Αργ. Κοπάνας: Να ενισχυθεί η "αυτονομία" του αεροδρομίου, ώστε να μην εξαρτάται από τις αεροπορικές εταιρείες

Αργ. Κοπάνας: Να ενισχυθεί η "αυτονομία" του αεροδρομίου, ώστε να μην εξαρτάται από τις αεροπορικές εταιρείες

Τοποθέτηση του Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας Αργύρη Κοπάνα στην ημερίδα της Ένωσης Ξενοδόχων για τον Τουρισμό και το Αεροδρόμιο

«Σε μια εποχή, που αναζητάμε ακόμη και την τελευταία χαραμάδα, μέσα από την οποία, θα περάσουν αχτίδες ανάπτυξης για την περιοχή μας, η αξιοποίηση του αεροδρομίου στο μέγιστο δυνατό βαθμό πρέπει να ΄ναι κυρίαρχο μέλημά μας.

Το αεροδρόμιο είναι, όπως υποστηρίζουμε όλοι, ένας μοχλός ανάπτυξης, που, δυστυχώς, έχει μπλοκαριστεί στα γρανάζια μιας πολιτικής, που τελεί σε σύγχυση αναφορικά με το παρόν και το μέλλον του.

Και είναι γνωστή η θέση, που διατύπωσε ο Περιφερειάρχης, να τεθεί η Περιφέρεια -με θεσμική ενδεχομένως αναγνώριση, αλλά οπωσδήποτε με τους απαραίτητους πόρους- επικεφαλής δύναμη τόσο στη διαχείριση του αεροδρομίου, όσο και στην εκπόνηση ενός σχεδίου για την αναβάθμισή του και τη διεύρυνση της δραστηριότητάς του.

Όπως είναι, επίσης, γνωστή η σταθερή, έμπρακτη οικονομική υποστήριξη της Περιφέρειας, καθώς και το ζωηρό, έντονο ενδιαφέρον μας, που ξεπερνά πολλές φορές τις δυνατότητες και τις αρμοδιότητές μας.

Γνωστή, επιπρόσθετα, είναι η προσπάθεια για την προσέλκυση πτήσεων, βιώσιμων πτήσεων, χαμηλού κόστους πτήσεων και για να εισχωρήσουμε σε νέες αγορές σε Ευρώπη και Ρωσία μέσα από μια σειρά επαφών, συναντήσεων, συζητήσεων με παράγοντες του τουρισμού και μέσα από άρτιες παρουσίες σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις.

Στόχευση μας είναι να ενισχύσουμε την «αυτονομία» του αεροδρομίου, ώστε να μην επηρεάζεται η λειτουργία του και η ίδια η ύπαρξή του από τις διαθέσεις καθεμιάς αεροπορικής εταιρίας.

Και αυτή η προσπάθεια διεξάγεται μαζί με την Ένωση Ξενοδόχων και τους υπόλοιπους φορείς του τουρισμού.

Γιατί για εμάς η Ένωση Ξενοδόχων δεν είναι μια συλλογικότητα, που διεκδικεί και πιέζει για τα συμφέροντα του κλάδου της και μπορεί μερικές φορές να γίνεται «ενοχλητική» με τα αιτήματά της!

Για εμάς η Ένωση Ξενοδόχων είναι ο πολύτιμος σύμβουλός μας στα ζητήματα τουρισμού, είναι ο πιο στενός μας συνεργάτης στη διαμόρφωση της τουριστικής μας πρότασης, είναι ο κοινωνός του Οράματός μας για τον τόπο μας!

Συζητάμε, σκεπτόμαστε, προβληματιζόμαστε για το πώς θα κάνουμε ένα βήμα εμπρός, σε μια κρίσιμη καμπή και συγκυρία για τη χώρα.

Και η αξιοποίηση του αεροδρομίου δεν είναι «απομονωμένη» και «αποκομμένη», αλλά συνδυάζεται και εξαρτάται από τις υπηρεσίες, που παρέχουμε, από τις υποδομές που διαθέτουμε, από την ποιότητα του τουριστικού προϊόντος, που προσφέρουμε!

Ανοίξαμε κουβέντα και δώσαμε μια νέα προοπτική με τα καταδυτικά πάρκα και τα υποβρύχια μουσεία, εντάσσοντας τη δυνατότητα δημιουργίας τους στο ΕΣΠΑ.

Θέλουμε να είμαστε ανοιχτοί σε ιδέες, σε ο,τιδήποτε μπορεί να αυξήσει την επισκεψιμότητα και την τουριστική μας κίνηση.

Σήμερα, το «στρογγυλό» τραπέζι, προσφέρεται για κατάθεση απόψεων από ανθρώπους του τουρισμού και των αεροδρομίων. Απόψεις, που θα αξιολογηθούν, ώστε να αποτελέσουν την «πρώτη ύλη» για την «παραγωγή» στρατηγικών και κατευθύνσεων για την πορεία του αεροδρομίου!

Ωστόσο, λείπει ένα σημαντικό κομμάτι αυτού του παζλ, η θέση, η αποκρυσταλλωμένη και ξεκάθαρη θέση, της Κυβέρνησης.

Τι έχει στο νου της για ένα αεροδρόμιο, που βρίσκεται στο πουθενά;

Και αυτό είναι ένα στοιχείο απαραίτητο για να προχωρήσουμε, ένα δεδομένο, που πρέπει να έχουμε στα χέρια μας για να καθορίσουμε τη στάση μας.

Διαφορετικά θα «ψαρεύουμε σε θολά νερά» και θα χρειαστεί ενδεχομένως να αναπροσαρμόσουμε τις σκέψεις μας!

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση! Τόσο βελτιώνοντας και εμπλουτίζοντας το δικό μας πλάνο, όσο και όντας έτοιμοι για ό,τι ακολουθήσει…

Διότι πιστεύω ότι σύντομα θα έχουμε εξελίξεις σε όλους τους τομείς!

Συγχαρητήρια για την πολύ χρήσιμη πρωτοβουλία!
Εύχομαι η συνεργασία μας να δυναμώνει ολοένα περισσότερο»!
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Αργ. Κοπάνας: Να ενισχυθεί η "αυτονομία" του αεροδρομίου, ώστε να μην εξαρτάται από τις αεροπορικές εταιρείες
Αργ. Κοπάνας: Να ενισχυθεί η "αυτονομία" του αεροδρομίου, ώστε να μην εξαρτάται από τις αεροπορικές εταιρείες
Αργ. Κοπάνας: Να ενισχυθεί η "αυτονομία" του αεροδρομίου, ώστε να μην εξαρτάται από τις αεροπορικές εταιρείες
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiNCG_tD6Z-Xwbh4i2giXzKi8o1ngYTvWnj3uu9JGJziDNmEF6QnXd2KokWsuFrAf4VDq5bfbTFtDYDX-iwkQOCOWlurdGDuCjnEKv9XMXB6tG9ImFYjvGeq7fS4uyobopOdL4atqVhFlvV/s320/1kopanas1.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiNCG_tD6Z-Xwbh4i2giXzKi8o1ngYTvWnj3uu9JGJziDNmEF6QnXd2KokWsuFrAf4VDq5bfbTFtDYDX-iwkQOCOWlurdGDuCjnEKv9XMXB6tG9ImFYjvGeq7fS4uyobopOdL4atqVhFlvV/s72-c/1kopanas1.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2015/05/blog-post_711.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2015/05/blog-post_711.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content