_____________________________________________________________________________________________________________________ =====================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Προσοχή στα κινητά τηλέφωνα που στέλνουν φωτογραφίες στις επαφές σας χωρίς να το ξέρετε

⍆Έξυπνα τηλέφωνα της Samsung στέλνουν φωτογραφίες των ιδιοκτητών τους στον κατάλογο... των επαφών τους, χωρίς αυτοί να το γνωρίζουν, σύμφωνα με καταγγελίες που πόσταραν κάποιοι... παθόντες.

Το θέμα που είναι αρκετά σοβαρό καθώς αφορά προσωπικά δεδομένα, φαίνεται πως επηρεάζει τα μοντέλα Galaxy S9 και Galaxy Note 8.

Ενας χρήστης του Reddit αναφέρει, όπως μεταδίδει το CNBC, ότι ολόκληρη η συλλογή φωτογραφιών που έχει περασμένη στο κινητό του, στάλθηκε σαν κείμενο στο τηλέφωνο της κοπέλας του, χωρίς ωστόσο να καταγραφεί αυτό στη δική του εφαρμογή μηνυμάτων (χωρίς δηλαδή να ειδοποιηθεί για την αυθαίρετη ενέργεια του κινητού του!). Ανακάλυψε τι συνέβαινε μόνο μέσω των καταγραφών της T-Mobile.

Σύμφωνα με τους χρήστες, το θέμα έχει να κάνει με την υπηρεσία μηνυμάτων της Samsung και συγκεκριμένα την προεπιλεγμένη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων στις συσκευές της εταιρείας της Νότιας Κορέας. Σύμφωνα με πηγή από την εταιρεία, η εφαρμογή μηνυμάτων έγινε πολύ ευάλωτη σε εξωτερικές επιρροές μετά από μια αναβάθμιση που έκανε η T-Mobile, στο πλαίσιο νέων κανόνων που διέπουν στο πρωτόκολλο στην ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ διαφορετικών εταιρειών ώστε να στέλνονται πιο εύκολα πχ. βίντεο και που στοχεύουν να αντικαταστήσουν την ανταλλαγή παραδοσιακών SMS.

Όσο για το τι λένε οι δυο εταιρείες; Η μεν Samsung ότι οι τεχνικοί της «κοιτάζουν το θέμα» ή δε T-Mobile ότι δεν είναι δικό της το θέμα.

Το διάβασα στο newmoney.gr
Προσοχή στα κινητά τηλέφωνα που στέλνουν φωτογραφίες στις επαφές σας χωρίς να το ξέρετε Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 1:46 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.