================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Είναι 69 ετών αλλά θέλει να καταγραφεί ως 49 στην εφαρμογή γνωριμιών Tinder

⍆Είναι από τη Δανία, βιολογικά μετρά 69 χρόνια πάνω στη Γη αλλά επειδή, κατά την άποψή του,... η ηλικία του δεν ταιριάζει με την όψη του ζητεί επίσημα από την Πολιτεία να καταγραφεί ως 49χρονος, μήπως και έχει περισσότερες επιτυχίες στην εφαρμογή γνωριμιών Tinder αλλά και στα επαγγελματικά του.

Όσο τρελό και αν ακούγεται, είναι αληθινό. Ο Emile Ratelband, DJ στο επάγγελμα, έχει καταθέσει αίτημα σε δικαστήριο σε προάστιο της Δανίας ώστε να αλλάξει η ημερομηνία γέννησής του από 11 Μαρτίου 1949 σε 11 Μαρτίου 1969.

Όπως αναφέρει το CNN, ο 69χρονος που δηλώνει «personal development entrepreneur», αυτοπροσδιορίζεται ως «νεαρός θεός» και δήλωσε σε τοπικά μέσα ότι υποφέρει επειδή αισθάνεται 20-25 χρόνια νεότερος από τη βιολογική του ηλικία.

Το δικαστήριο εξετάζει με σκεπτικισμό την περίπτωση του Ratelband, καθώς δεν υπάρχει αντίστοιχο προηγούμενο και αναμένεται να εκδώσει την απόφασή του τις προσεχείς ημέρες.
Είναι 69 ετών αλλά θέλει να καταγραφεί ως 49 στην εφαρμογή γνωριμιών Tinder Reviewed by PLOUMISTOS on 6:18 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.