================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Διανομή 50 διατακτικών των 100 ευρώ σε απόρους του Βόλου

⍆Στην διανομή 50 διατακτικών, των 100 ευρώ η κάθε μία, σε απόρους από τις καταστάσεις... της Πρόνοιας που δεν λαμβάνουν άλλα επιδόματα προχώρησε χθες η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Αλληλεγγύης προκειμένου να κάνουν τις αγορές τους στα σούπερ μάρκετ.

Πρόκειται για δωροεπιταγές που εκδόθηκαν από την εταιρεία ΑΛΦΑ-ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ στο πλαίσιο της ενέργειας πώλησης ειδικά σηματοδοτημένων προϊόντων “Για καλό σκοπό” που υλοποίησε η ως άνω εταιρεία, σε συνεργασία με επιλεγμένους προμηθευτές της σε όλα τα καταστήματα και το “Μπορούμε”.

Τις επιταγές που παρέλαβαν οι δικαιούχοι της Πρόνοιας, θα μπορέσουν να τις χρησιμοποιήσουν για αγορές σε σούπερ μάρκετ.

Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες που έχουν όλο και περισσότερα νοικοκυριά η Δημοτική Αρχή του Βόλου σε συνεργασία με την ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει τις παραπάνω διατακτικές ώστε στο πλαίσιο του εφικτού να συμβάλλει στην ανακούφιση αναξιοπαθούντων συμπολιτών μας.
Διανομή 50 διατακτικών των 100 ευρώ σε απόρους του Βόλου Reviewed by PLOUMISTOS on 11:39 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.