================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

7 βήματα για να αποκλείσετε την αρνητική ενέργεια από άλλους ανθρώπους

⍆Ο καθένας από εμάς περιβάλλεται από την αύρα του, από ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο... που είναι η ενεργειακή ασπίδα και η προστασία σου. Όταν αυτό το πεδίο έχει καλό σχήμα και δονείται σωστά, τότε τίποτα δεν μπορεί να το διαπεράσει και να σε βλάψει.

Όμως, κάθε φορά που κάνεις μια απαισιόδοξη σκέψη, κάθε φορά που μπλέκεσαι σε ανούσιες καταστάσεις (κουτσομπολιό, διαπληκτισμούς, αυτολύπηση, συζητήσεις για όσα σου λείπουν, για το πόσο χάλια είναι η ζωή σου, για το πόσο άτυχος ή ανίκανος είσαι) αυτό το πεδίο ξεκινάει να παρουσιάζει ρωγμές. Μέσα από αυτές τις ρωγμές, που σταδιακά γίνονται τρύπες, μπορεί ο καθένας να σε επηρεάσει με όποιον τρόπο μπορεί.

Η αρνητική ενέργεια είναι κάτι που δεν θέλουμε να λαμβάνουμε από άλλους ανθρώπους. Αλλά οι ημέρες προόδου των κοινωνιών, φέρνουν μαζί τους μια αρνητικότητα που μπορεί να μας στραγγίσουν ενεργειακά χωρίς να έχουμε επίγνωση γιατί και πως συμβαίνει. 

Καθημερινά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, διαδίδουν περισσότερα αρνητικά νέα κι αυτή η διαδικασία από μόνη της είναι εις θέσιν να εγκαταστήσει στο υποσυνείδητο των ανθρώπων την αρνητικότητα με αποτέλεσμα να την φέρνουν στο σπίτι και στις διαπροσωπικές σχέσεις τους.

Ή όταν εργάζεστε, κάποιοι από τους συνεργάτες σας μπορεί να έχουν εγκαταστήσει υποσυνείδητα μέσα τους τα αρνητικά vibes (αρνητική δόνηση) και να μολύνουν τον χώρο εργασίας που βρίσκονται. Εάν δεν ανιχνεύσετε τη μόλυνση, μπορεί να αλλάξετε τη διάθεσή σας από θετική σε αρνητική, η οποία μπορεί να στραγγίσει ολόκληρο το σώμα σας και να μειώσει τα επίπεδα ενέργειας.
Είναι λοιπόν σημαντικό να αναγνωρίζετε αυτούς τους αρνητικούς κραδασμούς ώστε να μπορείτε να ενισχύετε τη διάθεσή σας με θετική ενέργεια.

7 βήματα για να αποκλείσετε την αρνητική ενέργεια από άλλους ανθρώπους

1. Αναγνωρίστε από πού προέρχεται η αρνητική ενέργεια.

Είναι πιο εύκολο για εσάς να νικήσετε την αρνητική ενέργεια όταν ξέρετε σαφώς από πού προέρχεται. Εάν προέρχεται από κάποιον που γνωρίζετε, αποφύγετε να κάνετε το λάθος να προσπαθείτε να τον κατανοήσετε ή να κάνετε τον άλλο άνθρωπο ευτυχισμένο.

Μπορεί να έχετε τις καλές προθέσεις να το βοηθήσετε, αλλά το άλλο άτομο δεν είναι αυτό που χρειάζεται αυτή τη στιγμή. Εάν αυτό το άτομο περνάει από μια δύσκολη χρονική στιγμή, δώστε του τον χώρο για να επεξεργαστεί τα συναισθήματά του. Μην τους αναγκάζετε να αισθάνονται θετικοί όταν δεν είναι έτοιμοι να το αισθανθούν και το κυριότερο μην ταυτίζεστε μαζί τους.

Δώστε τους χρόνο ακρόασης αν το χρειάζονται. Αλλά αν δεν θέλουν να το εκφράσουν τότε δώστε τους σεβασμό. Προσπαθήστε να τον κατανοήσετε και πείτε στον εαυτό σας ότι δεν είναι για σας, την παρούσα στιγμή.

Μπορείτε να απομακρυνθείτε από αυτό το άτομο για να διατηρήσετε τα ενεργειακά σας επίπεδα στο καλύτερο δυνατό επίπεδο. Αυτή η διαδικασία λέγετε θωράκιση.

2. Σε περιόδους δυσκολίας, επικεντρωθείτε περισσότερο στις λύσεις.
Η ιδέα πίσω από κάθε πρόβλημα που τίθεται είναι να μεγαλώσουμε και να εξελιχτούμε στον καλύτερο εαυτό μας. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να μάθουμε, για να βάλουμε όρια και να θωρακίσουμε τον εαυτό μας.

Κάθε φορά που αντιμετωπίζετε ένα φαινομενικά ανυπέρβλητο πρόβλημα, προσπαθήστε να μην εστιάσετε στο μέγεθός του. Αντ 'αυτού, κοιτάξτε το πρόβλημα από άλλη οπτική γωνία. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να βρείτε διάφορες λύσεις για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα, ώστε στη συνέχεια να εστιάστε την ενέργειά σας στο πώς μπορείτε να εφαρμόσετε αυτές τις λύσεις.

3. Συναναστραφείτε με καλή παρέα.
Υπάρχουν καταστάσεις όπου δεν μπορείτε να επιλέξετε ποιος θα περιβάλλει τον εαυτό σας, όπως στο χώρο εργασίας ή σε δημόσιους χώρους.

Αν η κατάσταση είναι ευνοϊκή, φροντίστε να περιβάλλεται τον εαυτό σας με τους ανθρώπους που σας φέρνουν το καλύτερο. Είναι οι άνθρωποι των οποίων η θετικότητα φαίνεται να μην εξαντλείται.

Η προσφορά του χρόνου σας με φοβερούς, διασκεδαστικούς και αγαπημένους ανθρώπους ενισχύει την ευημερία σας και προσφέρει διαρκή οφέλη.

4. Να είστε ανοιχτοί σε όλες τις δυνατότητες.
Ανεξάρτητα από το πόσο προγραμματίζετε την ημέρα σας ή προετοιμάζεστε για την αντιμετώπιση ενός συγκεκριμένου προβλήματος, το αποτέλεσμα μπορεί να μην είναι πάντα υπέρ σας. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλες οι μέρες σας θα είναι έτσι.

Μην ξεκινήσετε την ημέρα σας αισθανόμενοι ότι είστε ήδη με αρνητική διάθεση γιατί εάν το κάνετε, τότε σίγουρα προδιαγράφετε μια αρνητική ημέρα. Να είστε ανοιχτοί σε όλες τις πιθανότητες ότι αυτή θα μπορούσε να είναι η μεγάλη μέρα σας και προσπαθήστε να παρέμβετε στην διάθεση σας για να δεχθείτε την αλλαγή που θέλετε να συμβεί.

Όταν προετοιμάζεστε για τα καλά πράγματα που πρόκειται να συμβούν, διατηρήσετε την θετική δόνηση και αν αποδειχτεί ότι δεν έγινε αυτό που θέλατε, το σίγουρο είναι ότι έχετε διώξει την αρνητική ενέργεια με την οποία ξεκίνησε η ημέρα σας.

5. Να είστε συμπονετικοί με τον εαυτό σας.
Κανείς δεν έχει μεγαλύτερη ευθύνη εκτός από εσάς γι αυτό που σας συμβαίνει. Η αγάπη για τον εαυτό σου πρέπει να ξεκινήσει μαζί σου. Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας για όλα τα λάθη του παρελθόντος που έχετε διαπράξει. Είστε ένα εξελισσόμενο ον και αν κάνατε ένα λάθος είναι ένα μέρος της ύπαρξής σας.

Αυτό που έγινε στο παρελθόν, έγινε... Μην ασχολείστε άλλο. Τώρα δεν μπορείτε να το διορθώσετε. Ήρθε η ώρα να προγραμματίσετε το μέλλον σας για να ζείτε το παρόν σας. Είναι σημαντικό λοιπόν  να συμμετέχετε καθημερινά σε μια θετική συζήτηση. Κοιτάξτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και πείτε στον εαυτό σας όλα τα πράγματα που αγαπάτε σε σας, για να προχωρήσετε

Μάθετε να είστε φίλοι με τον εαυτό σας και σταματήστε να τον κακοποιείτε.

6. Εστίαση στα πράγματα που σας κάνουν να νιώσετε υπέροχα.
Η αρνητικότητα γύρω σας δεν θα κρατήσει πολύ, αν βγείτε έξω στον κόσμο που μπορεί να σας φέρει ένα ισχυρό θετικό μήνυμα. Όσο εσείς μένετε σε αδράνεια, εθίζεστε στην ανυπαρξία και στην αρνητική ενέργεια (αρνητική δόνηση). 

Πολλοί τρόποι μπορεί να σας φανούν χρήσιμοι... αν τους καθιερώσετε...

Μπορείτε να το κάνετε αυτό, ακούγοντας μια εμψυχωτική μουσική το πρωί, ή γράφοντας καθημερινά μια λέξη σε ένα χαρτί, τον λόγο που είστε ευγνώμονες για τα πράγματα που σας κάνουν να νιώθετε καλά και αυξάνουν τη θετική σας δόνηση.

Πριν πάτε για ύπνο το βράδυ, κάνετε τα πράγματα που μπορούν να χαλαρώσουν το μυαλό σας, όπως η ανάγνωση ενός καλού βιβλίου ή ένα ζεστό μπάνιο, η το άκουσμα θεραπευτικής μουσικής στα 528 Hz. ή στα 432Hz.

Η αρνητική ενέργεια θα εξασθενίσει αρκετά όταν ξέρετε πώς να περιποιηθείτε και να προστατέψετε τον εαυτό σας.

7. Αλλάξτε την προοπτική σας.
Όταν δεν αισθάνεται καλά για κάτι..., αλλάξτε το. Εάν δεν υπάρχει τρόπος να το αλλάξετε, αναζητήστε την πιο φωτεινή πλευρά του.

Για παράδειγμα, αν είστε κολλημένοι σε μια δουλειά που δεν σας αρέσει και δεν είναι δυνατή η λύση της φυγής σας αυτή τη στιγμή, αναζητήστε τους λόγους για τους οποίους πρέπει να είστε εκεί. Η κατάσταση μπορεί να μην είναι τόσο φοβερή όσο φαίνεται αν αιτιολογήσετε τι κερδίζετε μένοντας για λίγο ακόμη...

Έχοντας μια διαφορετική προοπτική είναι αυτό που μπορεί να χρειάζεστε αυτή τη στιγμή. Εκτός αυτού, καμία κατάσταση δεν μπορεί να μειώσει την θετική δόνηση χωρίς τη συγκατάθεσή σας. Απλά όσο εσείς αντιστέκεστε με την αιτιολόγηση σε καθετί, η αρνητική ενέργεια δεν θα βρίσκει σημείο να διαπεράσει μέσα σας.

Να θυμάστε.
Ακόμα και αν κάνεις όλα τα παραπάνω μαζί με 100 ακόμα αποτελεσματικές τεχνικές, αν συνεχίσεις να σκέφτεσαι, να αισθάνεσαι, να δρας και να αντιδράς με τον ίδιο αρνητικό, μίζερο τρόπο, δε θα διατηρηθεί η βελτίωση για πολύ καιρό. Μην μένεις άλλο στην αδράνεια... η ώρα για δράση είναι τώρα που διάβασες το άρθρο μου! 

=================================

ΣτΑβρος Πλουμιστός 
Διευθ. Συμβουλευτικού Κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ
Σύμβουλος Προσωπικής Καθοδήγησης -
Διαισθητικός & Energy Healingman

Πληροφορίες : www.globalattract.gr 
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
7 βήματα για να αποκλείσετε την αρνητική ενέργεια από άλλους ανθρώπους Reviewed by PLOUMISTOS on 1:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.