================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Στ. Πλουμιστός: Πως θα αποκτήσετε περισσότερη θετικότητα και ειρήνη στη ζωή σας

⍆Ο κύριος λόγος για τον οποίο οι ζωές μας γεμίζουν με αρνητικότητα είναι δική μας συμπεριφορά....
Οι σκέψεις μας, οι λέξεις που χρησιμοποιούμε, και ο τρόπος που ενεργούμε είναι συνήθως αυτά που βλάπτουν τόσο τους εαυτούς μας όσο και τους άλλους. Με το να έχετε καλύτερη επίγνωση των ενεργειών σας, θα αποφύγετε όλα τα παραπάνω και να είστε σε θέση να κάνετε καλύτερες επιλογές που θα φέρουν θετικότητα στη ζωή σας.

Αν συχνά βρίσκεστε σε αδιέξοδο προσπαθώντας να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις της ζωής, ακούστε τις πανίσχυρες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να μείνετε ήρεμοι, θετικοί και να υπερβείτε τις δυσκολίες που εμφανίζονται μπροστά σας.

Ακούστε στο video για τις "Πως θα αποκτήσετε περισσότερη θετικότητα και ειρήνη στη ζωή σας" (Κάντε εγγραφή σας ΔΩΡΕΑΝ στο Ploumistos Video ΕΔΩ)


Στ. Πλουμιστός

Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης ανθρώπων, ενώ παράλληλα είναι είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Στ. Πλουμιστός: Πως θα αποκτήσετε περισσότερη θετικότητα και ειρήνη στη ζωή σας Reviewed by PLOUMISTOS on 12:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.