================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Οι 5 πόλεις του κόσμου που κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή να καταστραφούν (ΒΙΝΤΕΟ)

⍆Ο κόσμος είναι κατά γενική ομολογία ένα όμορφο μέρος αλλά μπορεί να γίνει θανάσιμος... αν ζείτε σε ένα από αυτά τα μέρη. Όλες οι πόλεις που αναφέρονται είναι περιοχές υψηλού κινδύνου και έρχονται αρκετά συχνά αντιμέτωπες με φυσικές καταστροφές.

5) Τζακάρτα, Ινδονησία
Η Τζακάρτα βυθίζεται σταθερά εδώ και χρόνια και αποτελεί την ταχύτερα βυθισμένη πόλη στον κόσμο. Επιπλέον η πόλη βρίσκεται κοντά σε μια γραμμή σφάλματος που την κάνει να κινδυνεύει από δυνατούς σεισμούς.

4) Οσάκα-Κόμπε, ΙαπωνίαΗ περιοχή παραμένει ευάλωτη στους σεισμούς, αλλά δεν είναι ο μόνος κίνδυνος αφού βρίσκεται σε μια μεγάλη παράκτια πεδιάδα και οι βίαιες καταιγίδες οδηγούν συχνά σε φονικές πλημμύρες.

3) Δέλτα του ποταμού Περλ, ΚίναΑπειλείται από πολλές φυσικές καταστροφές καθώς είναι μια μητροπολιτική περιοχή που αντιμετωπίζει συχνά καταιγίδες, κυκλώνες και τις πλημμύρες του ποταμού Περλ.

2) Μανίλα, ΦιλιππίνεςΗ Μανίλα είναι η δεύτερη πιο επικίνδυνη πρωτεύουσα για να ζήσει κανείς λόγω του κινδύνου σεισμών ενώ τυφώνες και πλημμύρες την χτυπάνε πέντε φορές το χρόνο

Δείτε το νούμερο 1 καθώς και 5 ακόμα πόλεις του κόσμου που κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή να καταστραφούν στο παρακάτω video:
Οι 5 πόλεις του κόσμου που κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή να καταστραφούν (ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by PLOUMISTOS on 11:04 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.