Στ. Πλουμιστός: Βιοενέργεια - Το μυστικό για την προστασία μας από τις αρνητικές ενέργειες

Στ. Πλουμιστός: Βιοενέργεια - Το μυστικό για την προστασία μας από τις αρνητικές ενέργειες

⍆Η σύγχρονη επιστήμη έχει αποδείξει πως τα πάντα είναι ενέργεια και το κάθε τι έχει... τη δική του ενεργειακή σφραγίδα. Ζούμε μέσα σε ένα ωκεανό ενέργειας, ένα ολογραφικό κόσμο στον οποίο υπάρχουμε όλοι και όλα συνδέονται μεταξύ τους.

Κάθε ζωντανό πλάσμα περιβάλλεται από το δικό του ενεργειακό πεδίο, το οποίο αλληλεπιδρά με το περιβάλλον και όλα τα συναισθανόμενα όντα. 

Η επιστημονική απόδειξη βοηθά αρκετούς στην κατανόηση πως ο καθένας μας επηρεάζει το περιβάλλον του και οτιδήποτε βρίσκεται γύρω του.

Καθημερινά ερχόμαστε σε επαφή με διάφορα βεβαρυμένα ενεργειακά πεδία όπως για παράδειγμα αυτό του εργασιακού χώρου, της περιοχής που κατοικούμε, ίσως της οικίας όπου μένουμε ή ακόμη και με άλλους ανθρώπους που σκέφτονται ή δρουν με ένα αρνητικό τρόπο. Αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους που μπορούν να βαρύνουν το ενεργειακό μας πεδίο και μειώνουν τις αντιστάσεις μας δίνοντας χώρο στους χαμηλούς κραδασμούς.

Η προστασία από τις αρνητικές ενέργειες και η ενδυνάμωση των ατόμων όπως αναφέρει και το computershealer, είναι ένα βασικό θέμα όχι μόνο στο πνευματικό μονοπάτι αλλά και ως ένας τρόπος πρόληψης για την προστασία των προσωπικών μας ενεργειών.

Όπως έχω ενημερώσει με τις προβλέψεις μου από το 2015, (δείτε ΕΔΩ) η "ενεργειακή πύλη" άνοιξε στις 22 Μαΐου του 2016 και από τότε εισρέουν στον πλανήτη μας πολύ υψηλές δονήσεις με αποτέλεσμα να απελευθερώνονται οι χαμηλοί κραδασμοί πολύ γρήγορα (δείτε ΕΔΩ). Επιπλέον καθώς περνάμε μέσα από την 4η διάσταση τώρα (για τη μετάβασή μας στην 5η) οι σκέψεις και τα συναισθήματα τείνουν να υλοποιούνται πιο άμεσα. Έτσι βιώνουμε τις επιδράσεις τους πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι στα προηγούμενα χρόνια και πάντα με ένα βασικό ερώτημα που πρέπει να επιλέξετε να απαντήσετε θέλετε δεν θέλετε... η την ύλη.. η την πνευματικότητα !!

Προστασία της Αύρας

Δηλώνοντας καθημερινά ότι δέχεστε ΜΟΝΟ τις θετικότερες των ενεργειών γύρω σας και ότι αντανακλάτε κάθε αρνητική ενέργεια όπως ένας καθρέφτης, προγραμματίζετε το υποσυνείδητο σας να απορρίπτει ΚΑΘΕ μη συμβατή ενέργεια του περιβάλλοντος χώρου σας.

Κάποιοι άλλοι τρόποι προφύλαξης της αύρας σας είναι:

- Καθημερινή σωματική άσκηση.
- Καθημερινός διαλογισμός , η σιωπή του ενός λεπτού.
- Οραματισμός μίας πλήρους φωτεινής αύρας γύρω από το σώμα σου.
- Αποφυγή οπτικής ή σωματικής επαφής με αρνητικούς ανθρώπους.
- Αποφυγή ανθρώπων που μιλάνε δυνατά ή είναι φορτισμένοι συναισθηματικά.

Ένα μικρο καθημερινό βήμα...
1) Κοιταχτείτε στον καθρέφτη (μέσα στα μάτια σας)
2) Χαμογελάστε για αυτό που βλέπετε
3) Και δηλώστε τρεις φορές δυνατά...."ΕΧΩ ΔΥΝΑΜΗ"

Η αύρα αποδυναμώνεται από:
(αριστερή εικόνα)

- Θόρυβο
- Αρνητικές σκέψεις
- Άγχος
- Κακή διατροφή
- Υπερβολική κούραση
- Κατανάλωση "βαριών" ενεργειακά τροφών (νεκρών ζώων κτλ.)
- Έλλειψη φυσικής άσκησης
- Έλλειψη καθαρού αέρα
- Τοξικές ουσίες (κάπνισμα, αλκοόλ, ναρκωτικά κτλ.)
- Επαφή με αρνητικούς ανθρώπους ή "ενεργειακά ζόμπι"
- Sex χωρίς συναισθήματα, ή μη εκτέλεση "ενεργειακού Sex"

Η αύρα ενδυναμώνεται από:
(δεξιά εικόνα)

- Θετικές σκέψεις
- Φυσική άσκηση
- Επαφή με τη φύση και τα ζώα
- Διαλογισμό, η σιωπή του ενός λεπτού
- Περπάτημα με γυμνά πόδια στο χορτάρι, ή την άμμο παραλίας (γείωση)
- Κοίταγμα στον ήλιο (λίγο μετά την ανατολή και λίγο πριν τη δύση)
- Ξεκούραση (ύπνο)
- Κατανάλωση τροφών πλούσιες σε φως και νερό (φρούτα, λαχανικά)
- Ευχάριστη μουσική, ή solfesio μουσικής θεραπευτικών δονήσεων
- Χρώματα που μας ταιριάζουν
- Επαφή με θετικούς ανθρώπους
- Sex με συναισθήματα, ή πραγματοποίηση "ενεργειακού Sex"


ΨΥΧΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Η βασική τεχνική προστασίας όλων των σοβαρών παραδόσεων είναι να οραματίζεσαι τον εαυτό σου σε λευκό φως, απαλό, λαμπερό, ακτινοβόλο. Ακόμα καλύτερα αν σε φωτίζει – φορτίζει, μια Θεϊκή Συμπαντική ακτίνα λευκού φωτός από τον ουρανό. Αν όμως αισθάνεσαι σωματική η συναισθηματική ένταση καλύτερα να χρησιμοποιήσεις λευκογαλαζιο φως που χαλαρώνει και οι ιδιότητες της ενέργειας του είναι : αγάπη, χαρά, δύναμη, γαλήνη.

Βοηθάει μια απλή, λιγόλογη, από την καρδιά προσευχή προς τον Θεό. ΟΧΙ προς μεσάζοντες του, ΟΧΙ σαν ικέτης. Λες ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για ότι σου έχει χαρίσει..

Κάποιες άλλες δυνατές τεχνικές ( όπως π.χ της Μοβ φλόγας ) είναι για προχωρημένους, είτε στον οραματισμό είτε στο καθάρισμα της μαυρίλας του υποσυνειδήτου τους.

Μια απαραίτητη δικλείδα ασφάλειας είναι για το οτιδήποτε, είναι να ευχαριστήσεις προκαταβολικά για την ευλογία - βοήθεια - προστασία του Θεού, Π.χ : " Για το μεγαλύτερο καλό το δικό μου και όλων των εμπλεκομένων στην διαδικασία... Γεννηθητω το θελημα Σου".

"Καθαρισμός Αύρας με Οραματισμό Στρόβιλου"

Αυτή είναι μια άσκηση οραματισμού για το καθάρισμα και τον εξαγνισμό ολόκληρου του αυρικού σου πεδίου. Είναι μια εξαιρετική άσκηση για το τέλος της ημέρας, ειδικά αν έχεις έρθει σε επαφή με πολύ κόσμο. Σε βοηθάει να απομακρύνεις τα ενεργειακά "σκουπίδια" και να τα εμποδίσεις να συσσωρευτούν και να δημιουργήσουν ανισορροπίες στο αυρικό σου πεδίο. Για την άσκηση αυτή χρειάζονται μόνον πέντε λεπτά.

1. Κάθισε κάπου, κλείσε τα μάτια σου και άρχισε να χαλαρώνεις σταδιακά όλο σου το σώμα. Άρχισε να αναπνέεις αργά και σταθερά, ενώ φαντάζεσαι όλο σου το σώμα να χαλαρώνει, σταδιακά από την κορυφή ως τα νύχια. Διώξε τις εντάσεις από τους ώμους και τον αυχένα. Μάζεψε όλες τις ανησυχίες σου, όλους τους φόβους και τις αγωνίες σου και φαντάσου πως τις βάζεις σε ένα μπαλόνι, που αφήνεις να φύγει μακριά.

Μπορείς επίσης, αν θέλεις, να πεις μια απλή προσευχή.

Να θυμάσαι ότι η άσκηση αυτή, έτσι όπως περιγράφεται εδώ, είναι μόνον ένας οδηγός. Εσύ θα την προσαρμόσεις στις δικές σου ανάγκες.

2. Σχημάτισε μέσα στο νου σου την εικόνα μιας μικρής δίνης από κατάλευκο λαμπρό αέρα ζωτικής ενέργειας, σε απόσταση περίπου εφτά μέτρων πάνω από σένα. Αυτός είναι ένας μικρός πνευματικός ανεμοστρόβιλος. Καθώς βλέπεις τη χοάνη του να σχηματίζεται, φαντάσου τον να μεγαλώνει τόσο που να αγκαλιάζει ολόκληρο το αυρικό σου πεδίο. Δες το στενό μέρος του στροβίλου να είναι τόσο που να μπορεί να περάσει από την κορυφή του κεφαλιού σου και να φτάσει στο κέντρο ισορροπίας του σώματος σου (βλέπε το σχήμα ).

3. Αυτό τον πνευματικό στρόβιλο λαμπερής ενέργειας δες τον να στριφογυρίζει με τη φορά των δεικτών του ρολογιού. Καθώς αγγίζει την αύρα σου, δες τον να απορροφά και να καίει όλα τα ενεργειακά "σκουπίδια" και τα πυκνώματα που έχουν συσσωρευτεί εκεί.

4. Δες, νιώσε και φαντάσου τον να κινείται προς τα κάτω, καλύπτοντας το σώμα και το αυρικό σου πεδίο. Γνώριζε ότι σαρώνει και καθαρίζει το ενεργειακό σου πεδίο από κάθε εξωτερική ενέργεια που έχει συσσωρευτεί εκεί στη διάρκεια της ημέρας.

5. Καθώς αυτός ο ενεργειακός στρόβιλος περνάει μέσα από το σώμα σου, δες τον να βγαίνει από τα πόδια σου και να μπαίνει μέσα στη γη.ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΒΙΟ-ΕΝΈΡΓΕΙΑΣ (ΑΙΘΕΡΙΚΟΎ ΠΕΔΊΟΥ Ή ΑΎΡΑΣ)

Μερικοί άλλοι τρόποι για να καθαρίσετε το ενεργειακό σας πεδίο είναι να κάψετε εγχώρια βότανα και να χρησιμοποιήσετε τον καπνό για να καθαρίσετε ή να «θυμιατίσετε» το ενεργειακό σας πεδίο.

Το «θυμιάτισμα» είναι μια αρχαία πρακτική που χρησιμοποιεί συγκεκριμένα βότανα για να καθαρίσει τελετουργικά το σώμα και το ενεργειακό πεδίο από αρνητικές επιρροές και αισθήματα. Τα βότανα αυτά έχουν άμεση επίδραση και προωθούν την ενεργειακή διαύγεια

Βότανα που χρησιμοποιούνται συνήθως για καθαρισμό είναι φασκόμηλο, κέδρος, σανδαλόξυλο και sweet grass.

Τα στικ είναι ευρέως διαδεδομένα στα καταστήματα.

Το αλατόνερο είναι ακόμη ένα εξαιρετικό δώρο της φύσης που καθαρίζει το ανθρώπινο ενεργειακό πεδίο σχεδόν αμέσως.

Το κολύμπι στη θάλασσα για 5 ή 10 λεπτά θα καθαρίσει κάθε κατώτερη ενέργεια από το πεδίο σας και θα επαναφέρει σε ισορροπία την ζωτική σας ενέργεια.

Αν δεν έχετε πρόσβαση στη θάλασσα, προσθέστε αλάτι στο μπάνιο σας. Ρίξτε ΔΥΟ ΓΕΜΑΤΕΣ ΧΟΥΦΤΕΣ ΧΟΝΤΡΟ ΑΛΑΤΙ, ή ΑΛΑΤΙ ΘΑΛΑΣΣΑΣ στην μπανιέρα και ρυθμίστε το νερό στην κατάλληλη στάθμη και θερμοκρασία. Μείνετε μέσα για 15 ΛΕΠΤΑ αφήνοντας το αλάτι να καθαρίσει κάθε κατώτερη δονητικά ενέργεια.


ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Η ασπίδα προστασίας είναι ένα ενεργειακό κουκούλι το οποίο μας προστατεύει από κάθε είδους εισροές αρνητικών ενεργειών μέσα στην αύρα μας.

Πριν επιχειρήσουμε να δημιουργήσουμε μια ασπίδα προστασίας για μάς η (για τους αγαπημένους μας ) είναι πολύ σημαντικό να «καθαριστούμε» ενεργειακά. Αυτό μπορούμε να το πετύχουμε είτε με ένα διαλογισμό κάθαρσης ή μέσω ενός εξαγνιστικού λουτρού. Το τρεχούμενο νερό είναι φορέας εξαγνισμού. Μπορείτε επίσης να γεμίσετε νερό την μπανιέρα σας και να προσθέσετε αλάτι θαλασσινό σε κρυστάλλους και σόδα μαζί. Οτιδήποτε από τα παραπάνω και αν επιλέξετε πρέπει να έχετε συνειδητή πρόθεση τον καθαρισμό σας. Ακόμα και απλό μπάνιο να κάνετε όταν έχετε πρόθεση τον καθαρισμό των «σωμάτων» σας τότε αυτό να ξέρετε ότι συμβαίνει.

Αφού λοιπόν έχετε κάνει τον καθαρισμό σας σκεφτείτε τι χρώμα και τι σχήμα θα έχει η ασπίδα σας. Από τα πιο συνηθισμένα σχήματα που επιλέγουν οι περισσότεροι είναι το ωοειδές ή της σφαίρας. Όσο αναφορά το χρώμα θα ήταν προτιμότερο να επιλέξετε ένα φωτεινό χρώμα. Για άτομα υπερευαίσθητα στις ενέργειες καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσουν πάνω από ένα χρώμα. Σε αυτήν την περίπτωση πολύ καλό είναι το πρώτο στρώμα να είναι λευκό, το δεύτερο πράσινο και ένα τρίτο βιολετί που θα σφραγίζει την αύρα.

Καθίστε αναπαυτικά σε καρέκλα με τα πέλματα σας να ακουμπάνε στο έδαφος. Κλείστε τα μάτια σας πάρτε βαθιές αναπνοές και χαλαρώστε το σώμα σας. Μόλις νιώσετε ήρεμοι και χαλαροί οραματιστείτε μια λευκή μπάλα φωτός να κατεβαίνει από τον ουρανό και να διαχέεται γύρω από το σώμα σας δημιουργώντας το σχήμα της ασπίδας που έχετε επιλέξει. Δείτε την ασπίδα σας ξανά και καθαρά, δυναμώστε την έτσι ώστε η εικόνα που θα δημιουργήσετε να είναι καθαρή, και διαυγής. Η ασπίδα σας δημιουργεί στα πεδία σας απόλυτη προστασία είναι αδιαπέραστη και οτιδήποτε προσκρούει επάνω της εξοστρακίζεται στο σύμπαν. Σας γεμίζει ενέργεια, φως , ζωή σας κάνει δυνατούς και ενισχύει θεραπευτικά όλα τα σώματα σας. Επιτρέπει να εισρέουν θεραπευτικές, εξαγνιστικές, ζωογονητικές ενέργειες και απαγορεύει οτιδήποτε αρνητικό. Σιγά - σιγά πάρτε βαθιές αναπνοές, νιώστε το σώμα σας και ανοίξτε τα μάτια σας.

Τώρα έχετε δημιουργήσει την ατομική σας ασπίδα προστασίας.

Δυναμώνετε την ασπίδα σας κάθε μέρα με την άσκηση αυτή για 11 μέρες, κατόπιν κάντε την άσκηση μια φορά την εβδομάδα ώστε να την θεωρείτε αναπόσπαστο μέρος του εαυτού σας. Αργότερα μπορείτε να επαναλαμβάνετε την άσκηση μια φορά το μήνα.

Αν επιθυμείτε να κάνετε διαλογιστική ησυχία για τον καθαρισμό της ενέργειας σας πατήστε ΕΔΩ
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,267,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1260,ΒΙΝΤΕΟ,841,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,331,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1565,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3473,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Βιοενέργεια - Το μυστικό για την προστασία μας από τις αρνητικές ενέργειες
Στ. Πλουμιστός: Βιοενέργεια - Το μυστικό για την προστασία μας από τις αρνητικές ενέργειες
Στ. Πλουμιστός: Βιοενέργεια - Το μυστικό για την προστασία μας από τις αρνητικές ενέργειες
https://www.healingeffect.gr/wp-content/uploads/2015/10/4623637255.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhQKVsdbxzD2bQrzQJaLfyWQmTKaOyvTMSz3MDZnfIibmByIGK8UCOOHxUo-isI_nKAULqUC9OCXAbzsrSh5uTMoc9dofnVUAYeQZKHvTRuv_baynOMIwYK7zGZKhelnEC2euiBOq0nPRM/s72-c/%CE%BA%CE%BE%CE%BA%CE%BE%CE%B8%CE%B9%CE%B8%CE%BE%CE%B8%CE%B8%CE%B8%CE%B8%CE%B8.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2017/08/blog-post_943.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2017/08/blog-post_943.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content