================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Η 29χρονη Βολιώτισσα έγραψε το "μυστήριο με άρωμα βανίλιας" που καθηλώνει...!

⍆Η ιστορία που ξεδιπλώνει στο βιβλίο της η 29χρονη Βολιώτισσα Σοφία Δημοσθένους κρύβει... αρκετό μυστήριο και μάλιστα με… άρωμα βανίλιας. 

Η Σοφία Δημοσθένους συστήνεται στο αναγνωστικό κοινό με ένα αστυνομικό μυθιστόρημα που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις «Πηγή» πριν από λίγες ημέρες.

«Πρόκειται για ένα βιβλίο που κινείται στον χώρο του μυστηρίου. Παρουσιάζεται μια ιστορία γεμάτη μυστήριο στη ζωή του Εμμανουήλ Κοτρόζα. Γίνεται πρωταγωνιστής μίας πολύ περίεργης ιστορίας, αφού είναι ο παραλήπτης κάποιων πακέτων, που περιέχουν στοιχεία φόνων κι έχουν τη μυρωδιά της βανίλιας. Έτσι γίνεται άθελά του κομμάτι μίας ιστορίας, που θα τον κάνει αναρωτηθεί γιατί ενεπλάκη, αλλά και ποιος κρύβεται πίσω από όλα αυτά. Για καλή του τύχη, αναλαμβάνει την υπόθεση ένας ικανός αστυνομικός, ο Νικόλας Ευσταθίου, ο οποίος συναντά πολλές δυσκολίες, όμως καταφέρνει να εντοπίσει και να ανακαλύψει το μυστικό που κρύβεται πίσω από την ιστορία που σκαρφίστηκε ο άγνωστος αποστολέας».Η συγγραφέας αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για τους ήρωες που εμπνεύστηκε: «Ο Εμμανουήλ ένας συνηθισμένος άνθρωπος, όπως τόσοι και τόσοι που βλέπουμε γύρω μας κάθε μέρα. Λίγο παράξενος, λίγο μυστηριώδης, αλλά και κάπως ιδιόρρυθμος. Βέβαια δεν γεννήθηκε παράξενος. Πίσω από κάθε τέτοιο άνθρωπο, κρύβεται συνήθως κάποιο βίωμα που τον αναγκάζει να υιοθετεί αυτή τη συμπεριφορά. Ο Ευσταθίου διαθέτει κοφτερό μυαλό. Τρομερά έξυπνος και σκέφτεται πάντα ότι κάτι κρύβεται από όσα φαίνονται στην αρχή».

Η πρώτη παρουσίαση προγραμματίστηκε για τη Δευτέρα 6/8 στις 19.00 στο καφέ «Ζώγια» και ειλικρινά θα είναι τιμή μου όποιος θελήσει, να δώσει το «παρών» και να γνωρίσει καλύτερα το Μυστήριο με άρωμα βανίλιας».
Η 29χρονη Βολιώτισσα έγραψε το "μυστήριο με άρωμα βανίλιας" που καθηλώνει...! Reviewed by PLOUMISTOS on 10:38 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.