================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Στ. Πλουμιστός: Πως δημιουργούμε τη δική μας πραγματικότητα

⍆Όσοι ακολουθούν τις Αρχές του Νόμου της Έλξης σε καθημερινή βάση,....
έχουν διαπιστώσει τεράστια διαφορά στη ζωή τους.

Πολλές φορές, όταν απλώς θέτουμε τους στόχους μας, τους οπτικοποιούμε και μετά από λίγο παραμελούμε τη διαδικασία αυτή πιστεύοντας ότι θα τρέξει από μόνη της, δεν έχουμε το αποτέλεσμα που περιμέναμε.

Όταν δεν εμπλουτίζετε τις επιθυμίες σας με συναισθήματα θέτετε εμπόδια στην επίτευξή τους. Θα πρέπει να δίνετε στις επιθυμίες και στις απεικονίσεις σας ενέργεια και για να το κάνετε αυτό χρειάζεται να τα ζωντανέψετε μέσω των συναισθημάτων.

Εμείς δημιουργούμε τη δική μας πραγματικότητα...  Δημιουργούμε και επηρεάζουμε την πραγματικότητά μας, επιλέγοντας την προοπτική που επιθυμούμε να υιοθετήσουμε.

Μην ξεκινήσετε να ακούσετε... από περιέργεια ενώ η σκέψη σας είναι ήδη γεμάτη από αμφισβήτηση. Μην ξεκινήσετε αν δεν είστε έτοιμοι να απαλλαγείτε από ότι εμποδίζει την εσωτερική σας ανάπτυξη.

Ακούστε τις συμβουλές μου για το πως δημιουργούμε τη δική μας πραγματικότητα.
(Κάντε εγγραφή σας ΔΩΡΕΑΝ στο Ploumistos Video ΕΔΩ)ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ

Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης ανθρώπων, ενώ παράλληλα είναι είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Στ. Πλουμιστός: Πως δημιουργούμε τη δική μας πραγματικότητα Reviewed by PLOUMISTOS on 12:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.