================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Δύσκολες στιγμές για την Ρίκα Βαγιάννη: Νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας

⍆Η Ρίκα Βαγιάννη δεν περνά το πιο ευχάριστο καλοκαίρι της, καθώς νοσηλεύεται σε νοσοκομείο... της Αθήνας, δίνοντας τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Epsresso, πάσχει από σοβαρό πρόβλημα υγείας , το οποίο αντιμετωπίζει με θάρρος και αξιοπρέπεια. Πριν από καιρό, μάλιστα, χρειάστηκε να νοσηλευθεί ξανά σε δημόσιο νοσοκομείο της Αθήνας, αλλά δεν έμεινε εκεί για πολύ, καθώς η ίδια και οι άνθρωποι του οικογενειακού περιβάλλοντός της αποφάσισαν να μεταφερθεί αλλού. Έτσι, η δημοσιογράφος μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο της πρωτεύουσας, στο οποίο παραμένει έως σήμερα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα επικαλούμενη αξιόπιστη πηγή, η Ρίκα Βαγιάννη διάλεξε να δώσει τη μάχη της αθόρυβα, έχοντας στο πλευρό της μόνο την οικογένειά της. Επέλεξε να μη μάθει κανείς λεπτομέρειες για την υγεία της, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως έχει δεχτεί λίγες επισκέψεις μέχρι τώρα στο νοσοκομείο.

Το διάβασα στο peoplegreece.com
Δύσκολες στιγμές για την Ρίκα Βαγιάννη: Νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας Reviewed by PLOUMISTOS on 11:12 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.