μια ξένη γλώσσα, θα είναι πιο εύκολο να μάθετε κι άλλη. Αν μάθετε πώς να ανοίξετε μια μικρή επιχείρηση, θα είναι πιο εύκολο να ανοίξετε και δεύτερη και τρίτη.
  9. Μη ζηλεύετε εκείνους που είναι καλοί σε πολλά πράγματα. Μάθετε πρώτα να είστε καλοί σε ένα. Σύντομα θα μπορέσετε να κάνετε δεύτερο και τρίτο. Ένα επιβλητικό δέντρο θα είναι το πρώτο που θα κοπεί για ξυλεία, ενώ ένα μέτριο θα συνεχίσει να υπάρχει.
  10. Με παρόμοιο τρόπο ένας δάσκαλος δεν φανερώνει τις αρετές του και δεν καυχιέται για τον εαυτό του.
Απόσπασμα από το βιβλίο «Όσα μπορείς να δεις μόνο όταν δεν βιάζεσαι» του Haemin Sunim από τις Εκδόσεις Πεδίο

Το διάβασα στο enallaktikidrasi.comVoice Healing Therapy -
Ενημερωθείτε για το πως μπορεί να δημιουργηθούν προσωπικά ηχοθεραπευτικά αρχεία που μπορούν να λύσουν το πρόβλημά σας - Δείτε τις πληροφορίες ΕΔΩ 

Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης (Life Coach) και παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος και καθοδηγητής της προσωπικής ενέργειας).

Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και κλινικές δοκιμές, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing Therapy" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, ενώ σε πολλές περιπτώσεις ανθρώπων με προβληματισμούς στην καθημερινότητα τους ή που πάσχουν από ασθένειες, λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου στο youtube ΕΔΩ
Ενημερωθείτε για την ηχοθεραπευτική μέθοδο μου ΕΔΩ
Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Οι 10 συμβουλές για να μην σας καθορίζουν οι γνώμες των άλλων… Reviewed by PLOUMISTOS on 8:19 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.