================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Στ. Πλουμιστός: Ο Φόβος σου, ζει μονάχα στο μέλλον σου

⍆Συμβαίνουν πάρα πολλά στον πλανήτη σας αυτή τη στιγμή....
Προσπαθώ να σας αφυπνίσω ώστε να δείτε τι συμβαίνει και όχι να είστε καλυμμένοι από τον φόβο και το χάος.

Το μέλλον είναι ένα όνειρο. Μια ελπίδα, μια πιθανότητα, δεν είναι όμως πραγματικό. Ούτε και το παρελθόν είναι, κάτι που είναι δύσκολο για πολλούς να το καταλάβουν.

Πολλοί από εσάς διαλογίζεστε. Πολλοί προσεύχεστε, κάνετε γιόγκα και διάφορες ασκήσεις για να καθαρίσετε τον νου σας. Όλα αυτά σας τοποθετούν στην παρούσα στιγμή, την μόνη από τις τρεις καταστάσεις που είναι πραγματική. Αν θέλετε να πάτε στο παρελθόν, πρέπει να το κάνετε από την παρούσα στιγμή. Αν θέλετε να προβληθείτε στο μέλλον, πρέπει να το κάνετε από την παρούσα στιγμή. Έχετε την τάση να κρύβετε τις δυσκολίες σας στο παρελθόν και να προβάλλετε τις ελπίδες και τα όνειρά σας στο μέλλον.

Σκεφτείτε το για λίγο....

Ακούστε το video "Ο Φόβος σου, ζει μονάχα στο μέλλον σου"
(Κάντε εγγραφή σας ΔΩΡΕΑΝ στο Ploumistos Video ΕΔΩ)


Στ. Πλουμιστός
Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης ανθρώπων, ενώ παράλληλα είναι είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Στ. Πλουμιστός: Ο Φόβος σου, ζει μονάχα στο μέλλον σου Reviewed by PLOUMISTOS on 8:38 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.