================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

9ο διαπολιτισμικό εργαστήριο του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας με τίτλο: «Ένας Βόλος Όλος Χρώμα»

⍆Για ένατη συνεχή χρονιά θα οργανωθεί και φέτος στο πλαίσιο του μαθήματος... «Σχεδιασμός, οργάνωση και αξιολόγηση διαπολιτισμικών δράσεων» του Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας το δημιουργικό εργαστήριο με τίτλο: «Ένας Βόλος Όλος Χρώμα». 

Σκοπός του εργαστηρίου είναι η ευαισθητοποίηση των παιδιών απέναντι στη διαφορετικότητα μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες όπως ζωγραφική, κολλάζ, κατασκευές, παιχνίδια κ.ά.

Στο φετινό εργαστήριο συμμετέχουν τα παιδιά της ομάδας δημιουργικής απασχόλησης του Κέντρου Στήριξης Ρομά Αλιβερίου Βόλου με την παρουσίαση της παράστασης κουκλοθεάτρου: ‘Ο κόκορας και η λίρα’: ένα παραδοσιακό παραμύθι των Ρομά.

Σας περιμένουμε να γνωριστούμε, να παίξουμε και να γιορτάσουμε όλοι μαζί στον πολύχρωμο Βόλο!


9Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ, 3 IOYNIOY 2018, 10.00-14.00
ΠΑΡΚΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ, ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΟΛΟΥ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

9ο διαπολιτισμικό εργαστήριο του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας με τίτλο: «Ένας Βόλος Όλος Χρώμα» Reviewed by PLOUMISTOS on 4:44 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.