================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Μεγάλος νικητής του Survivor 2018 ο Ηλίας Γκότσης

⍆Ο φετινός τελικός δεν θύμιζε τον περσινό όπου ο κόσμος ήταν πολύ περισσότερος και...
φυσικά επικρατούσε εκτός από το αδιαχώρητο και ασυγκράτητος ενθουσιασμός και για το σύνολο των παικτών αλλά και για τον μεγάλο νικητή, τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Φέτος όλα ήταν… λιγότερα. Εκτός από την διάρκεια που ήταν υπερβολικά μεγάλη και κούρασε τους πάντες. Οι θέσεις άργησαν να γεμίσουν και πάλι υπήρχε άνεση στο χώρο. Δεν υπήρχε το πάθος το περσινό, δεν υπήρχε η ένταση στο χειροκρότημα, δεν υπήρχε ο παλμός. Υπήρχε όμως καλύτερη οργάνωση και δεν ταλαιπωρήθηκε ο κόσμος με τις θέσεις του.

Μία εβδομάδα πριν τη γιορτή του ο Ηλίας Γκότσης πήρε το μεγαλύτερο δώρο: 100 χιλιάδες ευρώ και τον τίτλο του νικητή του Survivor 2. Παρά το γεγονός ότι στο Αλσος Βεΐκου οι θαυμαστές της Κατερίνας Δαλάκα ήταν πολύ περισσότεροι, παρά το ότι τα προγνωστικά έδειχναν την ξανθιά Διάσημη για νικήτρια, ο ψηλός Μαχητής έκανε την ανατροπή και πήρε το έπαθλο σε ένα τελικό που τα είχε όλα. Σύμφωνα με πληροφορίες σε όλη την διάρκεια της ψηφοφορίας ο Ηλίας είχε σαφές προβάδισμα που έφτανε και ξεπερνούσε την αναλογία 60-40.


Μελανό σημείο της βραδιάς η στιγμή που εισέβαλαν στο Αλσος περίπου 30 άτομα και φωνάζοντας υβριστικά συνθήματα άρχισαν να πετούν μπουκάλια νερού στους θεατές. Εφτασαν ως και την πόρτα του θεάτρου όπου γινόταν ο τελικός και ευτυχώς η ομάδα των σεκιούριτι απέτρεψε τα χειρότερα καθώς ο κόσμος ήταν πολύς και φυσικά υπήρχαν και πολλά παιδιά. Κάποιοι θεατές δέχτηκαν μπουκάλια στο σώμα και ένας στο πρόσωπο, ο οποίος στη συνέχεια χρειάστηκε τις πρώτες βοήθειες. Αρχικά επικράτησε πανικός με τον κόσμο να προσπαθεί να βγει εκτός και να φωνάζει τρομαγμένος, ωστόσο μετά από λίγο η ψυχραιμία κυριάρχησε και όλα επέστρεψαν στην κανονική τους ροή.

Μεγάλος νικητής του Survivor 2018 ο Ηλίας Γκότσης Reviewed by PLOUMISTOS on 10:47 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.