================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Γιατί η μπλε Σελήνη αυτή την εβδομάδα θα μας βγάλει την ψυχή;

⍆Από τον Δεκέμβριο του προηγούμενου έτους οι αστρολόγοι μιλάνε για την τριλογία... της πανσελήνου. 

Η Τρίτη και τελική φάση είναι προ των πυλών και η αστρολόγος του Girlboss Jessica Lanydoo μίλησε για το τι σημαίνει αυτή η τελευταία πράξη της έκλειψης.

« Το φεγγάρι έχει να κάνει με το πως αισθάνεσαι και με το πως μεταβολίζεις τα πράγματα. Το γεγονός ότι αυτό οτ φεγγάρι θέλει από μας συναισθηματικό, πάντα θέλει συναίσθημα… Αυτή η saga των δραστηριοτήτων της Σελήνης, μας θέλει να δοκιμαζόμαστε και να τσεκάρουμε ποιοι είναι αυτοί που πραγματικά νοιάζονται για κάτι. Το ερώτημα που θα θέσει το φεγγάρι είναι «Τι σε ενδιαφέρει στ’ αλήθεια;»

«Στην αστρολογία το γεμάτο φεγγάρι συμβολίζει το κλείσιμο ενός κύκλου. Συμβολικά, θα μπορούσες να δεις τον ερχομό του σαν μια πρόκληση που σε κάνει να σκεφτείς τι είμαι έτοιμος να παρατήσω» δηλώνει η Lanyadoo. «Το να βάζεις ένα τέλος είναι κάπως τρομακτικό. Είναι φυσιολογικό να φοβάσαι, αφού δεν ξέρεις μετά το τέλος τι ακολουθεί» -Σε εμάς ακούγεται κάπως μακάβριο αυτό.

Ωστόσο, στα πράγματα που αφορούν στην πανσέληνο, ό,τι συμβαίνει, συμβαίνει στον οίκο του Λέοντα. Για αυτό σημαίνει ότι καλούμαστε οι πράξεις μας να είναι βγαλμένες μέσα από την καρδιά μας. «Θα ψάξεις να βρεις μια θετική απάντηση και αυτή θα γίνει τόσο με τη βοήθεια της καρδιάς, αλλά και με μπόλικο πάθος.» Η αστρολόγος συμπληρώνει «Μια καλή ερώτηση που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου αυτή την περίοδο είναι αν είσαι πραγματικά έτοιμος να κάνεις όλα όσα θα χρειαστούν για την πραγματική αγάπη και όλα όσα θες.»

« Όταν επιτρέπουμε στους εαυτούς μας να μπει σε αυτό τον κύκλο συναισθημάτων, έχουμε περισσότερες επιλογές. Δεν έχει να κάνει τόσο με τις αποφάσεις, αλλά να αλληλοεπιδράς στο συναίσθημα»

Για ακούσεις όλα όσα είπε η αστρολόγος πάτα εδώ

Το διάβασα στο marieclaire.gr
Γιατί η μπλε Σελήνη αυτή την εβδομάδα θα μας βγάλει την ψυχή; Reviewed by PLOUMISTOS on 12:28 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.