_____________________________________________________________________________________________________________________ =====================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Σε λειτουργία από το ερχόμενο Σάββατο 10 Μαρτίου το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου

⍆Με απόφαση της Διοίκησης της «Κενταύρων Όρος», θα λειτουργήσουν όλες οι πίστες,... εν όψει της διοργάνωσης των Πανελλήνιων Αγώνων Χιονοδρομίας που θα φιλοξενήσει το Χιονοδρομικό Κέντρο στις 17-18 Μαρτίου.

Παράλληλα με τους Αγώνες, το Χιονοδρομικό Κέντρο θα λειτουργήσει και για τους επισκέπτες και λάτρεις του σκι, που θέλουν να απολαύσουν τις πίστες και να επιδοθούν στο αγαπημένο τους σπορ.

Το προσωπικό του Χιονοδρομικού Κέντρου, υπό τις οδηγίες του προέδρου του Χιονοδρομικού Κέντρου και περιφερειακού συμβούλου Γρηγόρη Ιγγλέση είναι επί ποδός, ώστε να είναι όλα έτοιμα για την αθλητική διοργάνωση, που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον πολλών επισκεπτών, συνεισφέροντας τόσο στην τοπική οικονομία όσο και στην τόνωση της επισκεψιμότητας στα ξενοδοχεία.
Σε λειτουργία από το ερχόμενο Σάββατο 10 Μαρτίου το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 9:20 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.