================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Εμπορικός Σύλλογος Βόλου: Στηρίζουμε το Παμβολιώτικο Συλλαλητήριο "Ενάντια στην καύση σκουπιδιών"

⍆Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου στηρίζει το Παμβολιώτικο Συλλαλητήριο... «Ενάντια στην καύση σκουπιδιών» που θα γίνει το Σάββατο 5 Μαΐου 2018 και ώρα 12:00 στην πλατεία Ελευθερίας.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου κατά το παρελθόν με δημοσίευση δελτίου τύπου στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης εξέφρασε τη συμπαράστασή του στον περιβαλλοντικό αγώνα και συντάσσεται με τις θέσεις των επιστημονικών συλλόγων (π.χ. Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας) αντιδρώντας στην καύση του RDF, SRF και Pet Coke (πετκοκ) από τα εργοστάσια της περιοχής μας, διότι πάνω απ’ όλα προέχει η υγεία όλων, η δική μας και των παιδιών μας.

Η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό του ανθρώπου και πρέπει να προστατεύεται απ’ όλους, με κάθε τρόπο.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου καλεί τα μέλη του να αναρτήσουν στις προθήκες των καταστημάτων τους την αφίσα του συλλαλητηρίου, για να δηλώνεται η διαμαρτυρία μας και να εκφράζεται η εντονότατη διαφωνία και αγανάκτησή μας.

Επισημαίνουμε ότι μόνο μέλημα μας είναι η υγεία των συμπολιτών μας, η αειφόρος ανάπτυξη του τόπου μας, η τουριστική προβολή των περιοχών μας και η δημιουργία ενός πλαισίου προστασίας της επιχειρηματικότητας, που θα ωθεί στην άνθιση του πρωτογενή, του δευτερογενή και τριτογενή τομέα παραγωγής.
Εμπορικός Σύλλογος Βόλου: Στηρίζουμε το Παμβολιώτικο Συλλαλητήριο "Ενάντια στην καύση σκουπιδιών" Reviewed by PLOUMISTOS on 4:10 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.