================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

«Γεμίζει» πολεμικά πλοία η Α.Μεσόγειος: Στέλνουν αεροπλανοφόρο οι ΗΠΑ - Πολυεθνική δύναμη για Κυπριακή ΑΟΖ

⍆Σκέψεις που αλλάζουν τους όρους του παιχνιδιού στην Ανατολική Μεσόγειο συζητήθηκαν σύμφωνα... με ασφαλείς πληροφορίες στην κρίσιμη τριμερή στο Ισραήλ και αφορούν την σύσταση πολυεθνικής δύναμης λόγω των ενεργειακών εξελίξεων στην περιοχή.

Γαλλία και ΗΠΑ αναμένεται να "ενσωματωθούν" στην τριμερή Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ ενώ τις επόμενες μέρες, αμερικανικό αεροπλανοφόρο που θα συνοδεύεται από αριθμό πολεμικών πλοίων, θα ελλιμενισθεί στην ναυτική βάση της Σούδας και αργότερα θα κατευθυνθεί στην Α.Μεσόγειο.

Aνάλογη κίνηση αναμένεται και από πλευράς Γαλλίας. Μην ξεχνάμε ότι η αμερικανική Exxon Mobil ξεκινά τις εργασίες γεώτρησης στο κυπριακό τεμάχιο 10 στις 28 Σεπτεμβρίου ενώ Total, Eni, Shell, Noble Energy, KOGAS, αρχίζουν έρευνες στην αποκλειστική οικονομική ζώνη της Κύπρου αυτό το φθινόπωρο.
«Γεμίζει» πολεμικά πλοία η Α.Μεσόγειος: Στέλνουν αεροπλανοφόρο οι ΗΠΑ - Πολυεθνική δύναμη για Κυπριακή ΑΟΖ Reviewed by PLOUMISTOS on 10:33 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.