================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Εργασίες συντήρησης της Εθνικής Οδού Βόλου – Λάρισας

⍆Σε σημαντικές και ουσιαστικές παρεμβάσεις που στόχο έχουν την ασφαλή μετακίνηση των κατοίκων,... προχωρά καθημερινά η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, προκειμένου να δημιουργήσει ένα ακόμη πιο ασφαλές εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο, τόσο στην Ηπειρωτική, όσο και τη Νησιωτική Μαγνησία.

Στο πλαίσιο του έργου «Ολοκλήρωση ασφαλτικών εργασιών της ΕΟ6 (ασφαλτικά – σήμανση – ασφάλεια ηλεκτροφωτισμός), προϋπολογισμού 1.800.000€, τοποθετήθηκαν σαράντα εφτά (47) βάσεις ιστών ηλεκτροφωτισμού σε μήκος 2 χιλιομέτρων στην Εθνική Βόλου – Λάρισας και θα τοποθετηθούν οι ανάλογοι ιστοί εντός του τρέχοντος μήνα, παράλληλα με την έναρξη των εργασιών ασφαλτόστρωσης.

Οι εργασίες αφορούν στη συντήρηση της Εθνικής Οδού Βόλου – Λάρισας και περιλαμβάνουν την ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα σε συνεχή τμήματα, την κατασκευή τεχνικών για την ομαλή παροχέτευση της επιφανειακής ροής των υδάτων επί της οδού, την τοποθέτηση νέων στηθαίων ασφαλείας και την επέκταση ηλεκτροφωτισμού. Ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες ερεισμάτων σε μήκος 2,5 χιλιομέτρων.

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε «Η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων καθημερινά παρεμβαίνει όπου χρειάζεται και κρίνεται απαραίτητο, σε σημεία που χαρακτηρίζονται επικίνδυνα. Οι τεχνικές μας υπηρεσίες προβαίνουν σε έργα συντήρησης του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου που ανήκει στην αρμοδιότητά μας και με εργασίες καθαρισμού ερεισμάτων και ρείθρων, κοπής χόρτων, τοποθέτηση στηθαίων και πινακίδων, ανακατασκευή ασφαλτοτάπητων και επέκταση ηλεκτροφωτισμού δημιουργούμε ένα ακόμη πιο ασφαλές οδικό δίκτυο για κατοίκους και επισκέπτες».
Εργασίες συντήρησης της Εθνικής Οδού Βόλου – Λάρισας Reviewed by PLOUMISTOS on 3:15 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.