================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Νίκος Λυγερός: Ένα κράτος δεν μπορεί να τα βάζει με το λαό

⍆Όσο ισχυρό και να είναι το κρατικό σύστημα από τη στιγμή που επίσημα βρισκόμαστε... σε δημοκρατικό πλαίσιο, δεν μπορεί να τα βάζει με τον λαό που εκπροσωπεί. Είναι απαράδεκτο να ακούμε πολιτικούς να μας εξηγούν ότι είναι φυσιολογικό να μην ακούν τον λαό και να μην ακολουθούν τη θέλησή του. 

Ο πολλαπλασιασμός των Συλλαλητηρίων εντός και εκτός της Ελλάδας δίνει το στίγμα του λαού που παλεύει ενάντια στην εξουσία. Δεν μπορεί το σύστημα να καταπατά τους ανθρώπους και να στέλνει εναντίον τους δυνάμεις καταστολής, επειδή βλέπει ότι δεν ακολουθούν τις επίσημες οδηγίες αλλά συνεχίζουν να παλεύουν όλο και πιο δυναμικά ενάντια στη βάρβαρη Συμφωνία που θέλει να σβήσει την ιστορία του ελληνικού Έθνους. 

Ο ελληνικός λαός δεν υποστηρίζει μόνο τα εθνικά του συμφέροντα, βλέπει ταυτόχρονα και το μέλλον, υπολογίζει το παρελθόν διότι ξέρει ότι είναι ένας κρίκος μιας συνέχειας. 

Ο Ελληνισμός δεν γονάτισε και δεν πρόκειται να γονατίσει διότι ξέρει ότι είναι ο τελευταίος που μπορεί να υπερασπισθεί τον Ελληνισμό ενάντια στη βαρβαρότητα της άγνοιας. Έχει διαβάσει πλέον τα είκοσι άρθρα και ξέρει τι επιδιώκει ο κρατικός φορέας για να περάσει την ιδεολογία του. Έτσι θα είναι εδώ ακόμα και μετά.


Είναι τιμή μας που ο καθηγητής και στρατηγικός σύμβουλος, δρ. Νίκος Λυγερός συνεργάζεται με το www.ploumistos.com
Νίκος Λυγερός: Ένα κράτος δεν μπορεί να τα βάζει με το λαό Reviewed by PLOUMISTOS on 9:46 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.