================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Ο Ηγούμενος της Ι.Μ Εσφιγμένου στη Μητρόπολη Δημητριάδος στον Ιερό Ναό Αναλήψεως Βόλου

⍆Στο πλαίσιο της ποιμαντικής μέριμνας της Μητρόπολης Δημητριάδος... για την πνευματική τροφοδοσία των πιστών, κατά την Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή, στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου, εκάστη Δευτέρα αυτής της περιόδου, θα πραγματοποιούνται ομιλίες πνευματικής οικοδομής, από εκλεκτούς προσκεκλημένους, προς τούτο, ομιλητές.

Την Δευτέρα 5/3, στις 6μ.μ., μετά την Ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου, θα ομιλήσει ο Αρχιμ. Βαρθολομαίος, Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου Αγίου Όρους, με θέμα «Το Μυστήριο της Εξομολογήσεως: πνευματική ανάγκη ή συνήθεια; Ο Πνευματικός στη ζωή μας».

Κατά την διάρκεια της Ακολουθίας, θα τίθεται προς προσκύνηση το τεμάχιο της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου, από την Ιερά Μονή Παναγίας Κάτω Ξενιάς.
Ο Ηγούμενος της Ι.Μ Εσφιγμένου στη Μητρόπολη Δημητριάδος στον Ιερό Ναό Αναλήψεως Βόλου Reviewed by PLOUMISTOS on 5:24 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.