================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Γυναικεία σωματεία του Βόλου οργανώνουν από κοινού εκδήλωση την Παγκόσμια Ημέρα των Γυναικών στις 8 του Μάρτη

⍆Μια γιορτή που υπογραμμίζει σημειολογικά την αέναη παρουσία της Γυναίκας... στον χώρο και τον χρόνο. 

Γυναικεία σωματεία του Βόλου, η Ομάδα ΧΕΝ Βόλου, Λύκειο των Ελληνίδων Βόλου, ο Α΄ Σοροπτιμιστικός Σύλλογος Βόλου και ο Ελληνογαλλικός Σύνδεσμος Βόλου, συμπορευόμενοι σε πολλές δραστηριότητες οργανώνουν από κοινού εκδήλωση για να τιμήσουν για μια ακόμη χρονιά την Παγκόσμια Ημέρα των Γυναικών, που γιορτάζεται στις 8 του Μάρτη.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση-πρόσκληση, «μια γιορτή που υπογραμμίζει σημειολογικά την αέναη παρουσία της Γυναίκας στον χώρο και τον χρόνο και την πολύτιμη προσφορά της σε όλους τους τομείς και υπενθυμίζει τους αγώνες και τις κατακτήσεις του γυναικείου κινήματος, αλλά και τα προβλήματα. Μια επέτειος που σηματοδοτεί την τεράστια συμβολή της γυναικείας προσφοράς σε όλα τα πεδία της ανθρώπινης δραστηριότητας, σε μια κοινή διαδρομή με τους άνδρες.

Με το πνεύμα αυτό, ο φετινός εορτασμός αφορά στην απόδοση συμβολικής τιμής στην συμπολίτισσά μας, Μαρία Σακελλαρίου-Μαρκαντωνάκη, μια σεμνή και καταξιωμένη προσωπικότητα της επιστημονικής, εκπαιδευτικής, κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής του Τόπου μας. 

Η πρόσκληση για την εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018 και ώρα 7 το απόγευμα στην Εξωραϊστική Λέσχη Βόλου είναι ανοικτή και απευθύνεται σε όλους.

Στην εκδήλωση, την οποία θα συντονίσει η δημοσιογράφος Ροσσάνα Πώποτα, εκτός από ολιγόλεπτους χαιρετισμούς των διοργανωτών, η τιμώμενη, Μαρία Σακελλαρίου-Μαρκαντωνάκη- καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, θα παρουσιάσει το θέμα «Το νερό πηγή ζωής». 

Τέλος, ομάδα του Λυκείου των Ελληνίδων Βόλου θα παρουσιάσει χορούς και τραγούδια που υμνούν το νερό από το Β. Αιγαίο με τη φορεσιά της Καλύμνου.
Γυναικεία σωματεία του Βόλου οργανώνουν από κοινού εκδήλωση την Παγκόσμια Ημέρα των Γυναικών στις 8 του Μάρτη Reviewed by PLOUMISTOS on 2:24 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.