================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Το "δ" στο Βόλο: Το πρώτο υπερκομματικό πολιτικό κίνημα πολιτών

⍆Το δ το πρώτο υπερκομματικό πολιτικό κίνημα έχοντας διανύσει ήδη 19 μήνες ζωής... και με αριθμό υποστηρικτών που προσεγγίζει τους εννέα χιλιάδες, εκκινεί διαδικασίες για την επίτευξη του πρώτου βήματος της στρατηγικής του (προσέγγιση βουλευτών και υπουργών). 

Είναι μια δέσμευση που έχει αναλάβει να υλοποιήσει μετά τη συγκέντρωση των πέντε χιλιάδων υποστηρικτών.

Για την υλοποίηση αυτού του πρώτου βήματος, δημιουργήσαμε έναν ενημερωτικό φάκελο τον οποίο και θα παραδώσουμε σε όλους τους βουλευτές του κοινοβουλίου, εσωκλείοντας το εξής περιεχόμενο:
  • ένα 12-σέλιδο έντυπο, το οποίο αναφέρει τι είναι το δ, τις δέκα ιδέες (ανάλυση του προβλήματος, της πρότασης του δ, της εφαρμογής της εν λόγω ιδέας καθώς και τι αλλαγές θα επιφέρει αυτή), όπως και λίγα λόγια για τη στρατηγική του κινήματος.
  • ένα φυλλάδιο, στο οποίο εκτός της ονομαστικής αναγραφής των δέκα ιδεών «κοινής λογικής» αποτυπώνεται και μία χρονογραμμή που μαρτυρά κάποια εκ των γεγονότων-ορόσημο που προκάλεσαν την αύξηση του αριθμού των υποστηρικτών.
  • Ένα έγγραφο με σαφή αναφορά 
1) της επιθυμίας μας – εντός ενός μηνός από την ημερομηνία κατάθεσης του φακέλου – να πραγματοποιηθεί συνάντηση των εκπροσώπων του κινήματος με τους βουλευτές,

2) περί του ειδικού προγράμματος ενημέρωσης προσβάσιμο σε όλους τους πολίτες, με σκοπό την ενημέρωση επί της εξέλιξης των συναντήσεων και

3) της ευχέρειας που τους παρέχεται να επιλέξουν οι τελευταίοι όσες από τις δέκα ιδέες επιθυμούν να υποστηρίξουν εμπράκτως.


Στις 6-7-2018 παραδώσαμε τον ενημερωτικό φάκελο στους βουλευτές του Νομού Μαγνησίας που διατηρούν πολιτικό γραφείο στο νομό, ώστε να καταστήσουμε σαφή τη δράση μας, τους στόχους μας, καθώς και τη δέσμευση που έχουμε αναλάβει απέναντι σε χιλιάδες πολίτες.
Το "δ" στο Βόλο: Το πρώτο υπερκομματικό πολιτικό κίνημα πολιτών Reviewed by PLOUMISTOS on 6:46 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.