_____________________________________________________________________________________________________________________ =====================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Hμερίδα στον Βόλο με θέμα «Το μέγιστο κοινωνικό αγαθό της άθλησης στα γρανάζια της εμπορευματοποίησης και των αναβολικών»

⍆Ημερίδα με θέμα «Το μέγιστο κοινωνικό αγαθό της άθλησης στα γρανάζια... της εμπορευματοποίησης και των αναβολικών» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου στις 7 το βράδυ στον Βόλο από τη μη κερδοσκοπική εταιρεία ¨Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά¨.

Στην εκδήλωση αυτή, που τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, θα καλωσορίσουν τους καλεσμένους ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κύριος Ιγνάτιος και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνος Αγοραστός.

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν η υφυπουργός Οικονομικών κυρία Αικατερίνη Παπανάτσιου, ο πρόεδρος της ΚΟΕ κ. Δημήτριος Διαθεσόπουλος, ο γενικός γραμματέας, πρώην πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. Βασίλης Σεβαστής και ο προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας κ. Σωκράτης Σαβελίδης.

Την κεντρική ομιλία έχει αναλάβει ο πρόεδρος της μη κερδοσκοπικής εταιρείας ¨Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά¨, πρώην υφυπουργός Εσωτερικών κ. Γιώργος Κατσιμπάρδης, ενώ εξειδικευμένες ομιλίες θα κάνουν ο καθηγητής Βιοχημείας της Άσκησης στο Τμήμα Επιστήμης, Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Αθανάσιος Τζιαμούρτας, ο καρδιολόγος MD διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Κωνσταντίνος Παναγιωτόπουλος, ο γιατρός της ΚΟΕ, πρόεδρος της Ιατρικής Επιτροπής της Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Υγρού Στίβου (LEN), πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Δειγματοληπτών του ΕΣΚΑΝ κ. Κυριάκος Νανούσης, ο γενικός γραμματέας της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, πρόεδρος του ¨Γ.Σ. Νίκης Βόλου¨ κ. Στέργιος Φάτσης και ο τεχνικός σύμβουλος Κολύμβησης, μέλος ΕΕΠΙΔ ΤΕΦΑΑ Αθηνών, πρώην ομοσπονδιακός προπονητής Κολύμβησης κ. Μάρκος Μανταλούφας.

Στην εκδήλωση αυτή, που έχει το παραπάνω επίκαιρο και ενδιαφέρον θέμα, καλούνται να μετάσχουν εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης, άνθρωποι που αγαπούν τον πολιτισμό και τον αθλητισμό από το νομό Μαγνησίας και ιδιαίτερα από την πόλη του Βόλου, εκπρόσωποι Αθλητικών Σωματείων, στρατεύσιμοι αθλητές της περιοχής, αθλητές και αθλήτριες από όλα τα αθλήματα, ιδιαίτερα δε από την Κολύμβηση και τον Στίβο, όπως επίσης και μαθητές και μαθήτριες της 3ης τάξης των Λυκείων.
Η είσοδος, για την παρακολούθηση της ¨Ημερίδας¨ αυτής είναι ελεύθερη και όποιοι το επιθυμούν θα μπορούν να κάνουν ερωτήσεις και σύντομες τοποθετήσεις.

Η ημερίδα θα γίνει στην αίθουσα ¨Θεσσαλία¨ του VOLOS PALACE Hotel.
Hμερίδα στον Βόλο με θέμα «Το μέγιστο κοινωνικό αγαθό της άθλησης στα γρανάζια της εμπορευματοποίησης και των αναβολικών» Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 11:18 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.