================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Ο Πάνος Παπαϊωάννου στο Βόλο την Δευτέρα του Πάσχα 9 Απριλίου

⍆Ο Πάνος Παπαϊωάννου, μετά την καλοκαιρινή και χειμωνιάτικη περιοδεία του...
με τη Μελίνα Κανά και έχοντας μαζί του τα τραγούδια από τους δύο προσωπικούς του δίσκους, παρουσιάζει στις εμφανίσεις του φέτος την άνοιξη ένα μουσικό πρόγραμμα γεμάτο με ακούσματα διαλεγμένα από το σήμερα μέχρι τα αγαπημένα παλιά λαϊκά και ρεμπέτικα.

Στον Βόλο, θα βρεθεί την Δευτέρα του Πάσχα 9 Απριλίου, στις 10 το βράδυ στο καφέ-χώρο εικαστικής έκφρασης «Περισπωμένη». Πληροφορίες στο 24210-24133.

Ο Πάνος Παπαϊωάννου αγαπήθηκε από τον κόσμο και το ραδιοφωνικό κοινό, όταν μας συστήθηκε με «Τα Μεροκάματα» των Χρυσόστομου Καραντωνίου και Δημητρη Παπαχαραλάμπους.

Ένα τραγούδι που κέρδισε την εμπιστοσύνη και την αγάπη του κόσμου και «κατέχει» πλέον μια σταθερή θέση στις ραδιοφωνικές συχνότητες.


Ακολούθησε ο πρώτος δίσκος «Ο χορός των ημερών» με τη συμμετοχή της Δήμητρας Γαλάνη, Παντελή Θαλασσινού και Λαμπρινής Καρακώστα και πρόσφατα ο δεύτερος δίσκος «Τα φώτα στην πλατεία» πάλι σε μουσική Χρυσόστομου Καραντωνίου και στίχους Δημήτρη Παπαχαραλάμπους με τη συμμετοχή του Απόστολου Ρίζου και της Μαρίας Παπαγεωργίου.

Από νεαρή ηλικία είχε την τύχη να βρεθεί δίπλα σε σημαντικούς καλλιτέχνες όπως ο Γιώργος Σταυριανός, ο Νίκος Μαμαγκάκης, η Λιζέτα Καλημέρη, ο Γιώργος Ζήκας, οι Κώστας & Βασίλης Πρατσινάκης, ο Ευγένιος Δερμιτάσογλου κ.α. και πιο πρόσφατα με τη Μελίνα Κανά.

Μαζί του Αλέξανδρος Κούρος – πιάνο και φωνή, Ζαχαρίας Γερασκλής – λαούτο και μπουζούκι , Στρατής Σκουρκέας – κρουστά.
Ο Πάνος Παπαϊωάννου στο Βόλο την Δευτέρα του Πάσχα 9 Απριλίου Reviewed by PLOUMISTOS on 11:22 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.