================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Η αιματίδρωση που ΣΟΚαρει - Η γυναίκα με τα ματωμένα δάκρυα (ΒΙΝΤΕΟ)

⍆Τη φωνάζουν «μάγισσα» και ο άντρας της την εγκατέλειψε πριν από έναν χρόνο περίπου,...
τρομαγμένος από την παράξενη ασθένειά της.

Η 21χρονη Geeta από την πολιτεία Μπιχάρ της Ινδίας αιμορραγεί ανεξέλεγκτα από τα μάτια της, με τους γιατρούς να μην μπορούν ακόμη να εξηγήσουν τι ακριβώς της συμβαίνει.

Η κατάστασή της επιδεινώνεται μέρα με τη μέρα και εξαπλώνεται σταδιακά και στο υπόλοιπο σώμα της.

Περιστατικά όπως αυτό της Geeta θεωρούνται χαρακτηριστικά μιας πολύ σπάνιας ασθένειας που ονομάζεται αιματίδρωση, όπου το δέρμα και οι βλεννώδεις κοιλότητες του σώματος, όπως το στόμα και τα μάτια, απελευθερώνουν αίμα αντί για ιδρώτα.

Ο γιατρός Δρ Vinayak Kumar Singh που εξέτασε την Geeta στο νοσοκομείο της Μπιχάρ διαπίστωσε ότι τα επίπεδα των αιμοσφαιρίων στον οργανισμό της είναι απολύτως φυσιολογικά και ότι δεν υπάρχει κάποια διαταραχή στην πήξη του αίματός της, επομένως προς το παρόν παραμένει άγνωστο τι προκαλεί τα ματωμένα της δάκρυα.


1 στα 10 εκατομμύρια

Η αιματίδρωση θεωρείται εξαιρετικά σπάνια, καθώς υπολογίζεται ότι προσβάλλει μόλις έναν στους 10 εκατομμύρια ανθρώπους. Δεν προκαλεί πόνο και συνήθως εκδηλώνεται ξαφνικά, χωρίς να προκαλεί άλλα συμπτώματα.

Η αιμορραγία μπορεί να εκδηλωθεί σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος, είναι όμως συχνότερη στο πρόσωπο. Έχει παρατηρηθεί ότι οι πάσχοντες είναι πιο πιθανό να βιώσουν ένα επεισόδιο αιμορραγίας όταν είναι ψυχολογικά φορτισμένοι, για παράδειγμα όταν νιώθουν έντονο φόβο ή αντιμετωπίζουν έντονο στρες.
Η αιματίδρωση που ΣΟΚαρει - Η γυναίκα με τα ματωμένα δάκρυα (ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by PLOUMISTOS on 3:21 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.