Πως να νικήσεις την πιθανότητα πρόωρου θανάτου

Πως να νικήσεις την πιθανότητα πρόωρου θανάτου

⍆Η γνώμη που έχουμε για την υγεία μας αυξάνει ή μειώνει αντίστοιχα... την πιθανότητα πρόωρου θανάτου.

Μια έρευνα του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ που δημοσιεύτηκε από την Ψυχολογία της Υγείας αποκαλύπτει ότι οι σκέψεις, τα συναισθήματα και οι πεποιθήσεις μας συνδέονται άμεσα με την υγεία μας.

Για 21 χρόνια, οι ερευνητές ανέλυσαν στοιχεία που αφορούσαν περισσότερους από 60.000 Αμερικανούς. Αυτό που βρήκαν είναι ότι οι άνθρωποι που θεωρούνταν λιγότερο σωματικά δραστήριοι από τους συνομηλίκους τους είχαν έως και 71% περισσότερες πιθανότητες πρόωρου θανάτου.

Άμεση σχέση μεταξύ νοοτροπίας και υγείας

Ο Δρ Alia Crum, επίκουρος καθηγητής ψυχολογίας και ένας από τους συγγραφείς της μελέτης, δήλωσε: " Τα ευρήματά μας είναι σύμφωνα με ένα αυξανόμενο σώμα έρευνας που υποδηλώνει ότι οι νοοτροπίες μας - στην περίπτωση αυτή, οι πεποιθήσεις για το πόση άσκηση παίρνουμε σε σχέση με άλλους - μπορεί να διαδραματίσει κρίσιμο ρόλο στην υγεία μας. "

Μια προηγούμενη έρευνα του Dr. Crum είχε δείξει ότι τα οφέλη της καθημερινής σωματικής δραστηριότητας εξαρτώνται εν μέρει από τη νοοτροπία, δηλαδή από το αν πιστεύουμε ή όχι ότι έχουμε αρκετή άσκηση.

Από τα παραπάνω προκύπτει ότι η θετική σκέψη και η εργασία πρέπει να αποτελούν προτεραιότητα στην καθημερινή μας ρουτίνα. Το γεγονός ότι πιστεύουμε ότι δεν είμαστε αρκετά υγιείς είναι μια νοοτροπία που μπορεί να είναι επικίνδυνη για την υγεία μας.

Σημαντικές αλλαγές λόγω θετικής αντίληψης

Στη μελέτη της το 2007, οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο αρχικά πίστευαν ότι τα επίπεδα σωματικής άσκησής τους στην εργασία δεν αντιστοιχούσαν στην συνιστώμενη ημερήσια άσκηση.

Ο Δρ Crum τους διαβεβαίωσε ότι το έργο τους ανταποκρίνεται στα συνιστώμενα επίπεδα καθημερινής σωματικής δραστηριότητας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα σημαντικά οφέλη όπως η απώλεια βάρους , το σωματικό λίπος, η αρτηριακή πίεση, μεταξύ άλλων θετικών αλλαγών.

Μια πιθανή εξήγηση που δόθηκε από τους Δρ. Crum και Octavia Zahrt, συν-συγγραφέα του ερευνητικού και υποψήφιου διδάκτορα στην Graduate School of Business, είναι ότι οι νοοτροπίες και οι αντιλήψεις έχουν ισχυρό αντίκτυπο στην υγεία μας. Μπορούν να επηρεάσουν τα κίνητρά μας, τόσο θετικά όσο και αρνητικά.

Για παράδειγμα, όσοι πιστεύουν ότι τα επίπεδα φυσικής τους δραστηριότητας είναι επαρκείς (όπως οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο) μπορούν να βασιστούν σε αυτά και να συνεχίσουν να ασκούν.

Από την άλλη πλευρά, όσοι αισθάνονται ότι δεν ασκούν αρκετά είναι πιο πιθανό να παραμείνουν ανενεργοί και να βιώνουν υψηλότερα επίπεδα φόβου, άγχους και κατάθλιψης, πράγματα που έχουν αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία.

Οι ερευνητές επίσης επισημαίνουν τη σημαντική επίδραση του εικονικού φαρμάκου .

" Είναι καιρός να αρχίσουμε να παίρνουμε το ρόλο της νοοτροπίας στην υγεία πιο σοβαρά", δήλωσε ο Δρ Crum. "Για την επιδίωξη της υγείας και της μακροζωίας, είναι σημαντικό να υιοθετήσουμε όχι μόνο υγιείς συμπεριφορές αλλά και υγιείς σκέψεις. "
Η προσοχή είναι εξίσου σημαντική με την άσκηση

Αυτό που είναι επίσης σημαντικό είναι ότι αυτά τα ευρήματα θα μπορούσαν να μας βοηθήσουν να αλλάξουμε την αντίληψή μας ότι η έντονη άσκηση στο γυμναστήριο είναι ο μόνος τρόπος για να επιτευχθεί ένα κατάλληλο επίπεδο φυσικής δραστηριότητας.

Το να είσαι προσεκτικός και να αισθάνεσαι καλός για τις δραστηριότητες που κάνουμε κάθε μέρα - όπως να κάνεις σκάλες, να περπατάς, να δουλεύεις, να κάνεις οικιακές εργασίες, μπορεί να είναι ένα εύκολο πρώτο βήμα προς όφελος, λέει ο Crum και ο Zahrt .

συμπέρασμα

Απλά πιστεύοντας ότι είμαστε υγιείς μειώνει την πιθανότητα πρόωρου θανάτου κατά 71%. Έτσι, το συμπέρασμα είναι ότι ο τρόπος με τον οποίο σκεφτόμαστε τον εαυτό μας είναι μεγάλης σημασίας για την υγεία μας.

Το διάβασα στο visualmeditation.co

Στ. Πλουμιστός Διευθ. Συμβουλευτικού Κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ -
Σύμβουλος ζωής & Προσωπικής Καθοδήγησης -
Διαισθητικός & Ενεργειακός Θεραπευτής 


Πραγματοποιεί 
  • Προσωπικές Διαισθητικές συνεδρίες δείτε ΕΔΩ 
  • Θεραπευτικές & ενεργειακές συνεδρίες νέας εγγραφής προσωπικών πεποιθήσεων δείτε ΕΔΩ
  • Συνεδρίες Διαχείρισης της ζωής & Προσωπικής Καθοδήγησης δείτε ΕΔΩ
  • Σεμινάρια Αυτογνωσίας & Αυτοβελτίωσης δείτε ΕΔΩ
  • Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς δείτε ΕΔΩ
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523 
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1078,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Πως να νικήσεις την πιθανότητα πρόωρου θανάτου
Πως να νικήσεις την πιθανότητα πρόωρου θανάτου
Πως να νικήσεις την πιθανότητα πρόωρου θανάτου
http://www.orangenews.gr/uploads/images/news_7369/roloi-640.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2018/03/blog-post_205.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2018/03/blog-post_205.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content