================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Στ. Πλουμιστός: Το μήνυμα αλλαγής που πρέπει να δεχτούν οι άνθρωποι

⍆Η ανθρωπότητα βρίσκεται σε μία χρονική περίοδο μεγάλης δοκιμασίας και δυσκολίας....
Πολλοί άνθρωποι το αισθάνονται αυτό – σαν μια αόριστη αίσθηση ανησυχίας, διάχυτη ανησυχία για το μέλλον – ενώ άλλοι εξακολουθούν να ονειρεύονται ότι η ζωή θα συνεχίσει όπως την γνωρίζουν, χωρίς να αντιλαμβάνονται ότι έρχονται δοκιμασίες και δυσκολίες.

Αυτό πρέπει να γίνει αποδεκτό αν θέλετε να καταλάβετε την κατεύθυνση που παίρνει η ζωή σας, αν θέλετε να καταλάβετε την ακολουθία των γεγονότων, αν θέλετε να καταλάβετε πώς πρέπει να προετοιμαστείτε για το μέλλον – ένα μέλλον που θα είναι διαφορετικό από το παρελθόν με πάρα πολλούς τρόπους .

Αυτή δεν είναι μια αρνητική προοπτική. Είναι μια αποκάλυψη που πρέπει να σας προβληματίσει θετικά και να αποτελέσει την έναρξη της προσαρμογής σας στα νέα δεδομένα.
  • Εκείνοι που λειτουργούν μέσα από χαμηλότερες δονήσεις δεν μπορούν να διακρίνουν την αλήθεια από το ψέμα.
  • Μπορεί κανείς να τους επηρεάσει εύκολα, να τους υπαγορεύσει πώς να σκέφτονται, ποιόν να μισούν, ποιόν να αγαπούν, τι να πράξουν.
  • Μπορούν εύκολα να παρασυρθούν σαν τα πρόβατα, σε μια μαζική νοοτροπία βασισμένη σε ασήμαντες λεπτομέρειες, όπως ο συγκεκριμένος τόπος που γεννήθηκαν, τα όσα πίστευαν οι γονείς και οι πρόγονοί τους, το σχήμα των ματιών τους, το χρώμα τους και πάρα πολλούς άλλους παράγοντες.
  • Λειτουργούν μέσα από το θυμό, το φόβο, τη λύπη, την απάθεια, την ενοχή, την ντροπή, το μίσος, την κριτική και γενικότερα τα αρνητικά συναισθήματα.
Εκείνοι που κινούνται σε ανώτερα ενεργειακά επίπεδα λειτουργούν με αγάπη, καλοσύνη, αρμονία,
δε βιώνουν συναισθήματα αντίφασης και διαχωρισμού, σέβονται κάθε μορφή ζωής, δεν αντιστέκονται, είναι σε επαφή με το βαθύτερο εαυτό τους και έτσι διατηρούν πάντα την εσωτερική τους ισορροπία και γαλήνη ανεξάρτητα από τις συνθήκες που επικρατούν γύρω τους.

Αυτοί ακριβώς οι άνθρωποι, αποτέλεσαν και αποτελούν, το αντίβαρο για την αρνητική επιρροή των ανθρώπων κατώτερης ενέργειας.

Ακούστε το video "Το μήνυμα αλλαγής που πρέπει να δεχτούν οι άνθρωποι " 
(Κάντε εγγραφή σας ΔΩΡΕΑΝ στο Ploumistos Video ΕΔΩ)


Εμπνευσμένο από το άρθρο που είναι δημοσιευμένο στο neominyma.org

Στ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ

Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης ανθρώπων, ενώ παράλληλα είναι είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Στ. Πλουμιστός: Το μήνυμα αλλαγής που πρέπει να δεχτούν οι άνθρωποι Reviewed by PLOUMISTOS on 12:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.