================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Η εκκλησία του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών... προετοιμάζει την επιστροφή του Χριστού

⍆Να απαγορεύσουν πλέον τη χρήση του όρου «Μορμόνοι» επιθυμούν οι πιστοί.. της Εκκλησίας του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών, που υιοθέτησε νέες κατευθυντήριες οδηγίες την περασμένη εβδομάδα.

Ο πρόεδρος της Εκκλησίας, Ράσελ Νέλσον ανέφερε «δεν αλλάξαμε όνομα. Διορθώνουμε ένα όνομα», σύμφωνα με την Deseret News, μια εφημερίδα της Πολιτείας Γιούτα όπου οι μορμόνοι αποτελούν την πλειονότητα.

Αντί του όρου «μορμόνοι», οι πιστοί θέλουν να αποκαλούνται ως « μέλη της Εκκλησίας του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών Εκκλησίας του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών».

Η Εκκλησία προτιμά να αναφέρονται σε αυτή με τις εκφράσεις: «Η Εκκλησία», «Η Εκκλησία του Ιησού Χριστού» ή «Αναδιοργανωμένη Εκκλησία του Ιησού Χριστού». Μάλιστα, οι πιστοί επιμένουν ότι ο όρος «Εκκλησία των Μορμόνων», όρος με την οποία έχει γίνει γνωστή, δεν είναι επίσημος.
Έχοντας ιδρυθεί το 1830, η Εκκλησία αριθμεί 16 εκατομμύρια μέλη. Αποστολή της είναι η αποκατάσταση της «αληθινής Εκκλησίας» στην αρχική αγνότητά της, ώστε να προετοιμάσει την επιστροφή του Χριστού. Βασίζει τα διδάγματά της στο «Βιβλίο του Μόρμον», από το όνομα ενός προφήτη, που θεωρεί ότι είναι η «αποκατεστημένη» εκδοχή του αληθινού λόγου του Ιησού.
Η εκκλησία του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών... προετοιμάζει την επιστροφή του Χριστού Reviewed by PLOUMISTOS on 10:03 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.