================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Εξώδικο σε Αρναούτη: «Απαγορεύεται να λες το όνομα Παντελίδης»

⍆Η Μίνα Αρναούτη, που είχε ως όνειρο να εξασκήσει ως επάγγελμα αυτό που σπούδασε,.... δηλαδή τη δημοσιογραφία, έκανε τη νέα αρχή της στην τηλεόραση το περασμένο Σάββατο 9 Ιουνίου.

Το κορίτσι που έγινε γνωστό από το τραγικό δυστύχημα στο οποίο σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης, βρίσκεται πλέον στο πάνελ της εκπομπής «Αποκαλύψεις». Αυτός είναι και ο λόγος που παρέλαβε εξώδικο με αποστολέα την οικογένεια Παντελίδη. 

Μέσω του εξωδίκου, ο πατέρας, η μητέρα και ο αδελφός του Παντελή, Τριαντάφυλλος, ενημερώνουν τόσο την ίδια όσο και το κανάλι στο οποίο εργάζεται ότι «απαγορεύουμε τη χρήση κάθε στοιχείου που ανάγεται στον Παντελή Παντελίδη, συμπεριλαμβανομένων του ονόματός του, της εικόνας του, της μουσικής του, των στίχων του, των τραγουδιών του, των συνεντεύξεών του, των φωτογραφιών του και εν γένει των οιωνδήποτε σχετικών αρχείων όσο και στη ζωή και την προσωπικότητα ημών των ιδίων αφού θεωρούμε ότι αποσκοπεί σε αθέμιτους διαφημιστικούς και εμπορικούς σκοπούς και την εν γένει οικονομική μας εκμετάλλευση, άλλως δεν θα συγκαταλεγόταν στη στελέχωση (πάνελ) της τηλεοπτικής εκπομπής “Αποκαλύψεις” η Μυρσίνη Αρναούτη, η οποία έγινε γνωστή πανελληνίως ως η συνεπιβάτις του Παντελή Παντελίδη κατά τον χρόνο του θανάσιμου τραυματισμού του».

Το διάβασα στο thetoc.gr
Εξώδικο σε Αρναούτη: «Απαγορεύεται να λες το όνομα Παντελίδης» Reviewed by PLOUMISTOS on 2:38 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.