================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Αν τα εφαρμόσετε σωστά.. θα πάει καλά το 2019 - ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

⍆Όταν σχεδιάζεις και οργανώνεις εκ των προτέρων το μέλλον σου και αυτά που θέλεις να πετύχεις,...
να είσαι σίγουρος/η πως είναι αδύνατον να μην τα πετύχεις.

Περί στόχων αποφάσεων…

1. Ταξίδια: Αδιαμφισβήτητα τα ταξίδια είναι ένας στόχος που σίγουρα δεν θα λείψει από καμία resolution list. Όλοι μας χρειαζόμαστε στιγμές χαλάρωσης και διαφυγής από τη ρουτίνα για να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας. 

Τι καλύτερο, λοιπόν, από μια εξόρμηση είτε στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό για να αναζωογονηθούμε και να γνωρίσουμε νέα μέρη; 

2. Ταινίες–Βιβλία: Υπάρχουν και αυτοί που αγαπούν το σινεμά και το διάβασμα και ως εκ τούτου κάθε χρόνο κάνουν το δικό τους μαραθώνιο βλέποντας ταινίες και διαβάζοντας βιβλία που έχουν σημειώσει στην λίστα τους. 

Για αυτά τα άτομα, λοιπόν, είναι αδιανόητο να λείπουν από μια τέτοια λίστα ταινίες, σειρές και βιβλία που ο καθένας σκόπευε να δει-διαβάσει την νέα χρονιά. 

3. Αθλητισμός: Άλλος ένας στόχος που θέτουν κάποια άτομα για την χρονιά που έρχεται είναι το να αρχίσουν ή να συνεχίσουν κάποιο άθλημα, ή κάποια αθλητική δραστηριότητα, να γυμναστούν και ενδεχομένως κάποιοι να χάσουν το περιττό βάρος τους. Αυτός ο στόχος ωφελεί τα άτομα σε τομείς επαγγελματικούς, διαπροσωπικούς και προσωπικούς, ενισχύοντας την αυτό–εικόνα τους και αυξάνοντας το επίπεδο ευεξίας τους. 

Μήπως ήρθε, λοιπόν, και η δική σου στιγμή να γνωρίσεις κάποιο άθλημα, να πας γυμναστήριο ή να αρχίσεις ασκήσεις στο σπίτι σου; Σκέψου το! 

4. Επαγγελματική ανέλιξη: Σημαντικός τομέας στη ζωή του κάθε ατόμου είναι το επάγγελμα του καθώς και η εξέλιξη του σε αυτό. Αυτό σημαίνει πως ο καθένας από μας θέτει στόχους και βρίσκει τρόπους και μέσα να εξελιχθεί σε αυτό που κάνει και να φτάσει στο ζενίθ των δυνατοτήτων του. 

Για να το πετύχουμε αυτό χρειάζεται ένα πολύ συγκεκριμένο πλάνο με βήματα που πρέπει να κάνουμε κάθε φορά καθώς και επαγγελματικές δεξιότητες που πρέπει να κατακτούμε ούτως ώστε να είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε επαγγελματικές προαγωγές.

 5. Στόχους για να τους πραγματοποιείς: Φυσικά και δεν είναι μόνο αυτοί οι στόχοι που θέτουν οι άνθρωποι ούτε είναι αντικειμενικοί και πανανθρώπινοι, εγώ απλά έγραψα κάποιους στόχους που είναι ενδεικτικοί και βασικοί για μένα και προσπαθώ να τους υλοποιώ κάθε χρονιά που έρχεται. 

Θα χαιρόμουν πολύ αν ταυτίζονταν με τους δικούς σου στόχους, αν πάλι όχι, it’s ok, ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και ξέρει αυτός για τον εαυτό του τη μυστική συνταγή της ευτυχίας.. 

Για να πάει καλά η νέα χρονιά!

«Φιληθείτε κάτω από το γκι»
Το φιλί κάτω από το γκι είναι ξενόφερτο έθιμο. Στην «δύναμη» του πιστεύουν οι βόρειοι λαοί και κυρίως οι Άγγλοι, αλλά επειδή είναι… ωραίο, χριστουγεννιάτικο και αγαπησιάρικο σας το προτείνουμε! Πάρτε λοιπόν τον καλό σας ή την καλή σας και φιληθείτε κάτω από τον ιξό (αυτή είναι η ελληνική ονομασία) και θα έχετε… απογόνους.

«Ανοίξτε τις βρύσες μόλις μπει το νέο έτος»
Μόλις αποχαιρετήσετε τον παλιό χρόνο και καλωσορίσετε το νέο, σπεύστε να ανοίξετε όλες τις βρύσες! Το άφθονο νερό συνδέεται με… άφθονο χρήμα.Μην μου πείτε ότι φέτος ειδικά δεν αξίζει να δοκιμάσετε το έθιμο…

«Ανοίξτε (και) τα παράθυρα»Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να ξεπαγιάσετε! Ανοίξτε μερικά παράθυρα από διαφορετικές πλευρές του σπιτιού, προκειμένου να μπει η τύχη από παντού!

«Φορέστε κόκκινο εσώρουχο»Το κόκκινο είναι κατεξοχήν χρώμα των Χριστουγέννων… Το έθιμο ξεκίνησε από την Αμερική, όπου παραμονή Πρωτοχρονιάς όσο και να ψάχνεις κόκκινο βρακί δεν βρίσκεις! Ανάρπαστα γίνονται, σου λέει. Το έθιμο αυτό αναμένεται να φέρει γούρι στο κρεβάτι σας… Μάλιστα, οι πιο «απελπισμένες» γράφουν και ευχή πάνω!!!

Κάνε το γύρο του τετραγώνου με μια άδεια βαλίτσα για μια χρονιά γεμάτη ταξίδια

«Κρεμάστε έξω από το σπίτι σας αγριοκρεμμύδα»
Η αγριοκρεμμύδα, πρέπει να κρεμιέται στην εξώπορτα του σπιτιού την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Θεωρείται σύμβολο αναγέννησης και υγείας, αφού συνεχίζει να βγάζει νέα φύλλα, ακόμη και όταν έχει ξεριζωθεί από την Γη!

«Προσοχή στο… ποδαρικό»
Μεγάλη σημασία πρέπει να δώσετε στο ποιος θα σας κάνει «ποδαρικό». Μην αφήσετε τον οποιοδήποτε να μπει στο σπίτι αν δεν έχει περάσει το κατώφλι το ζωντανό σας «γούρι».
Υπάρχουν πάντα και τα DON’ T: Η Πρωτοχρονιά δεν πρέπει να σας βρει με «μούτρα», για αυτό προσπαθήστε να μην τσακωθείτε, με χρέη (δύσκολο αυτό ειδικά φέτος) και με… χρωστούμενα από τρίτους (κοινώς μην δανείζετε εκείνες τις ημέρες).

Ευχηθείτε στον εαυτό σας λέγοντας..."Θέλω να συμβεί"...
TO 2019 ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΟΤΙ ΠΟΘΗΣΕΙΣ.... - ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !
💝🎯⭐️❤️🧡💛💚💙💜🖤💖💘💝
Αν τα εφαρμόσετε σωστά.. θα πάει καλά το 2019 - ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Reviewed by PLOUMISTOS on 2:49 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.